December 08, 2024, 09:02:37 am
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
Forever
Login with username, password and session length
Home
Help
Gallery
Staff List
Login
Register
Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.
Serbest Forum
>
Forum
>
Türkçe Forum
>
Tartışmalar, yorumlar
>
Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.
Pages:
1
2
[
3
]
4
5
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü. (Read 7768 times)
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
Re: Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.
«
Reply #30
on:
September 06, 2010, 12:34:18 pm »
Ne Mutlu Turkum diyene 2010-09-06 20:11:18
Yerden Goke kadar haklisin Ozgur canim kardesim.
Sahte HOH -Turklere ve Muslumanlara zulum ve baski teror orgutune hesap aramaya zaman yaklasiyor.
BU seytanlar yillardin anamizi aglatti. Simdi onlarin analarini algatmaga zaman geliyor.
Devam Ozgur- sen buyuk bir Turk Kahramanisin.
Seninle gurur duyuyorum !
Ne Mutlu Turkum, Kirmizi seytanlara Satilmadim diyebilene !
özgür 2010-09-06 20:23:55
Yirmi yıldır ağzından Türk kelimesi çıkmayan,telafuz etmesini dahi bilemeyen,bir çingenenin rehini durumuna getirilmiş,koskoca anlı şanlı BG Türkü,ne olduda bu hallere,çingenelerin gerisinde kalarak üçüncü sınıf vatandaş durumuna düşürüldü.Bu durum,eğer var ise gece gündüz çalışmanıza rağmen bu durumda iseniz,bunun BG Türkü ile bir hesaplaşmanın sonucu olduğunu hiç mi düşünmediniz.Biz ABye girdik,iki dönem iktidar ortağı olduk,biz hep isteneni yaptık,kuzu,kuzu boyun eğdik,ne olduda ikinci sıradan üçüncü sınıfa düştük,hiç mi sormadınız,zavallı ezilmiş soydaşım.Bu şeytanı araştırmayı hiç mi aklınıza gelmedi,DSnin size sunduğu hayat seceresini araştırmak hiç mi aklınızdan geçmedi,Bunu yıllarca cesaret edip size hiç kimse söyleyemedi,ben bir dah diyorum,ŞOPARI size kakaladılar,yutturdular,Onun ortaya çıktığı andan itibaren BG Türkünün hiç yüzü gülmedi,gülmesi de mümkün değil.
KIRCAALİ HABER GAZETESİNİN ---değerli yöneticilerinin,yazılarımı silmekle beni koruma adına mı,yoksa bu soysuzların taraftarı,yandaşı olduğundan dolayı mı yazılarımı sildiğini hala daha anlamış değilim.Birincisi ise hiç gerek yok,ben taa ezelden herşeyi göze almışım,canım sizin için feda olsun,siz destek verin,hak hukuk nasıl savunuluyormuş göreceksiniz.Biz bunu -84-89-da dikta ortamında yaptık ise bu gün vız gelir,alasını yaparız,biz vatandaşımız için ilk dövülen,ilk darbeyi alan,sürünen,günlerce açlık grevkleri yapan olabiliriz,ayağınızın altında süpürge olabiliriz.Şimdiki yandaşlar,bunun zerresini göze alamaz,bunlar hep sosyete olmuş,ceza evlerinde dahi,ORLİN ZAGOROFUN kitabının tanıtımını yaparak,DSye orada dahi hizmeti ihmal etmemiş,liboşlar,halkımızı pazarlayan,mafya artıklarının,sizi getirdikleri nokta ortada.
Ne Mutlu Turkum diyene 2010-09-06 20:32:34
Ozgur bey, seytanlar beni burada birnci gordunde yasakliyarlar. Senin yazilarini bir Turk gibi sevincle okudumu bilmeni istiyorum.
Burada silinen yazilarinin bir bolumu Serbest Forumda kopilenip korunmustur.
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,83.0.html
Bu yorumlarimi DPS seytanlarinin birinci gordugunde silecegimi ve beni buradan yasak edeceklerine eminim.
Biz Asil Turkler mucadeleyi devam etmeliyiz. Biz Asil Turkler komunistlere satilmamis turkler Serbest Forumdayiz.
Buyur sende hep beraber halkimiz icin mucadeleyi devam edelim .
Burada seni seytanlar serbest yazmaya birakmaz.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #31
on:
September 06, 2010, 12:50:36 pm »
ne mutlu demokrat olmayana 2010-09-06 20:39:02
zerbest ibnesi sen türk değilsin ki sen sadece onun bunun çocuğusun
Ne Mutlu Turkum diyene 2010-09-06 20:42:37
Komunistlere satilmis orospu cocuklarindan akil istemiyoruz.
Ne Mutlu Turkum Kirmizi seytanlara satilmadim diyebilene.
Ananizi aglatmaya zaman geliyor coplukler !
Fare gibi saklanacaksiniz !
Fare deliden sizi cikarip bu yaptiniz edepsizliklere size belanizi vereciyiz.
Muzzeki dayinada oyle soyle orospu cocugu !
özgür 2010-09-06 20:43:42
KGBnin emri ile LUKANOFUN gayreti,ısrarı ile,RDIMOFUN program ve parti tüzüğü ile kurulan,sahte Türk partisine,hayır.84-89-Döneminde kendini,feda etmiş binlerce öz be öz çocuklarımız var ikien,sahte hak savunucularına hayır,DS-DANSın kurdurduğu,himaye ettiği sahte hain hak savunucularına,hayır.BG Türkünü üçüncü sınıf vatandaş yapan,çingene komonist karışımı,Jifkofun kul kölelelerinin partisin e hayır.Kapı kulu,tecavuzcu,mafyot,kökenli,beyinli,halkını ikinci sırada tutan,satılmışların partisine hayır,eski komonist,İBRAHİM TATARLI-ORLİN ZAGOROF-MEDİ DOGALOFUN-DS-DANS-destekli partisine hayır,hayır.
Elbette ki bir gün devran dönecektir,benim ezilen halkımın,üzerinde güneş doğacaktır,hainler zalimler,hak ettiklerini alacaklardır,benim ezilen sürünen halkımın üzerinde güneş mutlaka doğacaktır,mutlaka bu BGye DPSye,K.H.gazetesine rağmen olsa dahi,güneş mutlaka doğacaktır.--KKTC-örneğini unutma kardeş,her sabrın sonu selamet.Görüşmek üzere.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
Re: Sözde HÖH - Türklere zülüm ve teror örgütü.
«
Reply #32
on:
September 06, 2010, 02:43:23 pm »
Kircali Hainler Haberinden buraya tasinan asil turklerin yorumlari hebisi silindi. Ozgurun son silinen yorumuna kurtalbildim ve burada size sunuyorum .
özgür 2010-09-06 21:34:18
1974ten itibaren götü kiraya vermiş,bu yolda benim masum vatandaşımı perişan etmiş,çingene uyruklu A.D.Doğan.Her tanıştığı Türke pantürkist,Türk milliyetçisi damgası vurarak,binlerce vatan sever gencimizi perişan eden,DS-DANSın bir no lu ajanı,MARKSİST-LENİNİNST sözde filosofu,üniversite sınavını dahi geçemeyen,yeteneksiz,beceriksiz,soytarıyı,BG Türküne öyle bir kakaladılar ki,dünya,istihbarat örgütlerine ders olacak nitelikte,yılları kapsayan bir operasyon sürüp gitmekte.Ben-ŞUMNUNUN-ÇUFALAR-KÖYÜ-Türkiyenin Sefaköyünde oturan-CEVAT ÖZGÜR-diyorum ki bu şopar sizi satıyor ve pazarlıyor,hemde 36tı yıldır,bunu her gün ve her gece yapıyor,buna itiraz edenle,dünyanın her mahkemesinde hesaplaşmak için can atıyorum,hele hele bu mahkemelerde şoparla hesaplaşırsak,benim için bayram olacak,halkımın yıllarca süren rehin,hapsolmuş hayat biçiminin davası benim için şan şeref,onur meselesi olacaktır,-tabi ki karşı tarafı sıkarsa.Onlar yine sessiz kalarak bu ihaneti sürdürdükleri her günü kar sayarak,bunu yapma cesareti gösteremiyecekler,ihanetin getirisini sonuna kadar istismar edeceklerdir,bunlar budur,zaten gelme nedenleri de budur.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #33
on:
September 06, 2010, 03:33:39 pm »
Sahte HOH hirsizlari neler yapiyor !
DIN ADAMLARI: KRUMOVGRAD MÜFTÜSÜNÜN YAPTIĞI YANLIŞ
Balıkesir Müftülüğünde görevli Kuran Kursa Öğreticisi Ayşe Esin Terzigözün bir yıl önce yazdığı Kadir Gecesiyle ilgili bir yazıyı noktası virgülüne dokunmadan kendisinin köşe yazısı gibi bir sitede kendi adıyla yayınlatan Krumovgrad Müftüsü Hacı Nasuf Halile din adamlarından cevap geldi.
Yapılanın son derece yanlış olduğunu belirten din adamları, belirli yazı ve mesajları kullanmakta bir sakınca görülmediğini ancak bir yazının tamamını alıp altına da kendi ismini koyarak köşe yazısı olarak yayınlamanın doğru olmadığını vurguladı.
Kırcaali Bugün, 06092010
...
Krumovgrad Müftüsünün köşe yazısı..
YAYIN TARİHİ: Eylül 2010
Aziz Müslümanlar!
Kadir gecesi, azamet ve şeref gecesi demektir. Bu geceye Kadir gecesi denilmesinin sebebi de; bu gece içinde kadri yüce bir kitabın Cibril-i Emin vasıtasıyla, Sevgili Peygamberimize gönderilmiş olmasıdır. Nitekim Bakara suresinde Allah Teâlâ şöyle buyuruyor:
Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delilleri olarak Kuranın indirildiği aydır .
Bu ayetten anlaşılıyor ki, Kuran-ı Kerim, Ramazanı şerifte ve Kadir gecesinde indirilmiştir. Peygamber Efendimizin, en büyük mucizesi Kurandır. Sevgili peygamberimiz, kalpleri onunla fethetti, gönülleri onunla nurlandırdı, insanlığı onunla hidayete ulaştırdı. Bu bakımdan Kadir gecesi, şerefli ve nurlu bir gecedir.
Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s) bir hadis-i şeriflerinde:
Kim Kadir gecesini, faziletine inanarak ve mükafatını da Cenab-ı Haktan bekleyerek, ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır buyurmuşlardır.
Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Yani onun feyiz ve bereketi, bin aylık ibadetle elde edilecek sevap ve mükâfat ile eş değerdedir. Bu geceyi hakkıyla değerlendirmek, ibadet, dua ve istiğfar ile ihya etmek, ebedi alemde bin ay kadar bakî ve bereketli bir ömür kazandırır. Aslında, bu gecenin değeri günle, ayla ölçülemeyecek derecede büyüktür. Bunun için, Kadir gecesinin bin aydan hayırlı olduğu Kuran-ı Kerimde beyan edilmiştir.
Rasul-i Ekrem Efendimiz, Ramazan-ı şerifin son on gününün gecelerinde, kendilerini daha çok ibadete verirlerdi. Bu gecelerde, aile fertlerini de uyandırırlardı. Hz. Ayşe validemiz, bir gün kendilerine şöyle bir soru sormuşlardı:
Ya Resûlellah! Kadir gecesinin hangi gece olduğunu bilir ve o geceyi idrak edersem, Cenab-ı Hakka nasıl duada bulunayım?"
Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuşlardır:
De ki; ya Rab! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin, bizi de affet.
Bin aydan hayırlı olan bu geceyi ihya etmek, insan için ne büyük bir mazhariyettir, ne büyük mutluluktur.
O gece; müminler için baştan sona kadar selâmdır, hayırdır, berekettir. Ne mutlu bu geceye kavuşup ihya edebilenlere!
Bütün İslam aleminin ve Bulgaristan da Müslüman kardeşlerimizin Kadir Gecesini tebrik eder ve günahlarımızın affını Yüce Allahtan niyaz ederim.
Ramazan Bayramınızı da tebrik ederim. Tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ayşe Esin Terzigöz'ün yazısı
YAYIN TARİHİ : Eylül 2009
Aziz Müslümanlar!
Kadir gecesi, azamet ve şeref gecesi demektir. Bu geceye Kadir gecesi denilmesinin sebebi de; bu gece içinde kadri yüce bir kitabın, Cibril-i Emin vasıtasıyla, Sevgili Peygamberimize gönderilmiş olmasıdır. Nitekim Bakara suresinde Allah Teala şöyle buyuruyor:
Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delilleri olarak Kuranın indirildiği aydır. (2)
Bu ayetten anlaşılıyor ki, Kuran-ı Kerim, Ramazanı şerifte ve Kadir gecesinde indirilmiştir. Peygamber Efendimizin, en büyük mucizesi Kurandır. Sevgili peygamberimiz, kalpleri onunla fethetti, gönülleri onunla nurlandırdı, insanlığı onunla hidayete ulaştırdı.Bu bakımdan Kadir gecesi,şerefli ve nurlu bir gecedir.
Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.)bir hadis-i şeriflerinde: Kim Kadir gecesini,faziletine inanarak ve mükafatını da Cenab-ı Haktan bekleyerek ihya ederse, o kimsenin, geçmiş günahları bağışlanır. (3) buyurmuşlardır.
Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Yani onun feyiz ve bereketi, bin aylık ibadetle elde edilecek sevap ve mükâfat ile eş değerdedir. Bu geceyi hakkıyla değerlendirmek, ibadet, dua ve istiğfar ile ihya etmek, ebedi âlemde bin ay kadar baki ve bereketli bir ömür kazandırır. Aslında, bu gecenin değeri günle, ayla ölçülmeyecek derecede büyüktür. Bunun için, Kadir gecesinin bin aydan hayırlı olduğu Kuran-ı Kerimde beyan edilmiştir.
Rasul-i Ekrem Efendimiz, Ramazan-ı şerifin son on gününün gecelerinde, kendilerini daha çok ibadete verirlerdi. Bu gecelerde, aile fertlerini de uyandırırlardı. Hz. Ayşe validemiz, bir gün kendilerine şöyle bir soru sormuşlardı:
Ya Resulellah! Kadir gecesinin hangi gece olduğunu bilir ve o geceyi idrak edersem, Cenab-ı Hakka nasıl duada bulunayım?
Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuşlardır:
De ki: Ya Rab! Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affet. (4)
Bin aydan hayırlı olan bu geceyi ihya etmek, insan için ne büyük bir mazhariyet ve ne büyük bir mutluluktur.
O gece; müminler için baştan sona kadar selâmdır, hayırdır, berekettir. Ne mutlu bu geceye kavuşup, ihya edebilenlere
Balikesir Müftülüğü Cuma Hütbeleri
KAYNAK :1-Kadr,1-5, 2-Bakara,185, 3-Tecrid-i Sarih,c.1,s.45, 4-Sünen-, Tırmizi,Terc c.2.s.78,H.No:792
6 yorum:
Adsız dedi ki...
Yakismiyor bir din adamina noktasi virgulune kadar ESINLENMEK
06 Eylül 2010 02:13
Adsız dedi ki...
Eh işte müftümüz hızını alamamış. Aynen kopyalamış köşe yazısını.
06 Eylül 2010 02:55
Adsız dedi ki...
YAZIK YAZIK SOLECEK SOZ BULAMIYORUM
06 Eylül 2010 03:51
Adsız dedi ki...
Siz soylemiyorsunuz ama ben soylecem valla kısacasi araklamis muftumuz baskasinin yazisini ve altina da adini yazarak kose yazisi yapmis.
06 Eylül 2010 08:03
Adsız dedi ki...
Aslinda kendisini cok bilgili cikariyor halka kar$i. Maalesef, din adamlari da kopyaci cikti gitti... Alin ornek, ha ha ha...
06 Eylül 2010 12:17
Adsız dedi ki...
Onlar Mufti deyil'ki hirsiz DPS nin seytanlari.
Onlardan yalniz hirsizlik beklenir.
Yaziklar olsun !
http://kircaalibugun3.blogspot.com/2010/09/krumovgrad-bolge-muftusu-hac-nasuf.html?showComment=1283805022606_AIe9_BH8Tz4NmZL-lMJqXhwB49BdMlu177FFI85PrN-W-3D7R5kl0ACoKismj7l072A9fd6BJdFd7ruuqV6TpMpBEnABKFk4DIeFkZ1MUWosqi_pA55-mC72irnj42w29919ljSZKGflbJ-L2V99_ePdI_TxvA8iRoeqEFxh4M_imXzMVmkLYeZ8_GDDXE1e_E_FGycCSDtjZHAg9tPXGfnVagdZcqJWJnmVYqbeRvjP9AqoEa_KIjm7khWwcl3MBVXHwhFPyGEccwbFw_8B0F1LcyyYKP4-S3ATOza32lr8ILMOdp06Dknt1aBSuUtoMw_gmGPOOgt3hHM-EU48X7cP4ztgawtGIu0oPd7NLIzE-eM0GHYcBmyXCpkt4bb5ZYiEHytqquSW_q_qQMxUkBJhJvW7ALMl8cROABVBtyGdP-lINNt2oe2qXWkzIQBM6ncgK_hmSfxeissyXrejEYKLsgopvSdxf32ordTFjxubhEVGwzD35TEM1WRGGHGxypWp-yca5eGYI1XBkD0c54lIyeZue_oFZQ#c986233607008604728
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #34
on:
September 07, 2010, 09:37:49 pm »
Ozgur ve Kosukavakli Kahraman turklerinin deyerli yazilarini Kircaali komunist seytanlari silince buraya dasiyayim dedim.
özgür 2010-09-07 20:08:32
Hiç kimsenin,hiç kimseyi ne kıskandığı nede tolerans tanıdığı yok.Bunlar sadece iki eski DS,yeni DANS ajanını kullanarak halkımızın arasında destabilizasyon yaratarak,halkımızla alay ediyorlar.Halkımızı iki ajanın arasında tongaya düşürerek,gerçek gündeminden,gerçek liderlerini unutturarak uzaklaştırma çabası,Resmen halkımızla alay ediyorlar,oysa tepedekilerin tamamı onların adamları,yapılanlar sadece bir senaryo.Ortamı karıştırıyorlar sonra,bakın Türkler,müslümanlar birbirine giriyorlar diye kenardan seyredip alay ediyorlar.Halkımızın bu iki ajan dışında başka alternatif üretmedikçe,böyle alay konusu olup,sürüp gideceğiz.Adamlar tüm taşları yerine oturtmuş,bize sadece sirkte maymun rolünü oynamaktan başka hiç bir şey bırakmamışlar.Gencefin-Doğanın maymunları olarak sirk gösterilerine devam,aldatılmış kardeşlerim,hainlere,katil ortaklarına,eski komnistlere oy vermiye devam,sonra sen mi vurdun,ben kendimmi düştüm ikilemine,çıkmazına devam,sirk maymunları.
özgür 2010-09-07 20:26:30
Hiç bir halk,şanı şerefi ile bu denli alay eettirmez.Hiç bir halk-20 -sene birilerinin deneme tahtası,katillerinin ,tecavüzcülerinin peşinden aşık olurcasına,taparcasına kendini alay konusu yaptırmaz.Size bize ne oldu,neden yerlerde sürünür,ellerin gavurunun şamar oğlanına döndük,bizleri bu hale kimler ve nasıl getirdi.Umut bağladığınız dağlara karlar yağdı değilmi,Çok güvndiğiniz sonsuz inandığınız Şopar sizi yine yalnız bıraktı değilmi,her vakit olduğu,her vakit sustuğu gibi,yine kaçak güleşip,sonunda ortaya çıkıp,sözde sorunu çözmüş,çözermiş senaryolarına bıkmadınızmı,usanmadınızmı.Götünü kiraya vermiş Komonistlerden,bize ne müftü olur,nede lider.
Kırık plak gibi... 2010-09-07 22:15:07
Bu Özgür bilazerin yazılarını silerek çok yanlış yapıyorsunuz. Yazıları silindikçe adam kendini baya önemli biri zannediyor. Bırakın yazıları öylece dursun, göreceksiniz o yazılar hiç kimseyi ırgalamayacak ve tek bir kişinin bile görüşü değişmeyecek.
özgür 2010-09-07 23:21:58
Doğru,ama kucağına düştüğünüz,Gencef-Doğan çıkmazını da hiç bir vakit aşamayacaksınız.Siz herkezin ,hatta artık tüm dünyanın bildiği,size götü ile güldüğü bir gerçeği neden acaba kabullenmekte sıkıntı çekiyorsunuz.A.D.Doğanın ajan olduğu,sizi çöp gibi kulandığı,size gerçekten zevk mi veriyor,bundan gerçekten mutlu oluyorsunuzda biz sizin mutluluğunuzu mu bozuyoruz.Yoksa,biz gavur olmak istiyoru, siz bize neden karışıyorsunuz demek mi istiyorsunuz.Marksist,leninist,sahte,üniversite sınavlarını dahi geçemeyen,filosof sıfatlı,şeytanın kulu kölesi olmuş sürüntülerden ders alacak değilim.Balkanların en liboş utanılası bir milletin mensubu olarak,bunlar beni senin kadar ilgilendirir,bu azabı bu utancı hep beraber yaşıyorsak,hep beraber çözmemiz gerekir.Gavurun elinde uşak olmaktan,anın,şanın gururunla yarınları beklemek,yarınlara umut bağlamak,düşmekten,şopara eğilmekten bin ve bin kere hayırlı,ve yaralı bir iştir.Unutma sen bir TÜRKsün.
özgür 2010-09-07 23:43:14
20-yıldır Şoparın şopar olduğunu dahi çözememiş,gafillerden akıl alacak,onların seviyesine düşecekolmasam da,milletim,soyum sopum söz konusu olunca,ister istemez yazmadan duramıyorum.Ben yazmaz isem,sizi yirmi yıldır yaptıkları gibi,tüm devletin müdahil olduğu dezinformasyon ağı içinde kaybolup gideceksiniz.Bu gün bunları bilipte sizinle paylaşmaz isem,yarın sizin yok oluşunuzu görerek kendimi af edemem.Benim şahsi bir sorunum yok,ama 84-89-dönemind en kötü günlerimizde,bizde nerde bu Türkiye,nerde bu soydaşlarımız,dediğim günleri hatırladıkça,susmam,bildiklerimi kendime saklamam,mümkün değil,hem kendime,hem sizlere,hemde gelecek nesillere,ihanet etmiş olmam,mı.Pek tabi ki benim yazılarımdan en çok mevcut durumdan yararlanan,köşeyi dönen,ama kardeşlerine hiç bir faydası olmayanların,çıkarlarını da zedun kalmaz.ana karşı yazıların,bu çıkarları zedelenen çıkarcı gruptan geldiğini de biliyorum.Ve bu soysuzların hakaretlerinden dolayı da pes edip susmayı tercih etmiyorum.Herkez kendine çeki düzen vererek,geçmişine sünger çekerek,özüne dönmesi hem ona hem çevresine,hem milletimize,hemde yarınlara en büyük hızmet olduğunu unutmadan,her Türk,Türklüğün gereğini yapsın,hiç bir sorun kalmaz.
özgür 2010-09-08 00:08:50
Evet,kırık plak gibi aynı konuyu işlediğimi,belkide siteyi devamlı ziyaret eden kardeşlerimizin değerli zamanından çalmış olabilirim.AMAA farzedin ki her seçmen,kaderimizin oyuna bağlı olduğumuz her kardeşimiz Kırcaali Haber gazetesini okuyor değil.Hayati bir gerçeği geleceğini ilgilendiren her kardeşime ulaşmak için,sizleri bey efendileri sıkıyorum diye susacak bir halim yok.Bunu dile getireceğine,şu yazılanlarla ilgili bir yazı yazsan,halkına çook çok daha faydalı olursun.Bu bizim toplum olarak en önemli çıkmazımız,bunu çözmeden hiç bir sorunumuzu çözemeyeceğimizi anlamnız gerekir,yanlışın arksında durarak yanlışı çözemeyeceğimizi anlamamız gerekir.Sofyalarda gece gündüz gavurlarla flört eden zihniyet değişmedikçe,bu devran sürüp gideceğini anlamamız gerekir.Adam bizden değil bunu anlayın artık,bu en önemli sorunu çözünce diyer sorunları daha kolay çözeceğimizi,anlayın artık.Bu çarpık mevcut durum var oldukça,siz sürünecek,biz kahrolmaya devam edeceğiz,bu açmazı çözmemiz,en en güncel sorunumuzdur,bu yüzden bozuk plak gibi,ısrarla tekrarlayıp duruyorum,kusuruma bakmayınız.Mevcut durumda bu yapılması gereken bir faaliyettir.
özgür 2010-09-08 00:29:55
Ahmedin,şopar olduğunu,Ahmedin ajan olduğunu,size bildirmem,kabul ettirmem,araştırmanızı sağlamam gerekir.Bu en önemli sorun,biz zaten bu sorunu çözünce kalan sorunlarımız zaman içinde,tekerteker çözeceğiz.Bu kıskaçtan halkımı kurtarmak için neleri göze aldığımı bilmeniz gerekir,bu gözü dönmüş,soysuzlar,taa köyüme telefonlar açarak göz dağı vermek istediklerini,susturmak için neler neler,düşündüklerini biz çok iyi biliyoruz.AMAA bu Ahmet Eminin cinayetine beenzemiyecektir,A.Eminin son sözü ne idi--az nikoga nesım bil predatel i nama da bıda--Bu sözlere çok farklı anlamlar yüklediler,ama gerçek şu.Şopar kendisi gibi onu da ajan,milletinin rezili yapmak istedi,ama Mehrum Ahmet Emin ben halkımı satmam dedi,Şopar katletti.Bende bunu göze almış,buna kafa tutuyorum,---BEN HALKIMI SATMAM--ŞOPAR-GEL BENİ DE VUR.Ahmet Eminler ölmez,vurulduukça çoğalır.
özgür 2010-09-08 00:46:50
Dün yandaş olarak,Türkan bebeklerin katilleri ile aynı safta olan,katil adayı,yıllar sonra A.Emini katlederek gerçek katile dönüştü.Bunun daha nekadar ve kimleri katletmesinden sonra,bu katile sırt çevireceksiniz.Baksanıza adamda her şey var hiç eksiği yok,katil mi arıyorsunuz,var,sapıklıkmı var,katillik mi var ihanet mi bi numara.Bu kapatılması gereken soysuzun daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki vatandaşım kurtulsun.Kene gibi yapışmış milletime ne sorunu var ise.en büyük düşmanımızın yapmadığını yaptı.Her halde kötü çocukluk yıllarının acısını,dışlanmanın hıncını milletimizden çıkartıyor,kahpe.
Koşukavaklı 2010-09-08 01:41:20
Özgür beyi,mert duruşundan dolayı kutluyorum.Bu sitede
korkmadan,düşüncelerini,doğru bildiklerini yazan,yegâne tek arkadaşımız.Kalbi Türklük için çarpan,Özgür beyi,tenkit eden ,,ucuz kahramanlar'',korkudan Ahmet Doğan'ın adını ağzına almak istemeyen,yanlışları ,,başıma bir hâl gelir'' diye,görmezlikten gelen,siz sahte milletseverler,asıl siz çenenizi kapayın.Bulgaristan Türkünü yanlış yollardan uçuruma götürenlerin borozancılığını yapacağınıza,gerçekleri araştırın,sorun,okuyun.Bilgi sahibi olun.
Doğruları öğrenmeden,Özgürü suçlamaya kalkmak, ucuz kahramanlık rolü oynamaktır.Yirmi yıl demokraside,sekiz yıl hükümet ortağı olduktan sonra,çözülmüş bir tek sorununuz bile yoksa,yanlışı Özgürde değil,A.Doğan'da arayın,Tabii sıkarsa.Sıkmıyorsa,yok efendim türklük, camiler,minareler,müftülük,dilimiz,dinimiz,türkçemiz elden gidiyor diye akıtığınız gözyaşlarınızı kendinize saklamayın.AHMET DOĞAN BEY'DE görsün gözyaşlarınızı.Belli mi olur,isteklerinizi,gözyaşlarınızı görür,merhamete gelir Ahmet başkan,çözüm üretir,sorun kalmaz,Özgür'de yazacak bir şey bulamaz.... Cümlenize saygılar.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #35
on:
October 05, 2010, 12:24:44 pm »
Zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır.
Hz.Muhammet
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #36
on:
October 14, 2010, 01:04:26 am »
Degerli Asker Kardes,
Imzandan verdigin resim ve yazdiklarin : "İşte köksüz, susuz birseysiz ve desteksiz kalmis ama gercek Bulgaristan Türk'ü budur:" bence Bulgarsitan turkleri icin yalnic bilgi veriyor.
Bu resimde
kopan budak filiz salmis. Bulgaristan Turklerinin budagi kurumak uzere. Hic bir filiz meydanda yok. Bu kaktusu filizsiz bulursan yazdiklarin dogru olur.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #37
on:
October 14, 2010, 01:13:28 am »
Degerli Ottoman kardes !
Lutfen Islam icin halkimiza yalnic bilgi vermeyin. Allaha kul olmakla seytanlara kole olmagi karistiyorsunuz ve islam ici nyalnic bilgi veriyorsunuz. Islam kafamizi bukelim kole olalim, seytanlara afedelim dedigine inanmiyorum. Ben dogruluk icin mucadele eden bir isyankarim. En yakin zamanda Kurani alip bastan sonuna kadar okumaya niyetim var. Herkezin onunde yaziyorum. Islyam kolellerin dinise ben bu forumda herkezin onunde Islyamdan vazgececegim. Ben kole olamam.
Seytanlara afetmek yok, mafetmek var !
P.s.- Ottoman kardes bak peygamberimiz ne demis :
"Zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır".
Hz.Muhammet
Siz yoksa bir sekta icinmi konusuyorsunuz ? Lutfen halkimiza yalnic bilgi vermiyelim. Hem ayip hem gunahtir !
Saygilarimla !
Report Spam
asker
Global Moderator
Sr. Member
«
Reply #38
on:
October 14, 2010, 03:08:48 am »
Birkitagne Bulgaristan Turku bulunuyor gene arada resimde gordugunuz gibi.Bizler o resimde degiliz?
Quote from: Serbest Korkmaz on October 14, 2010, 01:04:26 am
Degerli Asker Kardes,
Imzandan verdigin resim ve yazdiklarin : "İşte köksüz, susuz birseysiz ve desteksiz kalmis ama gercek Bulgaristan Türk'ü budur:" bence Bulgarsitan turkleri icin yalnic bilgi veriyor.
Bu resimde
kopan budak filiz salmis. Bulgaristan Turklerinin budagi kurumak uzere. Hic bir filiz meydanda yok. Bu kaktusu filizsiz bulursan yazdiklarin dogru olur.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #39
on:
October 14, 2010, 08:21:09 am »
Cok merakligim onlarin isimlerini oyrenmeye ! Asker, dostum lutven bize soylermisin !
Report Spam
OTTOMAN
Hero Member
«
Reply #40
on:
October 14, 2010, 03:32:22 pm »
Quote from: Serbest Korkmaz on October 14, 2010, 01:13:28 am
Degerli Ottoman kardes !
Lutfen Islam icin halkimiza yalnic bilgi vermeyin. Allaha kul olmakla seytanlara kole olmagi karistiyorsunuz ve islam icin yalnic bilgi veriyorsunuz. Islam kafamizi bukelim kole olalim, seytanlara afedelim dedigine inanmiyorum. Ben dogruluk icin mucadele eden bir isyankarim. En yakin zamanda Kurani alip bastan sonuna kadar okumaya niyetim var. Herkezin onunde yaziyorum. Islyam kolellerin dinise ben bu forumda herkezin onunde Islyamdan vazgececegim. Ben kole olamam.
Seytanlara afetmek yok, mafetmek var !
P.s.- Ottoman kardes bak peygamberimiz ne demis :
"Zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır".
Hz.Muhammet
Siz yoksa bir sekta icinmi konusuyorsunuz ? Lutfen halkimiza yalnic bilgi vermiyelim. Hem ayip hem gunahtir !
Saygilarimla !
Sayin Korkmaz
Hangi yalnis bilgiden bahsediyorsun anlayamadim. Lutfen aciklarsan memnun olurum.
İslamiyet kolelerin dini olamaz, islamiyet ALLAHA inanan herkesin dinidir.
Ayricalik yapilmaz.
İslamiyet koleleri serbest birakmistir. İslamiyette kolelik yoktur.
Yapilan mucadeleye dini karistirirsak isin icinden zor cikariz.
Bu mucadeleyi din savasina cevirmeyelim.
Sekta konusunu anlayamadim. Beni sekta uyesi olmakla mi diyorsun?
Hayir, ben herhangi bir sektaya uye degilim.
YALNİS Bilgiyi AKTARİRMİSİN LUTFEN BURAYA.
Report Spam
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
«
Reply #41
on:
November 26, 2010, 07:12:38 am »
Adem abi bir sesle bak Erdogan kerata Dogan icin ne diyor. Ben dil Biz demesi lazim diyor. Bojko ona salakin "ben kesip ben biciyorum" videosunu gostemis. Erdogan'da bu bukadarmida aprtaldi deyip gorusmekten vazgecmis. Bizim dediklerim 100 % dogru cikti abi. Bizim turkleri ve musulmanlari seytan Dogan 21 yildir aldatti. Yuzeirov kardeste ayni yalnicklikali yapiyor. Hep "beni" suruyor ileriye. Bilmem Deliormanin suyundanmi havasindanmi geliyor bu. Hayir Yuzeirov sen deyil. Biz Turkler ve Musulmanlar. Ondan bizim adimizdan birseyler yapmaya kalktinan biraz insan sesle. Kendi kafana kesip bicme.
http://bghaberradyo.blogspot.com/2010/10/erdogan-liderler-gelip-gecicidir.html
Report Spam
YUZEIROV
Full Member
«
Reply #42
on:
November 28, 2010, 07:25:59 am »
Quote from: Serbest Korkmaz on November 26, 2010, 07:12:38 am
Adem abi bir sesle bak Erdogan kerata Dogan icin ne diyor. Ben dil Biz demesi lazim diyor. Bojko ona salakin "ben kesip ben biciyorum" videosunu gostemis. Erdogan'da bu bukadarmida aprtaldi deyip gorusmekten vazgecmis. Bizim dediklerim 100 % dogru cikti abi. Bizim turkleri ve musulmanlari seytan Dogan 21 yildir aldatti. Yuzeirov kardeste ayni yalnicklikali yapiyor. Hep "beni" suruyor ileriye. Bilmem Deliormanin suyundanmi havasindanmi geliyor bu. Hayir Yuzeirov sen deyil. Biz Turkler ve Musulmanlar. Ondan bizim adimizdan birseyler yapmaya kalktinan biraz insan sesle. Kendi kafana kesip bicme.
http://bghaberradyo.blogspot.com/2010/10/erdogan-liderler-gelip-gecicidir.html
[/quote
serbest kargesim sana iki cift sozum var.
boikonun ve erdoganin arkasinda kim var bilemem ama benim onumde gucle itirerek ve kakturarak kucuk kardesim var arkama donunce bir adam var manevi desteini hic eksitmeden ve ameliat masasindan kalkip bulgaristana geldi ve yanimda erini aldi bu adam da Adem abimiz,ondan baska arkamda kimse yok sailr.
benim arkamda serbest,otoman,deniz,kartal,mustafa,deli kurt,analizator,asker ve onlar gibi kahramanlar yerini almainca, yalnizim ve ben yaptim kelimei kulanmam hic yanlis deil.
sizden birisi bir evro verseidi ozaman biz demek mejburdum, oile bir durum olmaincakadar biz demem yanlis olurdu.
Report Spam
Uploaded with
ImageShack.us
YUZEIROV
Full Member
«
Reply #43
on:
November 28, 2010, 07:32:08 am »
sakin yanlis anlamain.
kimseden bir sei istemem.
benim yadrimcim yuce Alah tir ve ondan baska bir yardimciya ihtiyacimda da yoktur.
Report Spam
Uploaded with
ImageShack.us
Analizator
Sr. Member
«
Reply #44
on:
November 28, 2010, 08:01:50 am »
Quote from: YUZEIROV on November 28, 2010, 07:32:08 am
sakin yanlis anlamain.
kimseden bir sei istemem.
benim yadrimcim yuce Alah tir ve ondan baska bir yardimciya ihtiyacimda da yoktur.
Yüzeir Kardeş, bak atalrımız ne demiş '
' BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR''
Toplumsal olaylarda birliğin ve beraberliğin çok önemi var. Bundan dolayıdır ki bizler bu forumda bulunuyoruz ve fikir teatisinde bulunuyoruz. Amacımız ortak bir paydada buluşmak, birlikte hareket etmek ve daha etkin olmak. Ne yazık ki bazı konularda fikir birliğine varamıyoruz. BG siyasi hayatın eski ve yeni ajanların kontrolünde olduğunu düşündüğüm için de acaba senin de onlarla bir irtibatın var mı şüphesine kapılmıyor değilim. Velhasıl işimizin ne kadar zor olduğu hususunda sen de bana katılırsın. Yalnız olduğunu biz de görüyoruz, yardımcı olmak istiyoruz amma ah bu şüpheler olmasa!!! Tek çare yüz yüze görüşüp, aramızdaki güveni pekiştirmektir. Senin seyehat etmeye imkanların var. Türkiye'ye hiç mi gelmiyorsun? Türkiye'de sana kefil olacak insan hiç mi yok? Bak Serbest kardeşimiz sağ olsun BG'deki siyasi ortamı iyi kokluyor ve de hırslı bir kişiliği var. Neden ortak noktada buluşamıyoruz. Bir parti daha var Menderesin. Onlar ne alemde bir Allah biliyor. Güya milliyetçiler
!!! Selamlar ve Allaha emanet ol !!!
Report Spam
Pages:
1
2
[
3
]
4
5
Go Up
Print