asker
Global Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #15 on: October 01, 2010, 08:13:28 am » |
|
Седят двама индианци, боядисани в цветовете на войната. Единият казва на другия: - Знаеш ли, че белите си боядисват и яйцата? # Говорят си двама индианци. - Не смяташ ли, че бледоликите имат много тъпи имена: Джон, Питър, Стивън… - Прав си, Кучи Гъз. # Индианец си купил компютър и го занесли в племето. Един казал: - Нов е! - Чист е! - казал друг. - Женски е! - казал вожда и посочил флопито. # Стар индианец поучава сина си: - И да знаеш, синко - ако някоя бяла жена ти каже "прави с мен каквото искаш", не бързай да й сваляш скалпа! # Доста пиян младеж пикае на улицата. Край него минава жена на около 40 години, прилично облечена, с интелигентен вид. - Млади човече, как не Ви е срам - започва да му се кара тя. Но когато се вглежда по-внимателно продължава: - Е, все пак, нека да се запознаем… # # С нея опитахме всичко - бързо, бавно, всякакви пози… После тя отиде offline. # Нощ. Разговор в парка: - Пиер, свали си очилата! Късаш ми чорапогащника. След малко: - Пиер, сложи си пак очилата! Ближеш пейката. # Влюбен младеж безшумно приближава приятелката си отзад, затваря очите й с ръце и шепне: - Ако не познаеш кой съм, ще те нацелувам! - Хан Крум?… Иван Вазов?… Стефан Стамболов?… # Отишъл един много отворен дядо в публичен дом. Влязъл в стаята на избраната жрица, излегнал се на огромното легло и посочил с три пръста към нея, като не спирал да се подхилква лукаво. - Аааааа, дядо, няма да стане на твоята, не може да ме чукаш три пъти, платил си само за един. - Знам, малката, знам ще те чукам само един път, но първо си избери с кой пръст да бъде. #' - Знаеш ли, че Иван спечели от тотото 150 хиляди. И то само седмица след сватбата! - Горкия. Никога не му е вървяло… #
|