Serbest Forum
March 20, 2025, 03:19:32 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.  (Read 8102 times)
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #45 on: November 28, 2010, 04:45:42 pm »

Sofya Polisinden Müslümanlara: "Memnun değilseniz defolun"

Bulgaristan´da komünist dönemin müftüsü Nedim Gencev, polis yardımıyla Sofya´daki Başmüftülük binasını ele geçirdi.

Dünya Bülteni'nin haberine göre, bu sabah bir hakim ve polisler eşliğinde başmüftülük binasına gelen Nedim Gencev, polislerin de yardımıyla içeri girmeyi başardı ve 'yönetim benim' dedi.

Halen devam eden olayda, bina polis tarafından korumaya alınmış durumda ve içeri hiç kimsenin girmesine izin verilmiyor.

Başmüftülük binası önüne protesto için gelen Müslümanlara ise polis şu cevabı veriyor:

'Devletten memnun olmayan Müslümanlar, işlerine gelmiyorsa bu ülkeden defolup gitsinler!'

Bulgaristan'ın seçilmiş müftüsü Hacı Mustafa Aliş yönetimi ise tüm ülke çapında öncelikle imamlara çağırıda bulunarak, Sofya yönetiminin yol açtığı bu durumu protesto çağrısında bulundu.

Rafet kardes Bulgaristan'da gercekleri ogrenememeniz cok uzucu. Evet Gencev ajan, fakat Alis te aynisiye. DPS (turk BKP ) parti sekrretarlarindan secilen mufti muslumanlarin muftisi olamaz. Son 10 yilda muftulukte super hirsizliklar olmus. Yalniz Mustafa Alis Istanbul luks bolgelererinden dort dayre almis  toplam bir milion dorlardan fazlaya. Bu paralar nereden ? Ayni zamanda muftulugun millionlarca leva borcu var.

Rafet kardes lutven gercekci olalim. Ve halka yalnic bilgi vermiyelim. Bulgaristan'da turkler ve muslumnlar arasinda birlik ve beraberlik yalniz turk komunist partisi (dps) siz olur. Bizi bu berbat duruma dusuren onlar.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: