tana68
Sr. Member

|
 |
« Reply #75 on: September 10, 2013, 10:04:18 am » |
|
Ne olur gitme /Каквото и да се случи , не си отивай
Yabancı gibisin gözlerin nerde Kато чужд си, на къде гледат очите ти (демек той избягва погледа и, все едно са си чужди)/Като чужд си , къде са ти очите Anladım bu gece aşkta son perde рабрах, че тази вечер ще падне последната завеса в любовта Sen ne zaman ellerin oldun Ти кога стана чужд Ve saatlere söyleyin dursun/ И кажи на часовете да спрат Ne olur gitme sende yüreğim var Каквото и да се случи не си отивай , сърцето ми е в теб Ne olur gitme bende gözlerin var Каквото и да се случи не си отивай , очите ти са в мен Sen gidince aşkından ben ölürüm Ако ти си отидеш ще умра от любов Ne olur gitme bu böyle bitemez ki Каквото и да се случи не си отивай , това така няма да свърши Bugün ... Днес ... Kalbindeki bi zehir onu aşk sandın Отровата в сърцето си помисли за любов Geçer mi bu yalanla uyanır aklın Kогато премине тази лъжа ще се събудиш (буквално акълът ти ще си дойде на мястото Smile) Geri döner mi seven kalpler връщат ли се обратно любящите сърца Aşk bu evde hep seni bekler любовта винаги ще те чака в този дом
|
|
|
|
|
|