Adem abi bir sesle bak Erdogan kerata Dogan icin ne diyor. Ben dil Biz demesi lazim diyor. Bojko ona salakin "ben kesip ben biciyorum" videosunu gostemis. Erdogan'da bu bukadarmida aprtaldi deyip gorusmekten vazgecmis. Bizim dediklerim 100 % dogru cikti abi. Bizim turkleri ve musulmanlari seytan Dogan 21 yildir aldatti. Yuzeirov kardeste ayni yalnicklikali yapiyor. Hep "beni" suruyor ileriye. Bilmem Deliormanin suyundanmi havasindanmi geliyor bu. Hayir Yuzeirov sen deyil. Biz Turkler ve Musulmanlar. Ondan bizim adimizdan birseyler yapmaya kalktinan biraz insan sesle. Kendi kafana kesip bicme.
http://bghaberradyo.blogspot.com/2010/10/erdogan-liderler-gelip-gecicidir.html
[/quote
serbest kargesim sana iki cift sozum var.
boikonun ve erdoganin arkasinda kim var bilemem ama benim onumde gucle itirerek ve kakturarak kucuk kardesim var arkama donunce bir adam var manevi desteini hic eksitmeden ve ameliat masasindan kalkip bulgaristana geldi ve yanimda erini aldi bu adam da Adem abimiz,ondan baska arkamda kimse yok sailr.
benim arkamda serbest,otoman,deniz,kartal,mustafa,deli kurt,analizator,asker ve onlar gibi kahramanlar yerini almainca, yalnizim ve ben yaptim kelimei kulanmam hic yanlis deil.
sizden birisi bir evro verseidi ozaman biz demek mejburdum, oile bir durum olmaincakadar biz demem yanlis olurdu.