Serbest Forum
February 18, 2025, 04:12:41 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.  (Read 7884 times)
YUZEIROV
Full Member

« Reply #45 on: November 28, 2010, 11:58:31 am »

Yüzeir Kardeş, bak atalrımız ne demiş '' BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR'' Toplumsal olaylarda birliğin ve beraberliğin çok önemi var. Bundan dolayıdır ki bizler bu forumda bulunuyoruz ve fikir teatisinde bulunuyoruz. Amacımız ortak bir paydada buluşmak, birlikte hareket etmek ve daha etkin olmak. Ne yazık ki bazı konularda fikir birliğine varamıyoruz. BG siyasi hayatın eski ve yeni ajanların  kontrolünde olduğunu düşündüğüm için de acaba senin de onlarla bir irtibatın var mı şüphesine kapılmıyor değilim. Velhasıl işimizin ne kadar zor olduğu hususunda sen de bana katılırsın. Yalnız olduğunu biz de görüyoruz, yardımcı olmak istiyoruz amma ah bu şüpheler olmasa!!! Tek çare yüz yüze görüşüp, aramızdaki güveni pekiştirmektir. Senin seyehat etmeye imkanların var. Türkiye'ye hiç mi gelmiyorsun?  Türkiye'de sana kefil olacak insan hiç mi yok?  Bak Serbest kardeşimiz sağ olsun BG'deki siyasi ortamı iyi kokluyor ve de hırslı bir kişiliği var. Neden ortak noktada buluşamıyoruz. Bir parti daha var Menderesin. Onlar ne alemde bir Allah biliyor. Güya milliyetçiler Huh!!! Selamlar ve Allaha emanet ol !!!

ah kardesim yarama tuz doktyun.
ben istememi hep beraber el ele girisim yapalim ama kardeslerimizde bu korku varken yapilcek bir sei yok.

zaten bulgaristanda kimseile isbirli yapamam,pesimde gizli servizler gezer ve bir arkadasimin lokantasinda corba ictym bir kackere arka arkaya,lokantay kapatilar.
girdim kapyi myurlerler,dokundum dali dipten keserler.

yuzlerce insan polislerde syuryuklendi,korkutuldu,bastirildi sakin selyamimi almasin ekmek aldiim firinci candan yurekten yalvardi firinina girmeem cunku arkamdan polisler baskin yaporlar.

karar aldim bulgaristana gitimde kimseye zarar vermemek icin devlet kurumlardan baska bir yere girmem,kimseye selyam da vermem,sadeje verilyan selyami alirim.

boile bir durumda tek carem avrupa ve turkie. ama ne yazik ki turkiemizden hic bir yardim alamadim, bir kackere gitim,bir kac dernek gezdim ve onlarin cayini ictim ve okadar,onlar da acan cikti. neise Alah byuktur.

hic bir zaman uzatilan eli geri cevirmem.

miletime ve dinime yapilacek bir is varsa,yaparim gidilecek bir yer de varsa giderim,malimna ve canimla tum fedakyarla hazirim.

Report Spam   Logged

Uploaded with ImageShack.us
KARTAL
Full Member

« Reply #46 on: November 28, 2010, 12:18:59 pm »

Tayyip Erdoğan diplomatik bir dil ile Ahmet Doğanın geçici olduğunu ve Bulgaristan Türkünün gerçek temsilcisi olmadığını söylüyor.
Yani türklere gerçekten de yayrarlı olacak bi politik oluşuma yönelinmesi gerektiğini söylüyor.
Şimdiye kadar gelip giden Türkiye yöneticileri Bulgaristanda olanları pek umursamazken Erdoğan gerçekte nelerin olduğundan haberdar. Ben ilk zamanlar Erdoğanı pek sevmezdim ama zamanla anladım ki Türkiye çok büyük bi devlet adamına sahip şu anda.
Report Spam   Logged

rafet uluturk
Newbie
*

« Reply #47 on: November 28, 2010, 12:58:43 pm »

Sofya Polisinden Müslümanlara: "Memnun değilseniz defolun"

Bulgaristan´da komünist dönemin müftüsü Nedim Gencev, polis yardımıyla Sofya´daki Başmüftülük binasını ele geçirdi.

Dünya Bülteni'nin haberine göre, bu sabah bir hakim ve polisler eşliğinde başmüftülük binasına gelen Nedim Gencev, polislerin de yardımıyla içeri girmeyi başardı ve 'yönetim benim' dedi.

Halen devam eden olayda, bina polis tarafından korumaya alınmış durumda ve içeri hiç kimsenin girmesine izin verilmiyor.

Başmüftülük binası önüne protesto için gelen Müslümanlara ise polis şu cevabı veriyor:

'Devletten memnun olmayan Müslümanlar, işlerine gelmiyorsa bu ülkeden defolup gitsinler!'

Bulgaristan'ın seçilmiş müftüsü Hacı Mustafa Aliş yönetimi ise tüm ülke çapında öncelikle imamlara çağırıda bulunarak, Sofya yönetiminin yol açtığı bu durumu protesto çağrısında bulundu.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #48 on: November 28, 2010, 04:45:42 pm »

Sofya Polisinden Müslümanlara: "Memnun değilseniz defolun"

Bulgaristan´da komünist dönemin müftüsü Nedim Gencev, polis yardımıyla Sofya´daki Başmüftülük binasını ele geçirdi.

Dünya Bülteni'nin haberine göre, bu sabah bir hakim ve polisler eşliğinde başmüftülük binasına gelen Nedim Gencev, polislerin de yardımıyla içeri girmeyi başardı ve 'yönetim benim' dedi.

Halen devam eden olayda, bina polis tarafından korumaya alınmış durumda ve içeri hiç kimsenin girmesine izin verilmiyor.

Başmüftülük binası önüne protesto için gelen Müslümanlara ise polis şu cevabı veriyor:

'Devletten memnun olmayan Müslümanlar, işlerine gelmiyorsa bu ülkeden defolup gitsinler!'

Bulgaristan'ın seçilmiş müftüsü Hacı Mustafa Aliş yönetimi ise tüm ülke çapında öncelikle imamlara çağırıda bulunarak, Sofya yönetiminin yol açtığı bu durumu protesto çağrısında bulundu.

Rafet kardes Bulgaristan'da gercekleri ogrenememeniz cok uzucu. Evet Gencev ajan, fakat Alis te aynisiye. DPS (turk BKP ) parti sekrretarlarindan secilen mufti muslumanlarin muftisi olamaz. Son 10 yilda muftulukte super hirsizliklar olmus. Yalniz Mustafa Alis Istanbul luks bolgelererinden dort dayre almis  toplam bir milion dorlardan fazlaya. Bu paralar nereden ? Ayni zamanda muftulugun millionlarca leva borcu var.

Rafet kardes lutven gercekci olalim. Ve halka yalnic bilgi vermiyelim. Bulgaristan'da turkler ve muslumnlar arasinda birlik ve beraberlik yalniz turk komunist partisi (dps) siz olur. Bizi bu berbat duruma dusuren onlar.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #49 on: November 28, 2010, 04:55:23 pm »

ah kardesim yarama tuz doktyun.
ben istememi hep beraber el ele girisim yapalim ama kardeslerimizde bu korku varken yapilcek bir sei yok.

zaten bulgaristanda kimseile isbirli yapamam,pesimde gizli servizler gezer ve bir arkadasimin lokantasinda corba ictym bir kackere arka arkaya,lokantay kapatilar.
girdim kapyi myurlerler,dokundum dali dipten keserler.

yuzlerce insan polislerde syuryuklendi,korkutuldu,bastirildi sakin selyamimi almasin ekmek aldiim firinci candan yurekten yalvardi firinina girmeem cunku arkamdan polisler baskin yaporlar.

karar aldim bulgaristana gitimde kimseye zarar vermemek icin devlet kurumlardan baska bir yere girmem,kimseye selyam da vermem,sadeje verilyan selyami alirim.

boile bir durumda tek carem avrupa ve turkie. ama ne yazik ki turkiemizden hic bir yardim alamadim, bir kackere gitim,bir kac dernek gezdim ve onlarin cayini ictim ve okadar,onlar da acan cikti. neise Alah byuktur.

hic bir zaman uzatilan eli geri cevirmem.

miletime ve dinime yapilacek bir is varsa,yaparim gidilecek bir yer de varsa giderim,malimna ve canimla tum fedakyarla hazirim.

Yuzeir kardesim sana yillarca ell uzatik ve gel olacak siyaset olacak parti yapalim dedik. Gel bilenleri sesle dedik. Sen yok deyip kaba dayilik ettin ve etmeye devam ediyorsun. Kusura bakma halkimiz demis : Kim ne ekerse onu bicer. Sen kardes  bizi kucumseyip. Isirgan (kopriva)  ektin isirgan biciyorsun. Sen Bulgaristan'da turklere me muslumanlara yardim etmek isteseydin olacak siyaset yonetip bizler beraber Demokratik ilerleme partisi (Партия на Демократичният Просперитет) destekliyecektin.

Kusura bakma Yuzeir bu bende diyer arkadaslar gibi simdiki yaptigin oyunlari Ahmed Dogan'in isteginle yaptigini saniyorum. Millet gorsun ki nasil DPS'den baska parti kurulamaz diye. Hic kimseye darilma kardes. Kendine daril.

Koru kendini kardes bence senin arabana biyerde  uyusturucu atip seni narkotrafikant gibi Bulgaristan'da iceriye toplucaklar. Akilli ol Yuzeir ve gel bizim dedigimize.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #50 on: December 19, 2010, 12:21:11 am »

Eyvallah  ÖZGÜR'e ! Onun ve diger Turksever kardeslerin kiymetli yazilarini DPS Kircaali halkini satanlarin gazetesinde coplukler silinince buraya tasiyalim dostlar !

ÖZGÜR    2010-12-17 23:51:21
Rusçu politikacılar tasviye sürecinde iseler,herhale yakında FES köpeğine de sıra gelecek.Amaa nerde,gavurlar FES gibi,ŞOPAR gibi sadık köpekler birdaha nereden bulacak ki,siz merak etmeyin,gavuristan vaar oldukça,FESler Şoparlar da var olacaklardır.FESsiz Şoparsız bu millete gavurlar nasıl hakim olacak ki,BG Türkünü gavurlara tepside sunacak hainlere her dönemde ihtiyaç olacaktır,gavur aşıkları utanmazlar,hiç utanmadan sıkılmadan hala daha yazı yazma yüzsüzlüğünü göstermektedirler,bir insan ancak bukadar utanmaz olabilir,şerefsizler.
fes    2010-12-17 23:58:05
Siyaset bir oyudur ve bu oyunda ben ahlaklı ve hp doğru olacam diyen kaybeder arkadaş. Siyasette aslolan ayakta kalmaktır. Dimirel bir defasında siyaseti rodeoya benzetmişti, marifet boğanın üzerinde mümkün olduğu kadar uzun kalabilmektedir diyordu.

Boyko bizim Tyyip'in bulgar versionudur. Bunlar yönettikleri halkın zaaflarını muhteşem kullanan insanlardır. Kabasabalık, her çeşit ilkesizlik, çıkarcılık, döneklik,edepsizlik ve sonsuz bir türk nefreti - bunlar bulgar milletinin karakteristi özellikleridir. Bütün bu saydığım özellikler Boyko'da doğuştan vardır, yani adam adeta kendi doğasını yaşamaktadır. Bulgar milleti d ona bakarak adeta kendini görmektedir ve sevinçten zıp zıp oyunu yağdırmaktadır.

Adam muhalefetteyken Almanya ve Rusya taraftarı gibi görünüyordu ama iktidara geldiğinde hemen amerikancı kesiliverdi. Çünkü amerikaya karşı olmanın bedelini gördü ve kıvırıverdi. Şimdi amerikalılara şunu diyor: ne isterseniz yapacam, karşılığında siyasi rakiplerimi pataklamama müsade edeceksiniz.

Bu durumda Höh yöneticilerine Amerika ve batıya yaklaşmanın yollarını aramaktan başka çare kalmıyor. Açık bir türkçü veya islamcı bir tavır almaları höh açısından ölümcül bir hata olurdu. Boyka zaten bunu bekliyor, hemen harekee geçecektir.
ÖZGÜR    2010-12-18 00:50:55
Senin şoparda aynen bunu yapıyor,Dün DS ve KGBye bu gün DANSa göz kırparak,mensubu olmadığı BG Türkünü kucaktan kucağa pazarlıyarak oturturarak,ayakta kalmaktadır,Sizin ahlak değerleriniz budur,zaten kendin itiraf etmişsindir,ne olursa olsun,halkın perişan olsada,asimile olsada,yok olsada,sen ayakta kalacaksın,var olacaksın,halkının,gözyaşı umutsuzluğu,yok oluşu sözkonusu olsa dahi.Nede basit ve düz,direkt düşünce ürünü,bende işte bunu anlatmak istiyorum,sende ne güzel bana yardımcı oluyorsun,işte siz busunuz,siz birer hiçsiniz.Vatandaş sizi böyle yazdıkça yeni yeni öğrenecek tanıyacaktır,BG Türklüğünün yüz karaları,halkını pazarlayacaksın,ama ayakta kalacaksın,TÜFÜ SANA KÖPEK.
ÖZGÜR    2010-12-18 01:06:58
Bu yolda çok yeşil ve toysun FES köpeği.BG Komonistleri dışında ne birini tanıyor nede olayları yorumlayabiliyorsun,yani sıfırsın,siyaet yapmak,roman okumak yada herhangi bir mesleği icra etmekle eşdeğer değildir.Siyaset yapmak,özveri ve fedakarlık ister,en önemlisi cesaret ister.Snde bu meziyetlerin hangisi var köpek.Günün aamlarına referans ederek,eğilerekidömelerek,siyaset yaptığını sanıyorsun.Türklüğünü benliğini,kimliğini sorgulayarak,Türklük yaptığını sanıyorsun,yerlerde sürünüyorsun.Aslında tek yanlışın var,yanlış zamanda yanlış bir ülkedesin.Defol ve siktir git gavuristana,senin yerinde,hocalarında ruhdaşlarında oradalar,Bizee gelince,biz gavur aşıkları ile birarada olmaktan utanıyoruz ve onların aramızda var olalarından rahatsızlık duymaktayız,siktirip gitmenizden de hiç rahatsız olmıyacağız.SAHTE,DÖNME,SÖZDE TÜRKLER.
ÖZGÜR    2010-12-18 01:38:09
Şopar komonist tarafta avanta kalmadığını,artık komonistlerin kendi götlerini temizlemekten şopara zaman ayıramadıkları,onu ihmal ettiklerinin farkında ve en kolay yol olarak,sağa çark ederek,milletin anasını bellemeye devam etme stratejisi.Ne imiş canım şopara Amerikancı olmaktan başka seçenek kalmamışmış,işte bunlar bu,dün DS-KGB-bugün DANS-yarın CIA-FBR,insan birkere götü kaptırdımı,otoyol gibi,siktirmeden edemiyor,Dömelmenin cazip çekiciliğine dayanayamayan şopar,Amerikan zencilerine,göz kırpıyor--pardon--göt kırpıyor.OROSPU ÇOCUKLARI.
Uzun sözün kısası    
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #51 on: December 19, 2010, 12:45:34 am »

Bizim Turk Demokraltlarin analalimiz hep hele bayramda bir bilseniz nasil agliyor. Fakat Turk halkini satan kopekler unutmayin :
Bu dunya paralan deyir siralan ...

Bravo Ozgur, Bravo I. Ismail kardeslerim ! Siznle gurur duyuyrum.

İ.İsmail    2010-12-17 18:21:12
Köpeklere köpek denildiği için mi yorumlar siliniyor...
İ.İsmail    2010-12-17 18:23:02
Yorumları istediğiniz kadar silin ama fetonun köpekleri BG Türklerini sömüremeyecek.oran %70 değil buralarda...
Dogru soz    2010-12-17 20:43:18
siz ne kadar zavallı insanlarsınız birde turk korkmazmış turk mus bılmem nemiş sıze soruyorum nerde sizin türklügünuz nerede gosterin bakalım halkta sizi ornek alsın
sız gıbi gecmmişini bilmeyenlerin geleceyi olmaz bunu soyleyen M.K.ATATÜRK deilmi İ.Ismail efendi
ÖZGÜR    2010-12-18 00:17:59
20 -küsütr yıldır,BG Türkünü Türkler katiyen ve kariyen temsil etmemiştir.-45- sonrası satılmış komonist köpeklerini--89--sonrası DS--DANS acilen mobilize edip,halkımızın başına bela etti,Asimilasyon sürecinde gavurlarla bire bir temas halinde tüm prosedüre ortak olan hainlaer,halkına önderlik etme yerine gavurlara katiplik yapan komonistleribu gün halkımıza önderlik etmektedir.Kurdu koşaraya getiren,Türkan bebeğin katlinde,yüzlerce masum ghünahsız vatandaşımızın şehit edimelerinde parmağı olan,gavurlara lojistik destek sağlayan tüm ihanet grubu bu gün DPS çatısı altında birleşmiş bukluşmuşlardır.Hiç bir şeyin farkında olmayan gariban halkımızı devlet imkanı ve gücünü arkalrına alarak,ihaneti çekilemez noktalara getirdiler,Dokunulmaz olduklarını sanarak azıttıkça azıttılar,sanki hiç hesap verme gibi bir günün geleceğini hesaba katmadan gününü gün ettiler.Şopar binlerce Türk kızı ile nerde ise gavra edercesine osmanlının hesabını görürcesine pislikler yaptı,alay etti,orospu etti,nerede ise BERLUSKONİyi solda sıfır bırakan sapık şopara her şey mübah görüldü,ihanetin ödülü olarak saraylarda,onlarca koruma şemsiyesi altında,sapıklık ta yaptı cinayetler de işledi ama ona hiç kimse dur diyemedi,nede olsa Bir milyon köle Türkün getirisi bir şoparın dezaletlerine değerdi ve bunu yaptılar,yapmayada devam etmektedirler.Normal demokrasilerde yıllar önce hastaneye yada müebbete gitmesi gereken şopar bu gün dahi baş tacı ediiliyorsa,ben bu halkın ruh halini sorgulamak zorundayım,Birçok yazımda toplumsal ruh hali tahrip edilmiş BG Türkü diye yazdım ise bunu kastetmişimdir.Halkımızın ruhnhalini,direncini kimliğini,bnenliğini tahrip ettiler,bunun affı yoktur,komonist köpekleri.

ÖZGÜR    2010-12-18 00:32:26
Tüm DPS-HÖH merkez yönetim kurulu,ya eskiden DS-YADA bu gün DANS elemanları olduklarını cümle alem bile gelir,bir başka gerçek ise,bu partiden vekil olmak mutlaka DANStan geçer olma gerçeği,Neymiş birde AB demokrasisi imiş,miş miş.Siz yöre izdekileri nasıl biliyorsanız tüm BG çabında tablo aynıdır.tamamı ajanlar topluluğudur.Sizde kalkmışsınız bunlardan MÜFTÜLÜK sorununun çözümünü,ana dilde eğitimi,radyo televizyonlar bekliyorsunuz,asıl suyu bulandıran,ortalığı karıştıranlar bunlar.Sonrada hiç bir şey olmamışçasına,yok bizim meclisteki gücümüz bukadar,siz gelecek seçimlerde,gerçek Türklere değilde biz komonistlere daha çok oy verirseniz,belki sizin için birşeyler yapabiliriz.Soysuzlar,utanmazlar istismarcılar,çöplükler.ALLAHIN lanetli yaratıkları.
ÖZGÜR    2010-12-18 00:34:04
TÜRKLÜĞÜN --YÜZKARALARI.
wikisikilikili Fes'e    2010-12-18 01:18:27
2010-12-18 00:50:55 ÖZGÜR
Senin şoparda aynen bunu yapıyor,Dün DS ve KGBye bu gün DANSa göz kırparak,mensubu olmadığı BG Türkünü kucaktan kucağa pazarlıyarak oturturarak,ayakta kalmaktadır,Sizin ahlak değerleriniz budur,zaten kendin itiraf etmişsindir,ne olursa olsun,halkın perişan olsada,asimile olsada,yok olsada,sen ayakta kalacaksın,var olacaksın,halkının,gözyaşı umutsuzluğu,yok oluşu sözkonusu olsa dahi.Nede basit ve düz,direkt düşünce ürünü,bende işte bunu anlatmak istiyorum,sende ne güzel bana yardımcı oluyorsun,işte siz busunuz,siz birer hiçsiniz.Vatandaş sizi böyle yazdıkça yeni yeni öğrenecek tanıyacaktır,BG Türklüğünün yüz karaları,halkını pazarlayacaksın,ama ayakta kalacaksın,TÜFÜ SANA KÖPEK.
ÖZGÜR    2010-12-18 01:54:35
Ayakta kalma üzerine,felsefe yürüten,bu felsefenin çerçevesinde siyaset yapan,şopar acaba diyorum nasıl yanlış yapmışta-85-te felsefesine ters davranıp ceza evine girivermiş miş,de bu gün ders alıp bunu göze alacak değil ya.Binlerce yolunu şaşırmış,körpe çıtırlar var iken,babeküsünü bırakıp,berdüş Türklerin,utopi emelleri için yeniden bunu göze alıp,enayilik yapacak değil ya.Birde o istese dahi-24- tane NSO elemanı ne güne duruyor,ona göz yumup izinmi verecekler.Binlerce Ahmet Emini katlet ama Boyanadan dışarı yasak,bu meclis oturumlarına katılmak o

Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #52 on: December 23, 2010, 11:25:17 am »

Sayin Rafet Uluturk bey. Bulgaristanda Turk ve Musluman halkinin en buyuk dusmani DPS gotverenleri diye soylemeye korkarsaniz hic miletti Bulturk multurk diye oyalandirmayin. Bu gercekleri goremezseniz hic bir moka yaramazsiniz. Yarim sozler soyleyipte halkimizi uykuda tutmaya calismayin efendim. "HOH" icin dusuncenizi soyleyin burada acik acikta gorelim sizin kim oldugunuzu. Cesur,dogru-durust siyaset yorutmek icin zekilikden baska, yurek ister kurek deyil. Sizde o cesur yurek varmi ?

Eskiden DPS diye baran bir genc bile bak gercekleri nasil anlamis.

emir    2010-12-22 22:36:10
Gurla'dan(Remzi'nin koyu) cekilin- Kara koy ve Dedekoy'den gecerek Cibikli ve Hambarcilar uzerinden Yeni Pazar(Kara Gozler'e) inin, sonra Karademir koyden tekrar Mindaragac ve Gurlara gidin. Orada ki insanlar size Remzi'yi benden iyi anlatir. Benim parazitlerle isim olmaz, burada sadece parazitler zararlidir dedim-yoksa isteyen istedigini sevebilir, oy kullanir beni baglamaz...
emir    2010-12-22 22:41:39
Turkce konusuyor diye, 1986 senesinde Yeni Pazar ( Kara Gozler) merkezdeki ekmek firinin onunde 72 yasinda yengemi tokatlayan kopegin biri de belediye baskani olmus...
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #53 on: December 27, 2010, 08:50:46 am »

Degerli yazilari silinince burada koruyalim.

Hikmet Efendiyef efendiye    2010-12-27 15:51:28
A.DOĞAN efendiyi, bugüne kadar,seçim toplantılarının dışında,herhangi bir anma töreninde,veya düzenlenmiş olan toplantı ve mitinglerde,görebildin'mi?.Görmesine,göremesin de,neden katılmadığının,sebebini kendine sordun mu?.
ÖZGÜR    2010-12-27 16:09:19
ES ile BERKin KELT dili varmı yokmu sağ mı öldümü,sözde ve sahte gündemi değiştirme kavgasını sürdürürken,ayaklarının altından şopar dayanağının kayıp gitiğinin,beyhude ve yalnız kaldıklarından bir haber ,havada havan dövmeleri,bay ganü ile nasrettin hocayı anımsatıyor bana.Siz şoparı korumak için gündem değiştirme çabalarını sürdürürken şoparın nasıl kaderi değiştiğinden haberiniz dahi yok.BG de yeni bir değişimin ayak seslerinden de bihabersiniz.Siz sahte bir sitenin sahte ve şımarık çocukarı,hayatın ve gündemin dışında,sadece gerçek siyaseti yapanların peçetecileri ayak takımları,yılların siyasetçilerine çıraklık yapmadan kafanızı taştan taşa vurmadan,aldana aldana si...le si...le sürünmeden si...meye öğrenemezsiniz,siz daha yıllarca BG siyasetine çaycılık yapmadan söz sahibi olacağınızı sanıyorsanız,sadece kendinizi kandırmaktan öteye geçemezsiniz.Sizi kim biliyor kim tanıyor,bu millete kendinizden bedeninizden ne verdiniz,para mı verdiniz,özveriyada sıradan herhangi bir fedakarlık kahramanlık,yok.Ağızları süt kokan bebekler,babalarınızın kavgasına biraz kenardan mesafeli kalsanız,yararınıza olur.Yarın BG Türkünün liderleri de kahramanlarıda,bir anda değişmesi söz konusu,yarınınızdan utanmamamanız için bir kez olsun ağbeyinizi sesleyin şoparın işi bitti.BGde yeni bir dönem yeni çağın ayak sesleri gelmektedir,bunun alt yapısı ve tüm kurumları bitme aşamasındadır,BGde ki siyasi gündemi takip edim ilgilenenler pozisyonlarını gelecek olan bu yeni duruma göre ayarlamalarında yarar var.Biz kurulmakta olan yeni Türk oluşumunun,BGde yaşayan tüm azınlıkları kucaklıyacak,binlerce bulgar ve roman kökenli kardeşlerimizi kucaklıyacak şekilde-Ahmet şopar hariç--eski bulgar ve türk,komonistler hariç--yepyeni bir oluşum içinde,bu halklarımıza yıllarca acı çektiren soytarıları,bir daha gelmemek üzere tarihin çöplüğüne gömeceğiz.Buna sadece eski BKP,BSP değil satelitleri DPS-ve yavrusu ATAKA dahil olmak üzere tamamı tarihin çöplüğüne gömüleceklerdir.Ve halklarımızın üzerinden korku imperatorluğunu tarihin çöplüğüne gömeceğiz.Bu yönde tüm alanlarda görüşmeler tam gazdevam etmektedir.BGde komonizm terörünün ve teröristlerinin sonu gelmek üzere.bu teröristlerin yok edilmesinde AB kurumlarınında tam desteği mevcuttur.Bunlar en yakın zamanda,bir gece operasyonu ile yok edilecek fitne teşkilatları,eski komonist çete yuvalarıdır,halklarımızı -20-küsür yıldır terörize etmektedirler ve bundan milyonlarca şahsi,nefret rantları sağlamaktadırlar,bunların ipleri hala daha URALların kuzeyinde olan ipleri en yakın zamanda mutlaka kesilecektir.Bunun artık tüm AB kurumlarını ciddi şekilde rahatsız ettiği ortadadır.BGde şopar terörü ortak faaliyetlerle mutlaka üstesinden gelinecektir ve demokratik Bulgaristanın yerleşmesi sağlanacaktır.Bunun kararları alınmıştır ve bu kararların içerisinde ne kadar üzülsenizde hainlerin çok sevdikleri Ahmet şopar yer almıyacaktır,çook çok üzgünüm.tüm şopar sevenlere duyurulur.

Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #54 on: December 30, 2010, 07:29:06 am »

Su anda sovinist bulgarlardan baski yokkan biraz biz bize konusalim ne dersiniz ? Neden biz Turk Demokratlar birlik beraberlik elde edemiyoruz ? Bu soruyu biraz tartizsalim . Burasi Turknet degilmi ?

Burada biz saniyorum cok zeki bir Turk Demokratlatiz. Insallah bizden daha ustunleride vardir . Maalesef su an goremiyorum.
Kircaali seytan haber'de yazan ve devamli silinen (basta Ozgur,Kosukavakli) devamli yazan ve devamli silinen bir kucuk grup var.
Anliyamadim birsey. Bu arkadaslar mazohist mi ? Neden kendilerinin kucumsediyorlar "HOH" kopeklerine ? Buraya gelmelerine bir engelmi var ?

- Kornica.com da yazan musluman pomak kardesler neden cekiniyor ?

-Obur tarafta Kircaali "turk"-komunist propаganda gazetesinin forumunda yazan Halim Cavusoglu. Kendisini akilari kreste kalmis kadinlarin yaninda  nasil yakistiriyor? Onda Turkseverlik hicmi yok?

-Bulgar basinin forumlarinda devamli yazan Turk kardeslerimiz var. Bunlarla neden halka yarayan asil birlik beraberlik kuramiyoruz ?
Onlar buraya neden gelmiyor ?

- Bulturk fare gibi buraya giribte soruralimiza neden cavap vermiyorlar. Kendilerini bizden yuksektemi goruyorlar ?

- Yuzeirovlar neden olamiyacak siyaset yonetmeye hurasiyorlar ?

Bizim asil birlik berabeligimiz icin ne gerkiyor ?

P.S.- Benim bu size sordugum sorulara kendi dusuncelerim ve cavaplarim var. Sizi dusuncelerinizi duymak istiyorum. Gelin hep bareber tusuneim nasil ilerliye biliriz ? Birakin Ataka-batakayi. Havliyan kopek izirmaz. Kopekler korkutguna havliyir.  Biz bizim dertlerimize bakalim.

Evet efendiler. Soru : Biz neden asil birlik ve beraberlik olup. Bulgar DS tarafindan toplanan sozde HOH-teror ve zulum orgutune karsi mucadele edemiyoruz ?

Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #55 on: December 30, 2010, 08:31:50 am »

"Bizim HOH"te onlarin yalaklarida caliyor. Hemde nasil. Turk tatini yok etmeye kalmis efendim. Yaziklar olsun bu Egridereliye. Birisi rezil olmaga kalktiysa Allah bile kurtarmaz.

30 декември 2010, четвъртък
Арестуваха почетния ни консул в Бурса
Почетният консул на България в турския град Бурса и бивш депутат във Великото национално събрание на Турция Хаяти Коркмаз, изселник от България, е бил задържан от полицията, съобщи “Доган хабер ажансъ”. Според БНР Коркмаз е задържан в рамките на операция на силите за сигурност в Бурса, разследващи канали за нелегална търговия с исторически предмети.
Според съобщението от март полицията била по следите на трансферите в региона на Бурса, Ескишехир и други градове. Досега са арестувани 30 души, сред които и треньорът на отбора по футбол на „Ескишехирспор“ Бюлент Уйгун и съпругата му.  При обиските на полицията в домовете на задържаните били намерени детектори и други пособия. В петък задържаните ще бъдат изправени пред съда.
Хаяти Коркмаз е роден в Ардино. През 1973 г. се изселва със семейството си в Турция. Работи като мениджър в търговска компания „Мо-Бу“ и е политически коментатор в седмичника „Еко хабер“. Коркмаз е един от известните общественици в Турция.
Report Spam   Logged
Analizator
Sr. Member

« Reply #56 on: December 30, 2010, 09:25:25 am »

Bozacının şahidi şıracıymış. Hırsızların fahri konsolosu da onlar bezmesi lazım tabi ki. Grin
Veya şöyle ifade etsem daha anlamlı olur.'' Körle yatan şaşı kalkar''

Коркмаз е един от известните общественици в Турция

Hiç de öyle değil. Partisi ancak %2 oy alabiliyor. İyi birisine benziyorddu ama keçiler onu bozmuş galiba. Ne diyelim, paranın dini imanı yok tabi. Herhalde mayası az gelmiş bu soydaşın.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #57 on: January 13, 2011, 02:19:34 am »

Nekadarda simdiye kadar yaptiklarina karsi olsakta bence Kasim Dal yeni bir demokratik partisi kurkmaya kalkirsa biz turk demokratlari buyukluk gosterip onunla olmaliyiz. Insallah partinin ismi Demokratik Refah Partisi olur (Партия на Демократичният Просперитет, Party of Democratic Prosperity). Candan, yurekten  yaptigi yalnicliklari dorulmtmaya calisrsa bence zamanla afetmeliyiz.  Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ?

P.s.-  Gelin biraz turkce yorumlar yazalim.

Касим Дал хвърля оставка, обявява война на Доган?

Сряда, 12 Януари 2011

▲ Касим Дал
Каузата вече изчезна, всички ние бавно и полека се превръщаме в "мъжки секретарки".

Това са думи на Касим Дал, една от най- силните фигури в ДПС, който подаде оставка от Централното оперативно бюро (ЦОБ) на партията, като обвини за "колапса" й нейния лидер Ахмед Доган.

Информацията за това бе официално обявена днес от Камен Костадинов, след като седмици наред се носеха слухове, че Дал напуска партията.

Депутатите от ДПС първоначално отричаха подобно нещо, а когато оставката стана факт, го обвиниха в подмолна дейност.

"Отдавна вървят приказки, че Дал обикаля по структурите, обявява как ще създава нови паралелни партийни структури, търси хора, които са недоволни. До този моменти считах, че това са слухове и интриги. Оказа се, че може би не съм бил съвсем прав. Вече не съм сигурен, че тези слухове не са верни", коментира пред репортери в парламента говорителят на ДПС Камен Костадинов.

Касим Дал дълго време бе смятан за един от най-близките на Ахмед Доган. В началото на миналата година Доган смени почти всичките си досегашни заместници и Касим Дал, Емел Етем, Юнал Лютфи и Йордан Цонев останаха само членове на тясното партийно ръководство – Централното оперативно бюро.

По време на посещението си през октомври миналата година турският премиер Реджеп Ердоган не се срещна с Ахмед Доган, но разговаря с председателя на групата за приятелство и сътрудничество между България и Турция в парламента, който е Касим Дал. Малко по-късно същия месец депутатът от ДПС Гюнай Сефер коментира пред вестник "Труд", че е време Ахмед Доган да сдаде лидерския пост и той да бъде поет от Касим Дал.

Напускайки ЦОБ, Касим Дал излезе с обръщение към организационните структури на ДПС, в което критикува Ахмед Доган и посочва, че партията е изпаднала в тежък вътрешнопартиен колапс и небивала изолация, но всички негови "бъдещи действия не може и не бива да са повод за разцепление или противопоставяне в партията".

"Държа да бъда разбран правилно - никога не съм имал, нямам и сега амбиции към лидерското място в ДПС, но моето основно обвинение е главно към председателя на партията, имайки предвид неговите действия и главно бездействие от последната една година", посочва Касим Дал.

Според него епизодичното появяване на Доган в централата на ДПС и пълното му отсъствие от дейността на парламентарната група допълнително "възпрепятстват нормалното функциониране и възприемане на партията в политическия живот на страната, допускайки той самия и партията като цяло на практика да бъдат тотално игнорирани в междупартиен и международен аспект".

"Откровеността ни принуждава да признаем и най-тежката последица от поведението на нашия Председател - изчезването на общата "КАУЗА ДПС", която отсъпи място на личните каузи за бързото материално обогатяване, без съобразяване с когото и каквото и да било", заявява Касим Дал.

"Примерът, който получихме от човека на най-висок пост в партията да се използват безскрупулно властта и хората като употребени салфетки е най-лошото, което можеше да се случи на партията, но видно от някои наскоро разсекретени документи на бившата ДС, това е било негово "символ-верую" още от далечната 1974-та година насам", посочва още дългогодишният зам.-председател на ДПС.

"Всички бавно и полека се превръщаме в "мъжки секретарки" и всеки е призван да избира своята участ според степента на собствената си морална търпимост", посочва Касим Дал. Той очевидно визира унизителните квалификации, отправени от Доган по адрес на един от най-приближените му хора – бившия шеф на политическия му кабинет Ахмед Емин, който преди две години се самоуби при странни обстоятелства в "сараите" на Доган в Бояна.

Касим Дал настоява за за свикване на Централен съвет на партията, на който да се проведе нормална дискусия по всички наболели за ДПС проблеми.

"Не е давал видими признаци Дал за това, освен слуховете, които вървят от доста месеци за подмолна дейност, но аз считах до сега, че той е човек, който не би се занимал с подмолни дейности и ако има някакви претенции и проблеми към начина и стила на работа би ги коментирал открито с колегите си. Не считах, че нараненото честолюбие за това, че не е заместник-председател може да надделее при взимането на едно решение, но се оказа, че съм бъркал", коментира още Костадинов.

Той не знаеше дали Дал ще подаде оставка от парламентарната група на ДПС, но не е напуснал Централния съвет на ДПС.

"Не считах, че нараненото честолюбие и това, че не е зам.-председател, може да надделее при взимането на решение, но се оказа, че съм бъркал”, посочи Костадинов.

http://frognews.bg/news_30657/Kasim_Dal_hvarlia_ostavka_obiaviava_voina_na_Dogan/
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #58 on: January 13, 2011, 02:30:35 am »

Bozacının şahidi şıracıymış. Hırsızların fahri konsolosu da onlar bezmesi lazım tabi ki. Grin
Veya şöyle ifade etsem daha anlamlı olur.'' Körle yatan şaşı kalkar''

Коркмаз е един от известните общественици в Турция

Hiç de öyle değil. Partisi ancak %2 oy alabiliyor. İyi birisine benziyorddu ama keçiler onu bozmuş galiba. Ne diyelim, paranın dini imanı yok tabi. Herhalde mayası az gelmiş bu soydaşın.

Hayati Korkmaz iyi insana benzerdi fakat sozde HOH hirsizlarinla toplaninca oda ozenmis onlar gibi olup gidivermis. Yazik degilmi yillarca yarattigi nami bukadar alcakcasina kirletmesi? Bir insanin kotu adi cikcagina, cani ciksin - demisler buyuklerimiz.
Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member

« Reply #59 on: January 13, 2011, 04:34:07 am »

Uvajaemi Korkmaz,

V gornoto ti pismo mi napravi vpechatlenie slednoto,

"Примерът, който получихме от човека на най-висок пост в партията да се използват безскрупулно властта и хората като употребени салфетки е най-лошото, което можеше да се случи на партията, но видно от някои наскоро разсекретени документи на бившата ДС, това е било негово "символ-верую" още от далечната 1974-та година насам", посочва още дългогодишният зам.-председател на ДПС.

Dali adajaba vidish li tozi Kasim Dal za tezi godini oformyayki si politichekiya mirogled v tazi partiya ne napuska imenno zatova che sa go ostavili na mravki i sa mu vzeli kokala?
Dali tozi chovek ima dostatachno yasno politichesko mislene ili e pak porednata shega na drugi sili? Kakto nzaem ikonomicheskata torta na Balgariya ne e mnogo golyama i e rapredelena mejdu otdelni lichnosti, kakvo li e nauchil Kasim Dal ot bivshiya si LIDER?

Taka che Korkmaz ne barzay s izvodite si da glasuvash vot na doverie kam tozi chovek. Kakto pishat po prelezite
"spri, ogleday se, oslushay se i ako ne idva vlak premini'.

Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: