Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« Reply #30 on: September 06, 2010, 12:50:36 pm » |
|
ne mutlu demokrat olmayana 2010-09-06 20:39:02 zerbest ibnesi sen türk değilsin ki sen sadece onun bunun çocuğusun Ne Mutlu Turkum diyene 2010-09-06 20:42:37 Komunistlere satilmis orospu cocuklarindan akil istemiyoruz.
Ne Mutlu Turkum Kirmizi seytanlara satilmadim diyebilene.
Ananizi aglatmaya zaman geliyor coplukler !
Fare gibi saklanacaksiniz !
Fare deliden sizi cikarip bu yaptiniz edepsizliklere size belanizi vereciyiz.
Muzzeki dayinada oyle soyle orospu cocugu ! özgür 2010-09-06 20:43:42 KGBnin emri ile LUKANOFUN gayreti,ısrarı ile,RDIMOFUN program ve parti tüzüğü ile kurulan,sahte Türk partisine,hayır.84-89-Döneminde kendini,feda etmiş binlerce öz be öz çocuklarımız var ikien,sahte hak savunucularına hayır,DS-DANSın kurdurduğu,himaye ettiği sahte hain hak savunucularına,hayır.BG Türkünü üçüncü sınıf vatandaş yapan,çingene komonist karışımı,Jifkofun kul kölelelerinin partisin e hayır.Kapı kulu,tecavuzcu,mafyot,kökenli,beyinli,halkını ikinci sırada tutan,satılmışların partisine hayır,eski komonist,İBRAHİM TATARLI-ORLİN ZAGOROF-MEDİ DOGALOFUN-DS-DANS-destekli partisine hayır,hayır. Elbette ki bir gün devran dönecektir,benim ezilen halkımın,üzerinde güneş doğacaktır,hainler zalimler,hak ettiklerini alacaklardır,benim ezilen sürünen halkımın üzerinde güneş mutlaka doğacaktır,mutlaka bu BGye DPSye,K.H.gazetesine rağmen olsa dahi,güneş mutlaka doğacaktır.--KKTC-örneğini unutma kardeş,her sabrın sonu selamet.Görüşmek üzere.
|