Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« Reply #45 on: December 19, 2010, 12:45:34 am » |
|
Bizim Turk Demokraltlarin analalimiz hep hele bayramda bir bilseniz nasil agliyor. Fakat Turk halkini satan kopekler unutmayin : Bu dunya paralan deyir siralan ...
Bravo Ozgur, Bravo I. Ismail kardeslerim ! Siznle gurur duyuyrum.
İ.İsmail 2010-12-17 18:21:12 Köpeklere köpek denildiği için mi yorumlar siliniyor... İ.İsmail 2010-12-17 18:23:02 Yorumları istediğiniz kadar silin ama fetonun köpekleri BG Türklerini sömüremeyecek.oran %70 değil buralarda... Dogru soz 2010-12-17 20:43:18 siz ne kadar zavallı insanlarsınız birde turk korkmazmış turk mus bılmem nemiş sıze soruyorum nerde sizin türklügünuz nerede gosterin bakalım halkta sizi ornek alsın sız gıbi gecmmişini bilmeyenlerin geleceyi olmaz bunu soyleyen M.K.ATATÜRK deilmi İ.Ismail efendi ÖZGÜR 2010-12-18 00:17:59 20 -küsütr yıldır,BG Türkünü Türkler katiyen ve kariyen temsil etmemiştir.-45- sonrası satılmış komonist köpeklerini--89--sonrası DS--DANS acilen mobilize edip,halkımızın başına bela etti,Asimilasyon sürecinde gavurlarla bire bir temas halinde tüm prosedüre ortak olan hainlaer,halkına önderlik etme yerine gavurlara katiplik yapan komonistleribu gün halkımıza önderlik etmektedir.Kurdu koşaraya getiren,Türkan bebeğin katlinde,yüzlerce masum ghünahsız vatandaşımızın şehit edimelerinde parmağı olan,gavurlara lojistik destek sağlayan tüm ihanet grubu bu gün DPS çatısı altında birleşmiş bukluşmuşlardır.Hiç bir şeyin farkında olmayan gariban halkımızı devlet imkanı ve gücünü arkalrına alarak,ihaneti çekilemez noktalara getirdiler,Dokunulmaz olduklarını sanarak azıttıkça azıttılar,sanki hiç hesap verme gibi bir günün geleceğini hesaba katmadan gününü gün ettiler.Şopar binlerce Türk kızı ile nerde ise gavra edercesine osmanlının hesabını görürcesine pislikler yaptı,alay etti,orospu etti,nerede ise BERLUSKONİyi solda sıfır bırakan sapık şopara her şey mübah görüldü,ihanetin ödülü olarak saraylarda,onlarca koruma şemsiyesi altında,sapıklık ta yaptı cinayetler de işledi ama ona hiç kimse dur diyemedi,nede olsa Bir milyon köle Türkün getirisi bir şoparın dezaletlerine değerdi ve bunu yaptılar,yapmayada devam etmektedirler.Normal demokrasilerde yıllar önce hastaneye yada müebbete gitmesi gereken şopar bu gün dahi baş tacı ediiliyorsa,ben bu halkın ruh halini sorgulamak zorundayım,Birçok yazımda toplumsal ruh hali tahrip edilmiş BG Türkü diye yazdım ise bunu kastetmişimdir.Halkımızın ruhnhalini,direncini kimliğini,bnenliğini tahrip ettiler,bunun affı yoktur,komonist köpekleri.
ÖZGÜR 2010-12-18 00:32:26 Tüm DPS-HÖH merkez yönetim kurulu,ya eskiden DS-YADA bu gün DANS elemanları olduklarını cümle alem bile gelir,bir başka gerçek ise,bu partiden vekil olmak mutlaka DANStan geçer olma gerçeği,Neymiş birde AB demokrasisi imiş,miş miş.Siz yöre izdekileri nasıl biliyorsanız tüm BG çabında tablo aynıdır.tamamı ajanlar topluluğudur.Sizde kalkmışsınız bunlardan MÜFTÜLÜK sorununun çözümünü,ana dilde eğitimi,radyo televizyonlar bekliyorsunuz,asıl suyu bulandıran,ortalığı karıştıranlar bunlar.Sonrada hiç bir şey olmamışçasına,yok bizim meclisteki gücümüz bukadar,siz gelecek seçimlerde,gerçek Türklere değilde biz komonistlere daha çok oy verirseniz,belki sizin için birşeyler yapabiliriz.Soysuzlar,utanmazlar istismarcılar,çöplükler.ALLAHIN lanetli yaratıkları. ÖZGÜR 2010-12-18 00:34:04 TÜRKLÜĞÜN --YÜZKARALARI. wikisikilikili Fes'e 2010-12-18 01:18:27 2010-12-18 00:50:55 ÖZGÜR Senin şoparda aynen bunu yapıyor,Dün DS ve KGBye bu gün DANSa göz kırparak,mensubu olmadığı BG Türkünü kucaktan kucağa pazarlıyarak oturturarak,ayakta kalmaktadır,Sizin ahlak değerleriniz budur,zaten kendin itiraf etmişsindir,ne olursa olsun,halkın perişan olsada,asimile olsada,yok olsada,sen ayakta kalacaksın,var olacaksın,halkının,gözyaşı umutsuzluğu,yok oluşu sözkonusu olsa dahi.Nede basit ve düz,direkt düşünce ürünü,bende işte bunu anlatmak istiyorum,sende ne güzel bana yardımcı oluyorsun,işte siz busunuz,siz birer hiçsiniz.Vatandaş sizi böyle yazdıkça yeni yeni öğrenecek tanıyacaktır,BG Türklüğünün yüz karaları,halkını pazarlayacaksın,ama ayakta kalacaksın,TÜFÜ SANA KÖPEK. ÖZGÜR 2010-12-18 01:54:35 Ayakta kalma üzerine,felsefe yürüten,bu felsefenin çerçevesinde siyaset yapan,şopar acaba diyorum nasıl yanlış yapmışta-85-te felsefesine ters davranıp ceza evine girivermiş miş,de bu gün ders alıp bunu göze alacak değil ya.Binlerce yolunu şaşırmış,körpe çıtırlar var iken,babeküsünü bırakıp,berdüş Türklerin,utopi emelleri için yeniden bunu göze alıp,enayilik yapacak değil ya.Birde o istese dahi-24- tane NSO elemanı ne güne duruyor,ona göz yumup izinmi verecekler.Binlerce Ahmet Emini katlet ama Boyanadan dışarı yasak,bu meclis oturumlarına katılmak o
|