Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« Reply #30 on: September 06, 2010, 02:43:23 pm » |
|
Kircali Hainler Haberinden buraya tasinan asil turklerin yorumlari hebisi silindi. Ozgurun son silinen yorumuna kurtalbildim ve burada size sunuyorum .
özgür 2010-09-06 21:34:18 1974ten itibaren götü kiraya vermiş,bu yolda benim masum vatandaşımı perişan etmiş,çingene uyruklu A.D.Doğan.Her tanıştığı Türke pantürkist,Türk milliyetçisi damgası vurarak,binlerce vatan sever gencimizi perişan eden,DS-DANSın bir no lu ajanı,MARKSİST-LENİNİNST sözde filosofu,üniversite sınavını dahi geçemeyen,yeteneksiz,beceriksiz,soytarıyı,BG Türküne öyle bir kakaladılar ki,dünya,istihbarat örgütlerine ders olacak nitelikte,yılları kapsayan bir operasyon sürüp gitmekte.Ben-ŞUMNUNUN-ÇUFALAR-KÖYÜ-Türkiyenin Sefaköyünde oturan-CEVAT ÖZGÜR-diyorum ki bu şopar sizi satıyor ve pazarlıyor,hemde 36tı yıldır,bunu her gün ve her gece yapıyor,buna itiraz edenle,dünyanın her mahkemesinde hesaplaşmak için can atıyorum,hele hele bu mahkemelerde şoparla hesaplaşırsak,benim için bayram olacak,halkımın yıllarca süren rehin,hapsolmuş hayat biçiminin davası benim için şan şeref,onur meselesi olacaktır,-tabi ki karşı tarafı sıkarsa.Onlar yine sessiz kalarak bu ihaneti sürdürdükleri her günü kar sayarak,bunu yapma cesareti gösteremiyecekler,ihanetin getirisini sonuna kadar istismar edeceklerdir,bunlar budur,zaten gelme nedenleri de budur.
|