Mod_1
Guest
|
 |
« on: April 18, 2010, 08:12:48 am » |
|
Купувач се приближава към продавач на риба: - Прясна ли е рибата? - Съвсем прясна! - А що са й затворени очите тогава? - Ами щото спи бе, не виждаш ли?! - Да ама и мирише много! - Е ти като спиш, можеш ли да се контролираш?

Първата брачна нощ на сър Джон: -Питър, вземи фенера и ела да ми светиш в спалнята. -Веднага, сър Джон. След 20 минути напразни усилия: -Питър, дай ми фенера и изпълни моите задължения към милейди. -Веднага, сър Джон. След още 20 минути: -Ето, Питър, така се свети!

Разговарят двама политици. Единият държи дебела книга. - Какво четеш? - пита другия. -"Капитал" от Карл Май. -"Капитал" не е от Карл Май, а от Карл Маркс. - Божеее! - плеснал се по челото първият.- Аз прочетох вече 100 страници и се чудя защо още не съм стигнал до индианците.

Пиян мъж се прибира и се мъчи да нацели ключалката но не успявал. Случаен минувач го пита: -Желаете ли да ви помогна? -Да хвани къщата,за да не се движи.

В малка фирма правят преместване на бюрото на секретарката, което върви комплект с компютъра. Тя пита: - Шефе, защо е това местене? - Чух, че компютрите бивали поразявани от разни вируси. В туй време само някой грип ми липсва. Тъй че тая машина - по-далеч от мен.

Две приятелки се срещат и започват да се хвалят: - Виж, каква чанта си купих - от крокодилска кожа. - И моята е от крокодил, но от кожата на оная му работа. - И какво от това? - Как какво, като я погалиш малко става на куфар!

Между роми: - Ти за колко гласува? - За двадесет лева. - Минал си се, аз за петдесе

- Защо този депутат е толкова богат? - Има си добър бизнес. - Какъв? - Продава тези, които са го купили.

Двама депутати си говорят: - Аз веднъж изкарах 20 бона за месец! - Е да, аз също съм имал лоши дни...

- Господине, след като пихте, защо не дадохте на жена си да седне зад волана и да кара колата? - Господин полицай, аз може и да съм пиян, но това съвсем не означава, че съм луд!

Докарват в районното пиян. Той се възмущава : - Искам да знам защо сте ме докарали? - Докаран сте тук като участник в пиянско сбиване - му отговарят. - А-ааа, това променя нещата ! - възкликва пияният, потривайки ръце. - Кога започваме?

Мъж върви с елха в ръката и залита. Среща го една жена и започва да го кори: - Какъв човек сте?! Да не сте със семейството си на Бъдни вечер! - Аз искам, но не мога да изляза от тази гора...

Пиян мъж се прибира в три часа през нощта. Жена му скача от леглото и започва да му вика: - Ти луд ли си, бе?! Погледни в колко часа се прибираш... Как не те е срам?! - Млъкни, ма! - прекъсва я той. - Кой ти каза, че се прибирам, а? Дошъл съм само да си взема китарата...

Жена се кара на мъжа си: - Защо затвори готварската книга?! Сега не знам какво съм сготвила за вечеря!

Между приятели: - Чух, че жена ти е ударила новата ти кола? Добре ли е? - Още да, заключила се е в тоалетната...

Отива един мъж в един вестник да пусне обява: "10 000 лева награда, за който намери изгубената котка на жена ми." Служителят го пита: - Не е ли доста голяма тази награда? - Не се безпокойте, вчера лично аз я удавих!

Две приятелки си говорят. Едната се оплаква: - Не мога да го науча на ред моя мъж - всеки път си крие на различно място портфейла.

Двама приятели си говорят: - Къде е венчалната ти халка? - Тази седмица я носи жена ми.

Жена разправя на мъжа си: - В живот си съм имала само двама истински мъже... - Кой е бил първият? - Абе, и двамата не ги познаваш...
|
|
|
|
|
|