Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
|
|
« Reply #60 on: January 14, 2011, 12:02:55 am » |
|
Net'ten
Fes'e 2011-01-13 21:37:14 Fes kardeşim. Aslında değişen hiçbir şey yok. Sizin avluda Can eriği var mıydı? Hani ne kadar sulasan, etrafını ne kadar kazsan, ne kadar gübrelesen Haziranda meyvaları hep ekşi olan caneriğininden söz ediyorum. A. Doğan da öyle bu adam halkımızı aldatmak için özel eğitim görmüştür ve bu öğretinin özündeki gerçek Müslüman Türkleri bezdirene kadar aldatmaktır yani yalandırmaktır.
Sen Ahmet Doğan'ın Pazarcık Hapishanesinde kaldığı yıllarda 2 yerden maaş aldığını bilirmiydin?
1. İhtiman Demir Döküm Fabrikasında dökümcü olarak ve
2. Dragoman Lisesinde Toplum Bilimleri (Obstestvoznanie) hocası olarak.
Hapishanede A.Doğan hiçbir defa işe çıkmamıştır. Hasta içinde Cumartesi ve Pazar günleri yapılan seminerlerde Orlin Zagorov'un GERÇEK (İstinata) kitabını tanıtma konuşmalarını hazırlamıştır.
Bu iş içinde ayrıva yağlı parjola haketmiştir.
HÖH'ü parçalaması en küçük iş yönettiği ekip insanımızı aç bırakıp BG den kovma planları hazırlıyor.
Uyuyanlar Uyansın.... Ruya 2011-01-13 23:06:37 Ahmet Doğan ve Kasım Dal ayni hapiste kalmışlar. Ve Kasım Dal gibi bir zeki insanı kandırdıysa, bize ne kalmış be Gırcalılı kardeşlerim. Ahmet Eminin cinayetinden sonra, her şey değişti. Ahmet Doğan hapiste hiç çalışmamış, bizimkiler kendisini korumuşlar, normasını yapmışlar. Ah benim insancıklarım, o da ajanlığını yapıyormuş. Sn. Bahri Ömer-Cebel Başkanı ikisiyle de yakından tanışıyor. Tiyatro yapacağına , söylesin, kim doğru , kim eğri bu durumda!!!!!!!!!hadi başkan fes'e 2011-01-13 23:35:22 FES,sen zanetiğimden daha aptalmışsın gardaşım.Kasim Dal,1974 yıllını neden önemle belirtiyor?.K.Dal o zaman 12 yaşında,A.Doğan'la ne işi olabilirki.1974 yılında Doğan,Şumnuya bağlı Mıtnitsa köyünde emek ordusunun 73/50 no'lu podeleniyasında asker.Kendi istek ve arzusuyla askeri istihbarat'ta çalışmak için başvuruda bulunuyor.Uzun ve detaylı arştırma ve denemelerden sonra göreve başlıyor.Fes,şeytanın yatığı yeri bile biliyorsun'da,herkezin bildiği gerçekleri,bilmediğini mi idda ediyorsun.Yoksa,bizimle dalga mı geçiyorsun Fes. Varnalı.
|