Serbest Forum
July 18, 2024, 10:11:57 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Укриваната истина за т.н. Пандемия

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Укриваната истина за т.н. Пандемия  (Read 383 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: December 21, 2020, 04:52:36 am »Укриваната истина за така наречената Пандемия

През 2005 г. излиза книгата „Корона вирус: Голямата световна трансформация“ на Робин де Руйтер /най-превежданият холандски автор, придобил международна известност заради изключителната си способност да тълкува геополитическите събития. Там пише, че ще бъде пуснат корона вирус, за да послужи като оправдание за „глобално заключване“. Кризата ще създаде редица правила – само, които са ваксинирани, да имат право да работят, учат др.

През 2015 г. фондация Ротшилд патентова „система и метод за тестване на Covid-19“.

През 2017г., главният американски епидемиолог Антъни Фаучи, гарантира избухването на световна пандемия през мандата на Тръмп.

През 2017 и 2018г. (2 години преди избухването на пандемията) стотици милиони тестови комплекти са разпространени из целия свят.

През 2014г. Антъни Пач /репортер и изследовател/ пише: „те ще пуснат изкуствен корона вирус. В резултат на това хората ще искат ваксина за да се защитят. Тази ваксина ще модифицира ДНК в тялото на човека, като по същество това ще го направи хибрид. Почти веднага след инжектирането неговото ДНК ще претърпи трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността си да мислят за себе си без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те ще могат да бъдат контролирани по-лесно ,за да станат роби на световния елит“.

Д-р Кари Мадей ръководи две големи американски биолаборатории в Грузия. Тя изучава ДНК и ваксините през последните 20 години и отправя видео послание с което алармира, че има сили които разработват план за инжектиране на човечеството с много опасни ваксини за Ковид-19. Целта им ще бъде: 1. препрограмиране на ДНК и контрол; 2. свързване с изкуствен интелект чрез цифров идентификатор на ваксина, които също ще отвори изцяло нова зона на контрол.

През 2019 Майкрософт подава иска за патент с номер „WO2020-060606“, за технология активността на тялото с крипто валута. Смята се че това е свързано с чипове за тялото, въпреки че не са упоменати такива детайли в патента. Номера на патента напомня на белега на звяра /666/ от откровението на Йоан, където се говори за маркиране на всички хора.

Д-р Джон Колман е бивш разузнавач от ЦРУ, който е написал книгата „Комитет 300“, в която описва как тайните общества контролират правителства, здравеопазване, медии, хранителна индустрия. В нея пише:

„Най-малко четири милиарда безполезни „гърла“ ще бъдат премахнати до 2050 г. чрез ограничени войни и организирани епидемии от бързо действащи заболявания“.

А защо такива неща не се казват по тв? Защото 80% от медиите в света са собственост на няколко корпорации, които пък са собственост на същите тези, които искат да бъдете подчинени!

А какво следва?

Няколко щриха от „неизвестното бъдеще“. Планирана 3-та вълна, началото на следващата година. Обявяване на мутация на вируса, ще стане ковид 21. Започва масовата пропаганда за ваксина и вменяване на вина в „невярващите“. Примамливи предложения за „връщане на стария живот“ , като самолетни полети за ваксинирани и всякакви нормални неща, които бяха отнети. Това от 2-ра серия, а е написан цял сериал, който по добре да не знаете! Целта е установяване на ефективен контрол над популацията / сега също го има, но не е така всеобхватен. В следващите серии са очаквайте въвеждане на крипто валута като основна, универсален доход за послушните и лагери за отцепниците/ които в сащ са вече построени/. И много други неща...

Колкото повече критична маса хора има толкова по голяма безопасност cа всички, въпреки че ще се опитат да ви убедят в обратното.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on TwitterPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy