Serbest Forum
March 18, 2025, 09:25:59 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.  (Read 8081 times)
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #45 on: December 30, 2010, 07:29:06 am »

Su anda sovinist bulgarlardan baski yokkan biraz biz bize konusalim ne dersiniz ? Neden biz Turk Demokratlar birlik beraberlik elde edemiyoruz ? Bu soruyu biraz tartizsalim . Burasi Turknet degilmi ?

Burada biz saniyorum cok zeki bir Turk Demokratlatiz. Insallah bizden daha ustunleride vardir . Maalesef su an goremiyorum.
Kircaali seytan haber'de yazan ve devamli silinen (basta Ozgur,Kosukavakli) devamli yazan ve devamli silinen bir kucuk grup var.
Anliyamadim birsey. Bu arkadaslar mazohist mi ? Neden kendilerinin kucumsediyorlar "HOH" kopeklerine ? Buraya gelmelerine bir engelmi var ?

- Kornica.com da yazan musluman pomak kardesler neden cekiniyor ?

-Obur tarafta Kircaali "turk"-komunist propаganda gazetesinin forumunda yazan Halim Cavusoglu. Kendisini akilari kreste kalmis kadinlarin yaninda  nasil yakistiriyor? Onda Turkseverlik hicmi yok?

-Bulgar basinin forumlarinda devamli yazan Turk kardeslerimiz var. Bunlarla neden halka yarayan asil birlik beraberlik kuramiyoruz ?
Onlar buraya neden gelmiyor ?

- Bulturk fare gibi buraya giribte soruralimiza neden cavap vermiyorlar. Kendilerini bizden yuksektemi goruyorlar ?

- Yuzeirovlar neden olamiyacak siyaset yonetmeye hurasiyorlar ?

Bizim asil birlik berabeligimiz icin ne gerkiyor ?

P.S.- Benim bu size sordugum sorulara kendi dusuncelerim ve cavaplarim var. Sizi dusuncelerinizi duymak istiyorum. Gelin hep bareber tusuneim nasil ilerliye biliriz ? Birakin Ataka-batakayi. Havliyan kopek izirmaz. Kopekler korkutguna havliyir.  Biz bizim dertlerimize bakalim.

Evet efendiler. Soru : Biz neden asil birlik ve beraberlik olup. Bulgar DS tarafindan toplanan sozde HOH-teror ve zulum orgutune karsi mucadele edemiyoruz ?

Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: