Mod_1
Guest
|
 |
« Reply #15 on: April 18, 2010, 09:00:24 am » |
|
Две блондинки си говорят:
- Муцка, страхотен филм гледах вчера, и музиката страшна - от Бетовен!!
- Че той и музика ли е писал ..
- Ми да!
- Егати кучето...

Разговор между приятелки (блондинки):
- Миналото лято ходих на екскурзия в Австралия. Сега ще ходя на Хаваите.
- Аз пък ходих на околосветско пътешествие, но не ми хареса и сега ще ходя другаде.

Една блондинка работи в магазин за хранителни стоки.
Влиза един човек:
- Извинете ще може ли един хляб!
Блондинката:
- Какво да може един хляб?

Иванчо се прибира от училище:
-Тате, имам две по български език.
-Защо бе, сине? - пита баща му.
-Ами даскалката каза: "Марийка влиза в гората с Пешо и излиза с Гошо. Какво е Марийка?"
-Как какво бе, курва! - казал баща му.
-Ами и аз така казах, ама тя каза, че е подлог.

В час:
Учениците трябвало да кажат три съгласни букви.
Иванчо вдига веднага ръка. Учителката:
-Иванчо кажи.
-"Шъ" и "Бъ"
-Браво Иванчо, но кажи още една.
- ... Марийка.
-Но Иванчо, Марийка не е съгласна!?
Марийка:
-Съгласна съм другарко, съгласна съм ...

Две блондинки се срещат на гарата. -Какво правиш тук? ? попитала едната. -Чакам влака. -Кой влак? -Ми този в 17.15. -Ама ти не прочете ли, че той пътува само в празнични дни? -Ми да. Аз днес имам рожден ден...

Правостояща блондинка пътува в полупразен влак. След няколко часа минава кондукторът. Блондинката: -Извинете, бихте ли ми казали къде е място номер 952586? Кондукторът с недоумение й поглежда билета: -Влакът е без места, а това, което гледате, е серийният номер.

Двойка влюбени се целуват на дивана. По някое време младежът пристъпва към по-решителни действия и бута девойката по гръб. - Почакай! - казва тя, - не е ли по-добре след сватбата? - Знам ли ... Ами ако мъжът ти се случи някой ревнивец?

Едно момче зърнало между краката на леля си и извикало: - Дядо попе, леля също ще роди поп! Аз му видях брадата!

Момчетата от 3 "а" клас пишат на момичетата от 3 "б" клас: - Хайде след часовете в парка да се целуваме! Момичетата отговарят: - Ако е само за това - пишете на 1 "а" клас!

- Мамо, чешмата е протекла. Трябва да извикаме водопроводчик. - Още си малка да мислиш за секс!

Момченце се разхожда в парка с баща си. Непрекъснато хленчи: - Искам баничка! Искам баничка... Таткото не издържа и строго казва: - Сине, всички искаме баничка, но останаха пари
|
|
|
|
|
|