Mod_1
Guest
|
|
« on: April 18, 2010, 08:17:07 am » |
|
Съпруг и съпруга се карат. Съпругът: - Не издържам повече. Писна ми! Тръгвам си. Съпругата: - Ти какво си мислиш, че на мен не ми е писнало ли? Изчакай да си събера багажа и идвам с теб. Благодарил
В социалното осигуряване: - Казвате, че сте получили работна травма. Кой е виновен? - Шефа. - Каква ви е диагнозата? - Бременност!
Гаджето ми скъса с мен. И сега съм сам ... с жена и две деца До преди 2 месеца имах 2 заложни къщи,а сега имам 2 заложени
Баща отива да прибере сина си от детската градина. -Кой е вашия?- пита възпитателката. -Няма значение. Нали утре пак ще ви го върна.
Блондинка отива при личния си лекар. Докторът: - Съблечете се и легнете! - Докторе, днес наистина съм болна.
Кондуктор във влака пита блондинка, пътуваша с куче: - За кучето платихте ли? - Не! Подарък ми е...
80 годишен старец, отива на лекар да му издаде медицинско, като казва че му предстои сватба. Лекаря му честити и пита: -И как се решихте на тази стъпка? На колко години е булката? -На 18 Лекаря изумен, обяснява: -Длъжен съм да ви кажа че прекомерно многото секс на тази възраст, може да доведе до сърдечен удар и евентуална смърт... -Аааа....да мре бе... друга ще си намеря Благодарил
Пред касата в операта застава блондинка: - Два билета за първия ред! - За "Тоска" или за "Борис Годунов"? - Не, за мене и мъжа ми!
Блондинка и гаджето й в колата. - Мила, я си подай главата през прозореца и виж дали ми работи мигачът? - Да, не, да, не, да, не, да, не...
-Цигари,алкохол,наркотици,оръжие? Пътник от последните седалки сънено се обажда: -За мен две бири ако обичате!
- Отворете си куфара за проверка! - Но аз нямам куфар. - Няма значение, редът е еднакъв за всички!
|
|
|
|
|
|