Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« Reply #60 on: January 20, 2011, 02:31:31 am » |
|
Kara Ibrahim Aga 2011-01-19 14:10:47 "Padishahim chok yasha"...
Laf sokurrshturcaklar ha...
Nerde görülmüsh Türk dünyasinda Fikirlere ..özgürlük..
Yok öyle shey...
Iktidari eline gechiren kendini Peygamber sanir..
Zübüklükten Kibirlige yükselir..
O yoksa,artesi gün güneshin dogumucani sanir..
HÖH'he iftiramish!!!
HÖH'ü ashalamakmish ve zarar verirmish K.Dal?
E Acho,achik achik "Ben Oligarhlarim kuluyum.Para verene takla da atarim,göbek te atarim" dedi 2005'te Slavinin yaninda...
Bu ne demek oluyoru?
Bütün HÖH Milletvekillerine küfür etti,o ne oluyoru?
*** Bencesine bu istifa ve ya Partiden kovmak basit degil bashka istifalara ve kovmalara bezlemiyoru..
Burada güch kavgasi var..
Daha dorusu Türkiyenin K.Dala önem vermsesi ve HÖH'ü görmezlikten gelmesi bi rastlanti degildir...
Sechim öncesi yazdimi tekrarliyorum..
Acho kalsin Fahri Baskan gibi ama HÖH'te söz sayibi olmasin..
Firildaki ve Partiye soktu üchkyatchilari kovsun..
Mesela Peevski,ismini unnutum Kuzey Bulgaristandan-Kubi gibi kreminal insanlari..
Bunlari ne ishi var siyasette...?
Ama bishey yapmazlar..
Nerde ahlyak nerde bunlar..
Choktan hersheyleri Komonistlere ve sheytana satmishlardir her sheylerini...
Yeterki Para gelsin..
Remzi Osmani kutlarim..
"Mashka Sekretarkalarin" arasindan en .ashaklasi O chikti..
Allah Türkü Türkten korusun... menekşe 2011-01-19 20:21:43 Varnalı arkadaşımız çok güzel retorik soru sormuş. ama yorm yazmıyorum, hemen silecekler7. Varnalı 2011-01-19 20:54:54 A.DOĞAN,ÜÇ YIL ARADAN SONRA DÜN İLK DEFA PARTİ GENEL MERKEZİNE,KASIM DAL'IN İSTİFASINI KABUL ETMEK İÇİN GELDİ (yıllda bir defa meclise gitse,DPS milletvekileri,liderlerinin yüzünü görmüş olurlar).GELİŞİ MUHTEŞEMDİ,KORTEJİN ORTASINDAKİ ZIRHLI AMERİKAN CİPİNDE AHMET,ÖNDEKİ VE ARKADAKİ ARABALARDA-NSO'NUN(natsionalna slujba po ohrana)GORİLLERİ.Başkan Obama'nın,kortejinin aynısı.Aradaki fark,makam farkı.Biri USA başkanı,diğeri BG.de muhalefet'te olan bir partinin başkanı.Anlamakta zorlandığım nokta,parasızlıktan kasıp kavrulan BG.devleti,A.Doğan'ın,27 NSO'lu korumalarının maaşlarını(adam başı 2000'lv.) ödemekte sıkıntıya girmemesi.Muhalefet parti başkanlarının,normalde bir veya iki koruması olurken,Doğan'ın,27 korumasının olması,Doğanı kimden ve neden koruduğukları,doğrusu merak konusu.Bir buçuk ay önce,başbakan Borisofa mecliste,İvan Kostof aynı konuyu sorduğunda,cevap olarak BORİSOF;-Siz başbakan olsanız,korumayacakmısınız?.A.Doğan bizim için çok değerli,hayat'ta olması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz',oldu'. Sorum şu;-A.Doğan,Bulgar devleti için,neden bukadar değerli?Bilen varsa lütfen yazsın. Saygılar.
Koşukavaklı 2011-01-19 21:17:40 Varnalı kardeşimizin tespiti doğru.Düşüncelerine katılmamak elde değil.Çok küçük bir düzeltmeye itirazı olmaz Varnalının.NSO'nun sivil korumaları,ocak 2005'te göreve başladılar.24'ü koruma,3'ü makam şöförü.Doğanı'n sıkı korunmasının,sebeplerini bildiğim halde yazamayorum.Yazarsam,yorumlarımı silecekler. Hörmetler
Varnalı 2011-01-20 01:01:44 FES,SENİN GAYEN EN BAŞTAN BELLİYDİ.SENİN GÖZÜN, A.Doğan'ın,Mıjka sekretarkası olmak.Bizden yana izin var,yolun açık olsun.Yalnız küçük bir sorun var.Doğan'ın kapısının önünde,mıjka sekretarka olmak isteyenler uzun kuyruk oluşturmuş olduğundan,sana çabuk sıra gelmez.Torpil gerekli.Buldum,KASIM DAL.Sence olurmu?.
Varnalı 2011-01-20 01:18:50 Fes,ne demiş;-,,Bunların çarpık yazılarını okudukça hiç savunmak istemediğim insanları savunmak zorunda kalıyorum.'' FES,Jivkof parayı verse,sen Jifkofu da savunursun.Tabii parayı alınca,istemediğin halde savunmasını yaparsın.SONRA BEN TURANCI DEDELERİMİN TORUNUYUM DİYE HAVA ATARSIN.Seni gidi uyanık. İNTERESA KLATİ FES'A.
|