Serbest Forum
March 22, 2025, 05:21:40 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Sözde HÖH - türklere zülüm ve teror örgütü.  (Read 8102 times)
YUZEIROV
Full Member

« Reply #45 on: November 28, 2010, 11:58:31 am »

Yüzeir Kardeş, bak atalrımız ne demiş '' BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR'' Toplumsal olaylarda birliğin ve beraberliğin çok önemi var. Bundan dolayıdır ki bizler bu forumda bulunuyoruz ve fikir teatisinde bulunuyoruz. Amacımız ortak bir paydada buluşmak, birlikte hareket etmek ve daha etkin olmak. Ne yazık ki bazı konularda fikir birliğine varamıyoruz. BG siyasi hayatın eski ve yeni ajanların  kontrolünde olduğunu düşündüğüm için de acaba senin de onlarla bir irtibatın var mı şüphesine kapılmıyor değilim. Velhasıl işimizin ne kadar zor olduğu hususunda sen de bana katılırsın. Yalnız olduğunu biz de görüyoruz, yardımcı olmak istiyoruz amma ah bu şüpheler olmasa!!! Tek çare yüz yüze görüşüp, aramızdaki güveni pekiştirmektir. Senin seyehat etmeye imkanların var. Türkiye'ye hiç mi gelmiyorsun?  Türkiye'de sana kefil olacak insan hiç mi yok?  Bak Serbest kardeşimiz sağ olsun BG'deki siyasi ortamı iyi kokluyor ve de hırslı bir kişiliği var. Neden ortak noktada buluşamıyoruz. Bir parti daha var Menderesin. Onlar ne alemde bir Allah biliyor. Güya milliyetçiler Huh!!! Selamlar ve Allaha emanet ol !!!

ah kardesim yarama tuz doktyun.
ben istememi hep beraber el ele girisim yapalim ama kardeslerimizde bu korku varken yapilcek bir sei yok.

zaten bulgaristanda kimseile isbirli yapamam,pesimde gizli servizler gezer ve bir arkadasimin lokantasinda corba ictym bir kackere arka arkaya,lokantay kapatilar.
girdim kapyi myurlerler,dokundum dali dipten keserler.

yuzlerce insan polislerde syuryuklendi,korkutuldu,bastirildi sakin selyamimi almasin ekmek aldiim firinci candan yurekten yalvardi firinina girmeem cunku arkamdan polisler baskin yaporlar.

karar aldim bulgaristana gitimde kimseye zarar vermemek icin devlet kurumlardan baska bir yere girmem,kimseye selyam da vermem,sadeje verilyan selyami alirim.

boile bir durumda tek carem avrupa ve turkie. ama ne yazik ki turkiemizden hic bir yardim alamadim, bir kackere gitim,bir kac dernek gezdim ve onlarin cayini ictim ve okadar,onlar da acan cikti. neise Alah byuktur.

hic bir zaman uzatilan eli geri cevirmem.

miletime ve dinime yapilacek bir is varsa,yaparim gidilecek bir yer de varsa giderim,malimna ve canimla tum fedakyarla hazirim.

Report Spam   Logged

Uploaded with ImageShack.us
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: