Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« Reply #45 on: December 23, 2010, 11:25:17 am » |
|
Sayin Rafet Uluturk bey. Bulgaristanda Turk ve Musluman halkinin en buyuk dusmani DPS gotverenleri diye soylemeye korkarsaniz hic miletti Bulturk multurk diye oyalandirmayin. Bu gercekleri goremezseniz hic bir moka yaramazsiniz. Yarim sozler soyleyipte halkimizi uykuda tutmaya calismayin efendim. "HOH" icin dusuncenizi soyleyin burada acik acikta gorelim sizin kim oldugunuzu. Cesur,dogru-durust siyaset yorutmek icin zekilikden baska, yurek ister kurek deyil. Sizde o cesur yurek varmi ?
Eskiden DPS diye baran bir genc bile bak gercekleri nasil anlamis.
emir 2010-12-22 22:36:10 Gurla'dan(Remzi'nin koyu) cekilin- Kara koy ve Dedekoy'den gecerek Cibikli ve Hambarcilar uzerinden Yeni Pazar(Kara Gozler'e) inin, sonra Karademir koyden tekrar Mindaragac ve Gurlara gidin. Orada ki insanlar size Remzi'yi benden iyi anlatir. Benim parazitlerle isim olmaz, burada sadece parazitler zararlidir dedim-yoksa isteyen istedigini sevebilir, oy kullanir beni baglamaz... emir 2010-12-22 22:41:39 Turkce konusuyor diye, 1986 senesinde Yeni Pazar ( Kara Gozler) merkezdeki ekmek firinin onunde 72 yasinda yengemi tokatlayan kopegin biri de belediye baskani olmus...
|
|
|
|
|
|