Serbest Forum
February 27, 2024, 09:37:26 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

9 май подарената Победа

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 9 май подарената Победа  (Read 429 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: May 10, 2015, 09:59:28 am »

И след това, точно тези същите руски пиявици, се пъчат като освободители на Европа, че и на света спасителите му. И си организират смехотворни, направо гей паради, показващи колко са инфантилни, и меркантилни. Сега се пъчат с подарени им победи. А без американските технологии и доставки, щяха да видя Берлин, само в най-мокрите си сънища, и най-смелите мечти.

Поне, малко от малко трябва да са им благодарни на янките това руснаците. Че са били съюзници през ВСВ. А сега най-силно крещят срещу помагалите им американци, обвинявайки ги абсолютно за всичко. Че и американците не са стока, не са стока. Но този давал ти оръжие, продоволствия. И да го хапеш и до сега, ами да не са помагали в крайна сметка американците на руснаците, а да са ги оставили да бъдат превзети от Хитлер.

Защото пак по тяхно искане на руснаците. Американците и англичаните, са удължи ли бомбардировките си над София, като съюзник на Германия, за да бъдат след това спасителите руснаците, нахълтвайки в България, и изпльсквайки някакъв позорен монумент на сред центъра на София, показващ, че те са собствениците на тази тук земя, а не живеещите тук хора.

А до преди ВСВ точно сталиновият СССР е бил съюзник с нацистка Германия. И заедно нападат Полша. Като едните я анексират териториално. А другите и убиват политическият и, и военен елит, в катинските гори. Така че. Безпаметно жалки са станали руснаците, и тяхната им меркантилна неблагодарност.
Report Spam   LoggedPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy