Serbest Forum
March 18, 2025, 10:13:24 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Re: PRESTAPNO NARUSHAVANE NA OBSHTESTVENIA RED I SPOKOISTVIE

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Re: PRESTAPNO NARUSHAVANE NA OBSHTESTVENIA RED I SPOKOISTVIE  (Read 918 times)
Kartal
Guest
« on: May 07, 2010, 10:31:51 pm »

kolko jalko dori neste razbrali za kakvo stava vapros

yaziklar olsun, zanetim ki burada dostlarim var.

siz yazmaia devam edin(bir gyun belki tuturursunus) alah yardimciniz olsun.

isteyerek ve istemeyerek birinizi gyujendirmishseideim,ozyurdilerim ve afetmenizi dilerim.
hakinizi helial edin, ben nakimi helial etim.
alaha emanet olun.

Biz senin ne yapmaya çalıştığını anlıyoruz ama bu şekilde yapılmasını doğru bulmuyoruz.

Bence Yüzeirov ''ermeni soykırımını'' sözde kabul ediyor. Bu şekilde şunu amaçlıyor
bulgarlara demek istiyor ki ''siz ermeni soykırımını tanırsanız Bulgaristan'da türk soykırımını da kabul etmek zorundasınız.

Diğer konu - neden Müslüman Demokratik Partisi kuruyor

Hristiyan Demokratik kurulmuştu ya zamanında o da ona karşılık bir parti kurdu.

Bu en son Pırvanov'un yanındaki papazın ne olduğunu ve ne yaptığını ''anlamaması'' da şu amaçla

Son dönemde İslam'ı tanımayanlar her bir fırsatta İslamiyetin kötü bir din olduğunu, tüm müslümanları da terorist olduğunu söylüyor.
Son örnek ataka forumundaki Hz. Muhammed'e yapılan hakaretler.

Yüzeirov'da kendini Ortodoks Hristiyanlığı tanımıyormuş gibi yapıyor ve papaz'dan korktuğunu söylüyor.
Müslüman ve türk düşmanlarına zıt gidiyor bu şekilde.
Fes takmalar falan da hep ayni şekilde...

Bence Yüzeirov böyle düşünüyor ama yine de ben bu şekilde olmasını kabul etmiyorum.
Bu şekilde sadece bulgaristan'da türkler'e ve müslümanlara karşı bulgarlar tarafından zaten var olan nefreti arttırıyor Yüzeirov.
Yüzerov Parti kursun. Ona bişey demiyorum ama normal bi parti olsun.
Yüzeirov aktörlüğü bıraksın ve gerçek bir politikacı olsun.
Şimdiye kadar yaptığı açıklamalarla sadece Bulgaristan Türkünü geri kafalı, aşırı dinci, ülekeye entegre olamayan birileri olarak gösterdi. Ve bu ırkçıların çok hoşuna gitti.

Sadece anlayamadığım konu neden Yüzeirov bulgar ismi kullanıyor acaba?
Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

KARTAL
Full Member

« Reply #1 on: July 19, 2010, 09:04:56 am »

Картал, потърсили сме сметка от "нашите" та на другите сме тръгнали да търсим сметка. Борисов бил бияч на турците. Защо не излиза един единствен турчин да каже: Мен Борисов ме би. Е така като мъж, да направи един запис и да пусне в "You tube". Аз мога да посоча десетки хора бити от гъотверени "турци"-въродители някои, от които днес са даже депутати от ДПС.

Serbest, demek istediğim Bojko o zamanlar Türkleri dövenleri yönetiyordu. Boyko kendisi dövmüyordu ki?
Neden Boyko'yu savunuyorsun bana?
Diğer söylediklerine katılıyorum (HÖH'İLE ilgili) ama bana Bojko'yu savunma çünkü senin TÜRKLÜĞÜNDEN şüphe etmeye başlarım.
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #2 on: July 19, 2010, 02:46:48 pm »

Serbest, demek istediğim Bojko o zamanlar Türkleri dövenleri yönetiyordu. Boyko kendisi dövmüyordu ki?
Neden Boyko'yu savunuyorsun bana?
Diğer söylediklerine katılıyorum (HÖH'İLE ilgili) ama bana Bojko'yu savunma çünkü senin TÜRKLÜĞÜNDEN şüphe etmeye başlarım.

Kartalcim siyasette duygullar pek yok. beni iyi tanimiyanlar neyimden subelenir benim icin pek fark etmez. Sozlerinden donme kardesim firildak Lutvi gibi sana bir demokrat gibi yakismaz. Bak ne yazmisin : На снимката биячът на турци в Дулово - бодигард на Тато (пожарникар) Бойко...Bende sordum ciksin bir turk ve beni dovdu desin dedim. Kimi savunuyorum ki ? Ben dogruluyu savunuyorum.
Dovduyse bende yaziklar olsun demek istiyorum, doymedise yoguna birisini baska miletten oldugu icin komunistler gibi suclamiyalim.

Kendisi doymedise onun yonettiyi grup doymisse desinler o dovmedi beni ama onun adamlari doydu. Su ana kadar hic bir delil yok. Delilsiz suclamlara ben inanmiyorum.Bunlar "HOH" saclamalari : ona oy vermeyin o turkleri dovmus bize atinda biz hayatimizi devam edelim. Ben ise bu gercekleri gormek istemiyen turklerin Turklugunden subeleniyorm.

Borisov gelince onu destekliyorum nedense bizim zubuklerin yapti zulumlerden sonra bulgarsitanda millet biribirine tutulmasin cok normal bir sakinlestirme getirdi meydana. Etnik baraisi korudu. Nedense "bizim" hirsizlarin ve onlarin komunist dostlarinin yaptiklari yuzsuzluklerden sonra bulgarlar hazirdi tuklerin bogzuna asilmaya. Korkak "turklerin".

Benim inancim bu: Biz kendi aramizda sopacilarin cezasini vermeden baskasindan hic bir sorumluluk ariyamayiz. Kusura bakma bulgaristanda turkluk ve mulusmanluk kayip oluyor artik. Cok orada yasiyan bunun farkina bile varamiyor. Bulgaristanda yasiayan turklerde turk davranisi kalmamis artik. Onlar benim turklugumden subelensede ne olur. Orada yasiyan turkler korkaklarin teki olmus. Madi cikarislari icin satilmislar.

Ulkeyi haftalarca gezen bir dost bak ne yazdi bana :Uzgunum, cok uzgunum.Bulgaristanda malisef Turk ve Musluman kalmamis?

Ne yazikki aci gercek bu. Bulgaristan sanli Turk me Musluman gibi davrananlar okadar az'ki. Orada Turk ve musluman kalmamis deyile bilinir.
Mesela bizim teo gibi sevilsin diye gidilarin gotlerini yalayanlara sen turk;mi diyorsun ? Onun dusuncelerde neysi turk dusuncesi. Adam onlara sevdirsin kendini diye turk rumuzu bilem alamiyor. Ben Bulgaristan'da satilmis turkleri gorurken her yerde yuregim eriyor ve ondan artik oraya gelmek istemiyorum.

Turkce konusmaya korkan "turkler". Turkce ismini soyleme utanan "turkler".Onlara satan seytana dur demeye korkan "turkler". Ataturk'un sozlerinden disari cikan "turkler". Gamiye girmiyen "muslumanlar". Koskoca Kircaalide cuma namazina 200 kisi zor toplaniyor. Gercekci olalim kardesim. "Donlar" bokla doluykan buyuk turk yapmak kendinizi bos is.
[/b]

Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member

« Reply #3 on: July 20, 2010, 10:36:27 am »

Borisov gelince onu destekliyorum nedense bizim zubuklerin yapti zulumlerden sonra Bulgarsitan'da millet biribirine tutulmasin cok normal bir sakinlestirme getirdi meydana. Etnik barisi korudu.

İyi o zaman. Başarılar dilerim Sana ve Borisov'a.

NOT:

Türkçen Berbat.
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member

« Reply #4 on: July 20, 2010, 11:23:37 am »

Gercekci olalim kardesim. "Donlar" bokla doluykan buyuk turk yapmak kendinizi bos is.

Bu çoğul metni kullanarak (множествено число) beni de "başkaları" ile bir tutmak bana karşı yapılan bir hakarettir.
Report Spam   Logged

Admin
Administrator
Full Member

« Reply #5 on: July 20, 2010, 01:00:58 pm »

Bu çoğul metni kullanarak (множествено число) beni de "başkaları" ile bir tutmak bana karşı yapılan bir hakarettir.

Gercekler cok acidir. Senin eski Kartal'lan baglantin sifir. Ruseli Tezcan- hic yapma kendini Kartal.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #6 on: July 20, 2010, 01:19:57 pm »

İyi o zaman. Başarılar dilerim Sana ve Borisov'a.

NOT:

Türkçen Berbat.

Sanada basarilar diliyorum seytan Doganla. Kicini yalamaya devam et.Tatlimidi ? Afiyet olsun !

Sen ilerki forumdan Kartal deyilsin. Serbest forumun cokermesinde eli olan ve yeniden acip beni Ademle ve Yuzeirovla dalastirmaya isteyen bir DPS yalagisin.
Oyun gecmedi. Gercekler meydana cikti.

Turkcen iyi olmusta ne olmus ? Iki yuzlu erif. Dune kadar benim turkcem supermidi? O zaman neden soylemedin be "Kartal" ?

Oyunlariniz gecmedi hadi baslayin yine cokertmeye Serbest forumu. Satilmislar. Utanmadan dahada Turkluk icin konusuyorsunuz. Turkluk yurek ister gidilarinin ve onlara satilanlarin kicini yalamaklan olmaz. Git yala seytanin kicini verirler yine uc-bes leva ekmek parasi bu krizde.

Senin gibi satilmislarin yuzunden Bulgaristan'da turkler ve muslumanlar bu berbat duruma dustu. Aman sakin baskasi olmasin. Borisov olmasin bizim Ahmed Seytan olsun  Cheesy Cheesy Cheesy ekmek parasi gelsin. Grin Alcaklar.

21 yildir mileti uyutunuz o isim deistirmis bu isim deistirmis diye. Deistirdiyse neredese hep idarededinize. Neden cezalarini vermediniz. Borisovu benmi general yaptim ? Turkleri doydu icinmi Dogan onu dogum gununune davet etti, general yapti  ? Isim deistirenlerin en buyuk yardimcilari  siz "HOH" seytanlari deilmidiniz. Turkten dogup kelepir icin turklugunu satan seytanlar sizi. Kalkmislar diyerlerini asalamaya. Utanmazlar...
Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member

« Reply #7 on: July 20, 2010, 01:33:56 pm »

Sanada basarilar diliyorum seytan Doganla. Kicini yalamaya devam et. Tatlimi ?

Sen ilerki Kartal deyilsin. Serbest forumun cokermesinde eli olan ve yeniden acip beni Ademle ve Yuzeirovla dalastirmaya isteyen bir DPS yalayisin.
Oyun gecmedi. Gercekler meydana cikti.

Turkcen iyi olmusta ne olmus ? Iki yuzlu erif. Dune kadar benim turkcem supermidi? O zaman neden soylemedin be Tezcan ?

Oyunlariniz gecmedi hadi baslayin yine cokertmeye Serbest forumu. Satilmislar. Utanmadan dahada Turkluk icin konusuyorsunuz. Turkluk yurek ister gidilarinin ve onlara satilanlarin kicini yalamaklan olmaz. Git yala seytanin kicini verirler yine uc-bes leva ekmek parasi bu krizde.

Senin gibi satilmislarin yuzunden Bulgaristan'da turkler ve muslumanlar bu berbat duruma dustu. Aman sakin baskasi olmasin. Borisov olmasin bizim Ahmed Seytan olsun  Cheesy Cheesy Cheesy ekmek parasi olmaz. Grin Alcaklar.

21 yildir mileti aldatiniz o isim deistirmis bu isim deistirmis diye. Deistirdiyse neredese hep idarededinize. neden cezasini vermediniz. Borisovu benmi general yaptim ? Turkleri doydu icinmi Dogan onu general yapti. Dogum gunune davet etti ? Isim deistirenlerin en buyuk yardimcilari  siz HOH seytanlarisiniz. Turkten dogup kelepir icin turklugunu satan seytanlar sizi.

Yav, önce beni gücendiriyorsun sonra cevap verdiğimde kızıyorsun. Ne Tezcan'ı canım?
Sonra Skype'de yazarım sana. Metin Kara diye biri var Skype'da sen bilirsin.
Ayrıca Doğan'ın kıçını yalamıyorum. Senin kini de yalamam. Benim kimsenin poposuna ihtiyacım yoktur.
Ama ben burada Boyko ya yönelik bişeyler yazıyorum, ekonomik durum berbat Bulgaristan'da diyorum ama sen ''yalnız asker'' diye burada yazan bazı bulgarlara cevap vereceğin yere bana düşmanca tavır takınıyorsun. Benim için sen Paskovsun. Böyle davranarak tüm arkadaşlarını kaybedersin Serbest.
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member

« Reply #8 on: July 20, 2010, 01:44:25 pm »

Yav, sen ''Bulgaristan halkının yarısı düşük kalitede bir maldır'' diyen biri için türk kardeşini gücendiriyorsun (tabii eğer sen de türksen - ben artık inanmıyorum senin türk olduğuna)
Yazıklar olsun Size yav! Türkmüşler.
Bulgaristan türkleri Camii'ye gitmezmiş..sen Türkiye ye gittin mi? Orada da durum pek farklı değil. Onlar Türk değil mi?
Zionisler dünyayı almış ve Hristiyanlarla başardılar şimdi de Müslümanlarla aynısını yapıyorlar - Dinden ve imandan uzaklaştırma.
Tabii Bulgaristan'ın Komünist geçmişinin de büyük etkisi vardır.
Şaşırdım kaldım yav sana ben bu aralar Serbest valla.
Boyko'nun sevgilisi..
Ne kadar da bi kişiye saygı duysam o kişi aptalca davranırsa hiç yutmam va gereken cevabı vererim. Hiç bir zaman boyun eğmem Serbest. İstersen Dünyada kalmış olan son Türk ol.
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #9 on: July 20, 2010, 02:15:14 pm »

Yav, önce beni gücendiriyorsun sonra cevap verdiğimde kızıyorsun. Ne Tezcan'ı canım?
Sonra Skype'de yazarım sana. Metin Kara diye biri var Skype'da sen bilirsin.
Ayrıca Doğan'ın kıçını yalamıyorum. Senin kini de yalamam. Benim kimsenin poposuna ihtiyacım yoktur.
Ama ben burada Boyko ya yönelik bişeyler yazıyorum, ekonomik durum berbat Bulgaristan'da diyorum ama sen ''yalnız asker'' diye burada yazan bazı bulgarlara cevap vereceğin yere bana düşmanca tavır takınıyorsun. Benim için sen Paskovsun. Böyle davranarak tüm arkadaşlarını kaybedersin Serbest.

Asker duydunmu bulgarsin  Grin  ? Yeniden soykirimia ugradin. Bak Kartal. Teo Deniz benim diyor. Denizi kimoldugunu biliyorum ve kendisinle konustugum var. Askeride kim oladugunu biliyorum ve kendisiyle gorustugum var. Ondan birakin bu oyunlari artik... Metin Kara'yin kim oldugunu bilmiyorum. Birseyler demek istersen ister aciktan soyle ister ozelden soyle. Benim bana guveni olmuyan arkadastan ihtiyacim yoktur Kartal.
Oyle arkadaslar olmasin. Onlar hayatta yalniz uzgunluk getitir. Beni taniyan arkadaslar hayatini verirler benim icin bende veriririm hayatimi onlar icin. Beni taniyan taniyir. Tanimiyan laga luga konusur. Askeri Bulgar diye uzmen cok sapik birsey.
Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member

« Reply #10 on: July 20, 2010, 02:21:09 pm »

Asker duydunmu bulgarsin  Grin  ? Yeniden soykirimia ugradin. Bak Kartal. Teo Deniz benim diyor. Denizi kimoldugunu biliyorum ve kendisinle konustugum var. Askeride kim oladugunu biliyorum ve kendisiyle gorustugum var. Ondan birakin bu oyunlari artik... Metin Kara'yin kim oldugunu bilmiyorum. Birseyler demek istersen ister aciktan soyle ister ozelden soyle. Benim bana guveni olmuyan arkadastan ihtiyacim yoktur Kartal.
Oyle arkadaslar olmasin. Onlar hayatta yalniz uzgunluk getitir. Beni taniyan arkadaslar hayatini verirler benim icin bende veriririm hayatimi onlar icin. Beni taniyan taniyir. Tanimiyan laga luga konusur. Askeri Bulgar diye uzmen cok sapik birsey.

Vah vah. Şifreli konuşuyorum yav...''samvoin'i'' kastettim. Anlamamış gibi davranma.
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #11 on: July 20, 2010, 02:24:42 pm »

Vah vah. Şifreli konuşuyorum yav...''samvoin'i'' kastettim. Anlamamış gibi davranma.

Anlamadim samvoin, askermi demek isityorsun yoksa  Cheesy ?
Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member

« Reply #12 on: July 20, 2010, 02:28:35 pm »

Anlamadim samvoin, askermi demek isityorsun yoksa  Cheesy ?
Hayır.
Samvoin - türkçe'ye tercüme ettiğimiz zaman yalnız asker demektir.
Lütfen şu gereksiz şakalarına son ver Serbest.
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #13 on: July 20, 2010, 02:42:13 pm »

Hayır.
Samvoin - türkçe'ye tercüme ettiğimiz zaman yalnız asker demektir.
Lütfen şu gereksiz şakalarına son ver Serbest.

Anlamiyorum ne demek istedigini !

Bak Kartal  birseyler soylemek istiyorsan acik soylede gerceki hep beraber bulalim. Belli oldu ki sende teo gibi cok Serbest Cheesy olmuyan insanlari Serbest sanip hayallar kuruyorsun. Soyle erkekcesi, bir musluman gibi kimin kim oldugunu saniyorsunda bu bulomaci duzeltelim istersersen.
Ama musluman gibi uc erkek sahitlen ispatla sozlerini. Oyle yapmazsan sonra musluman deyilsin dedinen darilma. Biliyorsun Kurani'nin ayetlerini saymiyan birisi musluman olamaz.

P.s. "Berbat" turkecemden anlamazsan ingilizce anlatayim.  Wink
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #14 on: July 20, 2010, 02:50:24 pm »

... Benim için sen Paskovsun...[/b]

Onun gercek, cirkin yuzunu gosteren tek turk olmasaydin belkimde olurdum  Cheesy ! Diyerleri ona cocuklarini gosterip ismini soyleyip yag gibi erirken
ben Serbest Korkmaz bu ikiyuzlugun nasil bir hinzir oldugunu ispatladim. O onun turk dostlari memnum kalmayip bana saldirdilar o cakallarla beraber. Turkluk cesurluk ister, yalaklik degil.
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: