tana68
Sr. Member

|
 |
« Reply #75 on: September 10, 2013, 10:08:17 am » |
|
Слаби ангели Камелия Кондова Zayif melekler - Kameliya Kondova
Този мъж, този ад непредвиден Bu erkek , bu cehennem öngörülemez dir (тъкмо сложих в сърцето си ред) - (tamam kalbimde rahatlık düzenlendim)- ще излезе по-умен и силен o daha akıllı ve güçlü çıkacak от поредния хленчещ поет
birisi diğeriden sızlanci şair ... Не ми сваля звезди от небето. Yıldızlar gökten bana çıkımiyor . Не раздава половината свят. Yarım dünya veremiyor . Сто ината в очите му светят - Yüz inat pırıl pırıl onun gözleride - срещу моя едничък инат. benim tek inat karşı . Всички Еви във мен се бунтуват: Benim içinde tüm Hava asi oluyor : Не прекрачвай във този роман! " Bu roman içirnde , Sakın girme ! Преди теб той и нас е целувал. Seni önünde - o bizle öptü dir . Не от поглед от ром е пиян! Bakış değildir rom`dan sarhoş dir ! " Аз съм чела подобни романи
Ben bu kadar roman çok romanlar okudum... С моя кръв пишат някои от тях. Benim kanımle kimseden romanlarda yazdı Но от цялата болка остана Fakat tüm acı kaldı един в края на устните смях. bir - nihayette dudaklarda - gülüş . Точно колкото да го разплискам - Tamam kadar ben onu dökmeyecek - парещ извор сред зимна река. sıcak kaynak kış nehir ortada gibi И преди да го стресна с Не искам! - Ve önce "İstemiyorum! " ile onu şaşırtacağım ще съм казала сто пъти Да! ben yüz kere " Evet ! " söylemiştım .
|
|
|
|
|
|