Serbest Forum
July 22, 2024, 07:06:28 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Добре дошли в Сербест форум !

Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Добре дошли в Сербест форум !  (Read 6905 times)
Admin
Administrator
Full Member
*****

Karma: +1/-0
Posts: 186« on: April 10, 2010, 08:38:48 am »

Добре Дошли във Сербест форум ! Форума на свободните, смелите и интелигентни хора.


 
 Прогреса на този свят се постига от свободните и смелите (Сербест Коркмаз) хора. Не се страхувайте да бъдете от един от нас. Свободата на словото е най-ценното достижение на човечеството. Само чрез откриване и открито поставяне за дискутиране на проблемите на едно общество може да придвижи това общество напред.

  Ние открихме този форум, за да дадем възможност на демократично мислещи хора от различни етноси и религии да изразят своите мисли свободно, без страх от политическо преследване. Чувствувайте се свободни да критикувате тук политически фигури. Те се избират от народа да бъдат техни слуги, а не техни мародери.

  В този форум свободно може да пишете на един от следните езици. Турски, Български, Руски, Английски, Македонски, Босненски, Сръбски, Украински.


 Ние сме единственият форум в България, където Турци и Мюсюлмани могат да пишат свободно без натиск от ДПС и расисти партии.Няма да позволим това право да ни се отнема.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Admin
Administrator
Full Member
*****

Karma: +1/-0
Posts: 186« Reply #1 on: April 10, 2010, 08:41:33 am »

Прогреса на този прекрасен свят се постига от свободните, смелите и интелигентните хора. Ние открихме този форум, за да дадем на хората свобода на словото и свободата да изразяват мислите си свободно, без страх от политически преследвания.
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #2 on: April 11, 2010, 02:17:46 pm »

Здравейте и от мен, новият стар Mustafa(Zuahid) Искам да изкажа моето наистина огромно огорчение че старият форум биде затрит от злостни хора, който определено не понасят мисълта че може да има междуетносен диалог в българия. Нахлуха над 20 хил. човека изведнъж нанасяйки флууд атака и форума се спомина. Благодарение на предвидливоста ми, изпознаправих си снимки на старият форум на лаптопат ми от който пиша, на моите мнения, на Личните ми Съобщения, но жалкото е че не успях да направя снимки на последните ми постинги. Но карай, не е болка за умиране, да има няма 15 - 20 мнения да са, не са кой знае колко същественни мнения, така че наистина с позволението на Сербест Коркмаз, бих искал да продължа и тук дискусиите ни за да покажем все пак че няма да е на тяхната расистка воля, да ни отказват от инакомислието ни. И един съвет към теб Сербест. Kardeş в силата си на админ на Сербест форум, научи се как да си пазиш архив на базата данни, на всичко написано във форума, че в случай на хакерска атака, както стана със старият форум, да можеш да възстановяваш до последната запетайка всичко което е било до преди атаката. Всичко е въпрос на умение след това. Както сам се убеди, че има много злонамерени хора, който и за в бъдеще време ще ти подлагат хакерски капани, така че пак го казвам, не се отказваи, а горе високо главата. Истината, чисто и просто иска жертви. С това цинично славяно-шовенистично поведение, тези шовенисти и свръхтюркомразци, само едно показват! слабост и страх. А на честните и достойни хора че са прави в убежденията си за да са подлагани на подобен род нападки и атаки. За това поздрав за експедитивноста с която се възстановява Сербест форум и се спасяват от линч, идеите споделяни в този ДЕМОКРАТИЧЕН форум АМИН.
Report Spam   Logged

Mod_1
Guest
« Reply #3 on: April 11, 2010, 02:27:12 pm »

Здравей, Мустафа! Понеже от няколко дена Форума го няма реших да създам този.
Ако Сербест се появи ще му предоставя паролата на Админа а аз ще остана като обикновен потребител.
Ако успее да възстанови оригиналния форум с многото теми този форум просто ще копира това което се пише в оригиналния.

Ако този форум остане на мястото на другия аз ще открия още подобни два на други сървъри които ще копират оригинала с цел запазване на информацията понеже виждаме какво става.
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #4 on: April 11, 2010, 03:01:57 pm »

Здравей, Мустафа! Понеже от няколко дена Форума го няма реших да създам този. Ако Сербест се появи ще му предоставя паролата на Админа а аз ще остана като обикновен потребител.
Ако успее да възстанови оригиналния форум с многото теми този форум просто ще копира това което се пише в оригиналния.
Ако този форум остане на мястото на другия аз ще открия още подобни два на други сървъри които ще копират оригинала с цел запазване на информацията понеже виждаме какво става.

Помислих си че е Сербест Коркмаз, но съм сгрешил. Извинявам се. Форума KARTAL е хакнат бъди в това повече от убеден. Нахлуха над 20 хиляди човека наведнъж и го изкараха извън строя. Мисля че назад в мненията ми в старият форум, споменах за групичката за спам, флууд и диверсия и съм от повече сигурен че това е тяхно дело начело с Пламен Пасков. Пламен Пасков го набрах още на другият ден в скайпи чата и директно си му го казах че това е негово дело, затварянето на Сербест форум. Тои съответно тръгна да се защитава нападайки ме, наричайки ни шайка анти-българи и спря да ми отговаря, а това е повече от показателно че е негово дело. Твърди че не се бил интересувал от Сербест форум, а му е направил дубликат в някаква негова си форумна версия ТУК отговаряйки от там на Сербест Коркмаз говорейки си сам на себе си джипито. Няма да е зле, да му се обърне внимание на този дубликатен форум, Пасков несъзнателно подпомага за възстановяването на форума сега, с това създавайки този форум с цел да напада форума, а тои го съхранява като база данни информативно. Е! хайде кажи ми?! АЛЛАХ не си ли знае делата. А за Сербест не знам защо не се чува, но няма да е зле да му се поговори да не се отказва, тъкмо това най-много го искат враговете му. Наистина ми се иска да се съберем пак заедно във форума, всичките който са от старият форум без провокаторите и изстритите и да му покажем на Сербест и на душманите му, че не е сам в борбата му. Тъкмо от това има този човек нужда, от подкрепа в труден за него момент. Да му се покаже солидарност, както тои не един и два пъти я е изразявал към хората, който са били в затруднено положение и ги е подкрепял. Мога да кажа че мен не един и два пъти ме е разбирал и подкрепял, както дори и родната ми майка, не ме е разбирала и подкрепяла. Похитих автобуса, тои вместо да се разграничи от мен и да му изстрие регистрацията в старият форум, ми я е оставил и ме подкрепи от чисто човешка гледна точка. За това се чувствам сега съпричастен към неговият проблем. За това наистина няма да е зле да се издири и да му се предаде всичкото което се иска от него, а то е да не се отказва в злорадост на тези който искат да го видят труп и не само него, ами и всички като него сребърни тюркски братя и сестри и всички нас, хората от различните етноси в българия който не се примиряваме с несправедливоста в българия. Някои хора, колкото и да се стремят да развалят между етническият диалог, нищо няма да постигнат с това, а най-вече ответната реакция на хората който са нападнати и унижени. За това нека пак да се съберем тук в Сербест форум.02 и да продължим пътя на развитие и да докажем, че наистина форума е бялата лястовица на демокрацията в българия и е едно ново начало за взаимно разбирателство и просперитет АМИН.
Report Spam   Logged

Mod_1
Guest
« Reply #5 on: April 11, 2010, 03:09:49 pm »

Помислих си че е Сербест Коркмаз, но съм сгрешил. Извинявам се. Форума KARTAL е хакнат бъди в това повече от убеден. Нахлуха над 20 хиляди човека наведнъж и го изкараха извън строя. Мисля че назад в мненията ми в старият форум, споменах за групичката за спам, флууд и диверсия и съм от повече сигурен че това е тяхно дело начело с Пламен Пасков. Пламен Пасков го набрах още на другият ден в скайпи чата и директно си му го казах че това е негово дело, затварянето на Сербест форум. Тои съответно тръгна да се защитава нападайки ме, наричайки ни шайка анти-българи и спря да ми отговаря, а това е повече от показателно че е негово дело. Твърди че не се бил интересувал от Сербест форум, а му е направил дубликат в някаква негова си форумна версия ТУК отговаряйки от там на Сербест Коркмаз говорейки си сам на себе си джипито. Няма да е зле, да му се обърне внимание на този дубликатен форум, Пасков несъзнателно подпомага за възстановяването на форума сега, с това създавайки този форум с цел да напада форума, а тои го съхранява като база данни информативно. Е! хайде кажи ми?! АЛЛАХ не си ли знае делата. А за Сербест не знам защо не се чува, но няма да е зле да му се поговори да не се отказва, тъкмо това най-много го искат враговете му. Наистина ми се иска да се съберем пак заедно във форума, всичките който са от старият форум без провокаторите и изстритите и да му покажем на Сербест и на душманите му, че не е сам в борбата му. Тъкмо от това има този човек нужда, от подкрепа в труден за него момент. Да му се покаже солидарност, както тои не един и два пъти я е изразявал към хората, който са били в затруднено положение и ги е подкрепял. Мога да кажа че мен не един и два пъти ме е разбирал и подкрепял, както дори и родната ми майка, не ме е разбирала и подкрепяла. Похитих автобуса, тои вместо да се разграничи от мен и да му изстрие регистрацията в старият форум, ми я е оставил и ме подкрепи от чисто човешка гледна точка. За това се чувствам сега съпричастен към неговият проблем. За това наистина няма да е зле да се издири и да му се предаде всичкото което се иска от него, а то е да не се отказва в злорадост на тези който искат да го видят труп и не само него, ами и всички като него сребърни тюркски братя и сестри и всички нас, хората от различните етноси в българия който не се примиряваме с несправедливоста в българия. Някои хора, колкото и да се стремят да развалят между етническият диалог, нищо няма да постигнат с това, а най-вече ответната реакция на хората който са нападнати и унижени. За това нека пак да се съберем тук в Сербест форум.02 и да продължим пътя на развитие и да докажем, че наистина форума е бялата лястовица на демокрацията в българия и е едно ново начало за взаимно разбирателство и просперитет АМИН.

Знам за форума на Пасков. Ще рзгледам и там но се надявам Сербест да е архивирал базата данни на предишния форум и ако се появи лека полека да го възстановим.
Жалко, че нямаме връзка със Сербест.
Писах му на Skype но не ми отговори... Дано да открие Форума.
Благодаря ти, че поне ти се появи Мустафа.
Report Spam   Logged
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #6 on: April 11, 2010, 03:46:38 pm »

Знам за форума на Пасков. Ще рзгледам и там но се надявам Сербест да е архивирал базата данни на предишния форум и ако се появи лека полека да го възстановим. Жалко, че нямаме връзка със Сербест. Писах му на Skype но не ми отговори... Дано да открие Форума. Благодаря ти, че поне ти се появи Мустафа.

Ще отговори KARTAL ще отговори. Сега се чувства засегнат и обиден от разните там празноглави, шовенистични малоумници и отрепки, пресъдавайки впечатлението че всиките българи са като тях, а истината е че са една малка шайка политически сектнанти на свободна орбита в интернет пространството. Мнозинството от трезво мислещите хора, определено никак не ги обичат и не ги имат за живи същества, чисто и просто не ги вземат на сериозно, но и те са предпочели да стоят настрани и да не вземат участие в общественно политическият живот на българия, за да не стават постоянни жертви на интриги и сплетни както сам се убеди, че който реши да се отдели от това мършаво стадо и го подлагат на постоянни обиди, нападки и атаки. Трябва доста дълго търпение човек да има, за да изчака удобният момент и да спечели сърцата на тези хора. Трудни са за спечелване, но един път спечелили ги човек, е завинаги. Чисто и просто Сербест вижда само повърхноста, не му се иска да вникне малко по надълбокото на вътре, явно е уморен човекът от постоянните обиди и заплахи на това политическо ретроградно и ултра-шовенистично малцинство. Но да не се отказва, а да бъде дебелокож, като тях за да спечели. Спокойно. Пак го казвам ще се обади, няма да не се обади. Ти му пусни линк, тук към този нов форум, пусни му каквото е необходимо в скайпи чата, а той сам ще си решава. Ако имаш връзка с останалите потребители на старият форум, покани ги и тях да дойдат тук, защото аз за съжаление нямам такава връзка. А няма да е зле да се създаде една извънфорумна скайпи чат връзка, между всичките потребители, който нямат скайпи чат, а емейл поща и да се събираме в сбор при нужда както сега например. А относно за намирането на този форум, не ми беше трудно. Като кешира човек в Гугъл Сербест форум и излиза линка малко по надолу в страницата и от там узнах за новата версия. Всеки ден влизах и продължавам да влизам с надеждата старият форум да проработи, така че винаги съм на линия.
Report Spam   Logged

mav
Guest
« Reply #7 on: April 12, 2010, 11:42:38 am »

във форума при регистрация не се иска потвърждение на емайла !.
което е /или ще стане/ повод за измамнически регистрации, както аз бях потърпевш във форума на атила, където някой без мое позволение, позлва моя ник, със моя емайл и пише от мое име.
при запитване към други никове от него форум, се оказа че той е изцяло фалшив, а истинските хора хабер си нямат /и те като мен/  че им се ползват реалните емайли и никове.
което нещо го доказах категорично , като си направих регистрация с истински емайл на юзеиров, с негов ник.
и го оповестих публично този "бъг" във форума, и поисках обяснение.
което обяснение не ми беше предоставено, а аз бях отново оплют и изхвърлен.

същата участ може да постигне и този форум тук.
оправете го това, да не стават после грешки.

пп
хм.. даже сам се чудя... а дали и сега 2,3-ма които пишат и са направили този форум тук , са истинските хора с истинските никове ?
знаейки подлостта и двуличието , на което бях свидетел и пряк потърпевш.. вече съвсем сериозно се съмнявам ....
Report Spam   Logged
Admin
Administrator
Full Member
*****

Karma: +1/-0
Posts: 186« Reply #8 on: April 12, 2010, 12:20:41 pm »

във форума при регистрация не се иска потвърждение на емайла !.
което е /или ще стане/ повод за измамнически регистрации, както аз бях потърпевш във форума на атила, където някой без мое позволение, позлва моя ник, със моя емайл и пише от мое име.
при запитване към други никове от него форум, се оказа че той е изцяло фалшив, а истинските хора хабер си нямат /и те като мен/  че им се ползват реалните емайли и никове.
което нещо го доказах категорично , като си направих регистрация с истински емайл на юзеиров, с негов ник.
и го оповестих публично този "бъг" във форума, и поисках обяснение.
което обяснение не ми беше предоставено, а аз бях отново оплют и изхвърлен.

същата участ може да постигне и този форум тук.
оправете го това, да не стават после грешки.
Проблемът е решен.


пп
хм.. даже сам се чудя... а дали и сега 2,3-ма които пишат и са направили този форум тук , са истинските хора с истинските никове ?
знаейки подлостта и двуличието , на което бях свидетел и пряк потърпевш.. вече съвсем сериозно се съмнявам ....
Нормално е да се съмняваш. Нямам намерението да те убеждавам, че не сме фалшификатори.
Като говорим за подлост.....не мислиш ли, че беше доста подло хакването на форума?
Report Spam   Logged
mav
Guest
« Reply #9 on: April 12, 2010, 12:43:08 pm »

разбира се че е подлост.
която хакерска подлост или вирусна непредпазливост, се случва на много форуми със най различна тематика , и на много хора.
това си е нормално / е не е нормално, но често/ явление в незащитени системи.

някои групи обикновенно се "хвалят" с подвизите си, интересно ми е какво е разследването на случая от сървър-хостинга ?
предполагам сте направили запитване към администрацията на хостинга ?

пп
личното ми отношение няма нщо общо с такива подли методи. винаги съм предпочитал да влеза в дискусия , в обяснение или спор, за да докажа позицията си.
Report Spam   Logged
Admin
Administrator
Full Member
*****

Karma: +1/-0
Posts: 186« Reply #10 on: April 12, 2010, 12:52:01 pm »

разбира се че е подлост.
която хакерска подлост или вирусна непредпазливост, се случва на много форуми със най различна тематика , и на много хора.
това си е нормално / е не е нормално, но често/ явление в незащитени системи.

някои групи обикновенно се "хвалят" с подвизите си, интересно ми е какво е разследването на случая от сървър-хостинга ?
предполагам сте направили запитване към администрацията на хостинга ?

пп
личното ми отношение няма нщо общо с такива подли методи. винаги съм предпочитал да влеза в дискусия , в обяснение или спор, за да докажа позицията си.

Aз не съм Сербест Коркмаз. Ако той успее да възстанови оригиналния Форум този ще бъде заключен за четене и писане и само ще служи за съхраняване на данните от оригиналния.
Не знам дали е възможно да се възстанови Форума.
Report Spam   Logged
Deli kurt
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Posts: 68« Reply #11 on: April 12, 2010, 02:09:09 pm »

Pozdravi i ot men, i se nadiavam tuk da vodim normalen mejdu etnicheski dialog v razrez na shovenistichnite opiti da zaglushat glasat na istinata i savesta.
Report Spam   Logged

silvia
Guest
« Reply #12 on: April 17, 2010, 06:15:23 am »

Здравей, Мустафа! Понеже от няколко дена Форума го няма реших да създам този.
Ако Сербест се появи ще му предоставя паролата на Админа а аз ще остана като обикновен потребител.
Ако успее да възстанови оригиналния форум с многото теми този форум просто ще копира това което се пише в оригиналния.

Ако този форум остане на мястото на другия аз ще открия още подобни два на други сървъри които ще копират оригинала с цел запазване на информацията понеже виждаме какво става.Предполагам, че си го известил, че си направил този форум?

Report Spam   Logged
Mod_1
Guest
« Reply #13 on: April 17, 2010, 08:13:57 am »Предполагам, че си го известил, че си направил този форум?


Няма го в Скайп. Няма как да го известя.
Report Spam   Logged
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Posts: 845


« Reply #14 on: April 17, 2010, 01:13:48 pm »

 Привет на всички смели демократи и истински патриоти в България.

  Искам да започна първият си коментар тук с извинение към всички вас ,затова ,че не успях като Админ на първият Сербест Форум в България не успях да запазя вашите коментари. Това, което вие сътворихте отделяйки  от съна си за демокрацията в България бе погребена засега.

  Някои от коментарите могат да бъдат спасени като се отиде на Гугъл  и се ползва cashed file. Тази информация стои за определено време. Тъй като аз имам хиляди коментари в първият Сербест Форум и малко време в момента няма да успея сам да спася много от написаното. Ще се радвам ако някой добронемерен ми помогне сыс спасяването на възможно повече коментари.

 Радвам се, че сте създали този форум. Благодаря, че ми отравено предложение да стана пак Админ на форума но поне засега, тъй като аз не можах да запазя Сербест Форум нямам право на това.

 Ще имам само една молба към Админа на новият Сербест Форум. За да не се внесе техничско объркване за кой Сербест форум става въпрос ако може поне временно да се отбележи нещо като yeni или нов Сербест Форум .

Нека се чувства свободен ако пожелае да направи  правилата на Сербест Форум правила тук. Могат лесно да се намерят. Аз мисля , че те бяха много добри.

Благодаря на тези ,които ме уведомиха за новият форум. Нека се информираме и пак да се съберем тук. Мафията в България няма да може така лесно да се оттърве от нас.

 Оригиналният Сербест Форум бе ударен от компютър с ид започващ с 85 мился, че това е Истанбул. Форума бе атакуван от лакеите на ДПС затова няма защо да обвиняваме Атака , ВМРО или други сили. Но този, които който Сербест Форум нека за миг да не забравя ,че защото Сербест винаги се борил за правда и свобода Аллах уважава искренните му заклинания. 

Никой, който ми е направил досега зло не е видял добро. Няколко човека полудяха, на други Аллах им пожертва най-скъпото което са имали. Аз се досещам откого е направено това злодеяние. И твърдо вярвам, че до няколко години или ще откачи или
 Аллах ще погуби най скъпото, което има. Не съжляавям, че пиша тези редове. Без злодеи този свят би бил прекрасен.


Пожелявам успех на Новият Сербест Форум. Ако можете спасете каквото можете от Сербест Форум. Свободата няма друга алтернатива. Рано или късно ще възстержествува. ДПС и сатаната Ахмед Доган са проклятието на България. Ние Турците и Мюсюлманите няма защо да търсим вина в Атака и други националистически партии. Докато има крадци като сатаните от ДПС ще има и ксенофобски партии .

Турците и Мюсюлманите в България не трябва да се сърдят на никого освен на своите избраници лъжците и крадците от ДПС.
Ако нямат смелостта на Румънският народ при края на Чаушеску, за да се справят с един сатана не заслужават друга съдба .

 
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy