Ne Mutlu Turkum diyene 2010-09-06 20:11:18
Yerden Goke kadar haklisin Ozgur canim kardesim.
Sahte HOH -Turklere ve Muslumanlara zulum ve baski teror orgutune hesap aramaya zaman yaklasiyor.
BU seytanlar yillardin anamizi aglatti. Simdi onlarin analarini algatmaga zaman geliyor.
Devam Ozgur- sen buyuk bir Turk Kahramanisin.
Seninle gurur duyuyorum !
Ne Mutlu Turkum, Kirmizi seytanlara Satilmadim diyebilene !
özgür 2010-09-06 20:23:55
Yirmi yıldır ağzından Türk kelimesi çıkmayan,telafuz etmesini dahi bilemeyen,bir çingenenin rehini durumuna getirilmiş,koskoca anlı şanlı BG Türkü,ne olduda bu hallere,çingenelerin gerisinde kalarak üçüncü sınıf vatandaş durumuna düşürüldü.Bu durum,eğer var ise gece gündüz çalışmanıza rağmen bu durumda iseniz,bunun BG Türkü ile bir hesaplaşmanın sonucu olduğunu hiç mi düşünmediniz.Biz ABye girdik,iki dönem iktidar ortağı olduk,biz hep isteneni yaptık,kuzu,kuzu boyun eğdik,ne olduda ikinci sıradan üçüncü sınıfa düştük,hiç mi sormadınız,zavallı ezilmiş soydaşım.Bu şeytanı araştırmayı hiç mi aklınıza gelmedi,DSnin size sunduğu hayat seceresini araştırmak hiç mi aklınızdan geçmedi,Bunu yıllarca cesaret edip size hiç kimse söyleyemedi,ben bir dah diyorum,ŞOPARI size kakaladılar,yutturdular,Onun ortaya çıktığı andan itibaren BG Türkünün hiç yüzü gülmedi,gülmesi de mümkün değil.
KIRCAALİ HABER GAZETESİNİN ---değerli yöneticilerinin,yazılarımı silmekle beni koruma adına mı,yoksa bu soysuzların taraftarı,yandaşı olduğundan dolayı mı yazılarımı sildiğini hala daha anlamış değilim.Birincisi ise hiç gerek yok,ben taa ezelden herşeyi göze almışım,canım sizin için feda olsun,siz destek verin,hak hukuk nasıl savunuluyormuş göreceksiniz.Biz bunu -84-89-da dikta ortamında yaptık ise bu gün vız gelir,alasını yaparız,biz vatandaşımız için ilk dövülen,ilk darbeyi alan,sürünen,günlerce açlık grevkleri yapan olabiliriz,ayağınızın altında süpürge olabiliriz.Şimdiki yandaşlar,bunun zerresini göze alamaz,bunlar hep sosyete olmuş,ceza evlerinde dahi,ORLİN ZAGOROFUN kitabının tanıtımını yaparak,DSye orada dahi hizmeti ihmal etmemiş,liboşlar,halkımızı pazarlayan,mafya artıklarının,sizi getirdikleri nokta ortada.
Ne Mutlu Turkum diyene 2010-09-06 20:32:34
Ozgur bey, seytanlar beni burada birnci gordunde yasakliyarlar. Senin yazilarini bir Turk gibi sevincle okudumu bilmeni istiyorum.
Burada silinen yazilarinin bir bolumu Serbest Forumda kopilenip korunmustur.
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,83.0.htmlBu yorumlarimi DPS seytanlarinin birinci gordugunde silecegimi ve beni buradan yasak edeceklerine eminim.
Biz Asil Turkler mucadeleyi devam etmeliyiz. Biz Asil Turkler komunistlere satilmamis turkler Serbest Forumdayiz.
Buyur sende hep beraber halkimiz icin mucadeleyi devam edelim .
Burada seni seytanlar serbest yazmaya birakmaz.