Serbest Forum
March 20, 2025, 03:15:39 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.  (Read 8102 times)
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #45 on: November 28, 2010, 04:55:23 pm »

ah kardesim yarama tuz doktyun.
ben istememi hep beraber el ele girisim yapalim ama kardeslerimizde bu korku varken yapilcek bir sei yok.

zaten bulgaristanda kimseile isbirli yapamam,pesimde gizli servizler gezer ve bir arkadasimin lokantasinda corba ictym bir kackere arka arkaya,lokantay kapatilar.
girdim kapyi myurlerler,dokundum dali dipten keserler.

yuzlerce insan polislerde syuryuklendi,korkutuldu,bastirildi sakin selyamimi almasin ekmek aldiim firinci candan yurekten yalvardi firinina girmeem cunku arkamdan polisler baskin yaporlar.

karar aldim bulgaristana gitimde kimseye zarar vermemek icin devlet kurumlardan baska bir yere girmem,kimseye selyam da vermem,sadeje verilyan selyami alirim.

boile bir durumda tek carem avrupa ve turkie. ama ne yazik ki turkiemizden hic bir yardim alamadim, bir kackere gitim,bir kac dernek gezdim ve onlarin cayini ictim ve okadar,onlar da acan cikti. neise Alah byuktur.

hic bir zaman uzatilan eli geri cevirmem.

miletime ve dinime yapilacek bir is varsa,yaparim gidilecek bir yer de varsa giderim,malimna ve canimla tum fedakyarla hazirim.

Yuzeir kardesim sana yillarca ell uzatik ve gel olacak siyaset olacak parti yapalim dedik. Gel bilenleri sesle dedik. Sen yok deyip kaba dayilik ettin ve etmeye devam ediyorsun. Kusura bakma halkimiz demis : Kim ne ekerse onu bicer. Sen kardes  bizi kucumseyip. Isirgan (kopriva)  ektin isirgan biciyorsun. Sen Bulgaristan'da turklere me muslumanlara yardim etmek isteseydin olacak siyaset yonetip bizler beraber Demokratik ilerleme partisi (Партия на Демократичният Просперитет) destekliyecektin.

Kusura bakma Yuzeir bu bende diyer arkadaslar gibi simdiki yaptigin oyunlari Ahmed Dogan'in isteginle yaptigini saniyorum. Millet gorsun ki nasil DPS'den baska parti kurulamaz diye. Hic kimseye darilma kardes. Kendine daril.

Koru kendini kardes bence senin arabana biyerde  uyusturucu atip seni narkotrafikant gibi Bulgaristan'da iceriye toplucaklar. Akilli ol Yuzeir ve gel bizim dedigimize.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: