Serbest Forum
February 17, 2025, 11:24:48 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Караваните, съвременното номадство

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Караваните, съвременното номадство  (Read 3012 times)
Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« on: April 06, 2013, 10:27:10 am »

Честно казано брат. Мечтата ми е именно да живея в каравана или кемпер, да загърбя всякакви имоти, глупости, и да се впусна в едно наистина околосветско пътешествие с всичките му удобства на един стандартен апартамент, с едната малка разлика, че кемпера или караваната няма да имат обема на апартамента. Но всичко ще е толкова събрано на едно място, че на човек ще му е удобно и много уютно като охлюв в черупка си ще бъде буквално, пътувайки със семейството си по света със собственият си дом.

Така че наистина че мечтата ми е или кемпер, или каравана. Може и двете, и каравана и кемпер. Влекача на караваната ми да е кемпера, а домът ми да е караваната, а кемпера да ми е ежедневният ми градски транспорт.

Serbest. Все пак тюрките сме били, и си оставаме конен народ, и хора свързани със свободата от свободно и без припятствено придвижване. А именно кемперите и караваните я дават тази свобода, да пътуваш в домашни условия буквално, без да изпитваш неудобството от носталгията по домът. Където е кемпера или караваната брат, там ще ти е и дома. И милиардер да стана, това искам да ми е домът, като истински тюрк-булгур.

Как предците ни, славните и могъщи тюркски канове и султани, не са имали тези придобивки, кемперите и караваните и бързината им, сега не балканите, или половин Европа, а Америките да сме ги завладели, и официалните езици на тези два континента да са тюркски, а не разнообразни, англо-испано, португалски.

Наистина че темата за кемпери и каравни са ми много голяма слабост и болка, че нямам толкова пари, за да си излекувам болката, и ти благодаря че споделяме едни и същи възгледи, относно придвижването.

Смятам да продължавам да публикувам снимки и информация за кемперите и караваните. Нека хората да гледат и разглеждат тези придобивки на човешкият гении и мозък, домовете на колела.
Report Spam   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: