Serbest Forum
July 17, 2024, 11:32:39 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Пан-славизъм! или пан-идиотизъм

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Пан-славизъм! или пан-идиотизъм  (Read 1239 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: March 12, 2013, 11:43:21 am »

Славянството си е техническо понятие за една обособена група от хора, принадлежащи на една църковна общност. Като със това славянство се идентифицират и етнически, а това славянство не си е нищо друго, освен един технически църковен инструмент, за обезличаване на старите тюркски традиции на хората тук по тези земи, и в земите на древен Туран.

Този факт всеки би следвало да го знае, ако не искаме да сме му пак подвластни на него, както сме били подвластни до сега в продължение на 11 века. Така че разните им там пан-славянски агитатори, в лицата на разни леви продажници, и русофили, поклонници на всичко византийско в тази руска държава, не го разбират, и не искат да го разберат, че следват неотлъчно съдбата на предшественичката си Византия, а именно нейният упадък и държавен разпад.

Защото в момента Русия (СССР/Византия), а именно е във първата фаза на упадък, колкото и да си дават външна визия че са силни и непобедими, но вътрешно Русия е в упадък, и този упадък се вижда. За това сега на този съвременен етап. Русия е не по малко изкуствено създадена държава-империя, с много голямо участие на църквата. Като тази държава Русия, и нищо повече от един държавен инструмент във ръцете на църквата.

А по тази логика! Русия е един вид продължителката на стара Византия, като религия, като интереси, държава която е създадена и замислена да е продължител на имперските амбиции, на не съществуващата вече стара Византия. Новата византийска империя на злото, преименувана в Русия. Но инак дълбоките и скрити църковно-шовинистични замисли и планове за разпространение на източно православната ерес и заблуда, от общият клон на целокупното християнство, следват неотклонно заветите на предшественичката си, а именно византийската империя.

И в момента кое е по голямото зло? от което трябва непрекъснато да се отбраняваме и пазим, като дявол от Коран.

Несъществуващата вече Османска империя ли? която е стъпкана, и захвърлена в аналите на историята ли?... Или новата Византия, Русия. Защото за мен второто е по страшно и опасно, от първото "имперско зло". Че първото вече не съществува, а има блед наследник, в името на турската държава, обърната вътре в себе си да гледа, и да не се вълнува за случващото се в останалият заобикалящ ги свят, освен ако не и брутално нарушат правото и на съществуване, и не и засегнат интересите и, който с времето стават все по значителни.

Но държавата Русия, е все още имперски агресивен византийски фактор. От който фактор не бива да го подминаваме с много лека ръка, и да го неглижираме. А и най-малкото пък да го подценяваме. А трябва да се борим с този фактор, енергично и неотклонно, до тогава, до като не дойде вторият Фетих, и не освободи тукашните земи, и земите на Туран от византийското господство в лицето на наследничката си Русия...
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #1 on: March 16, 2013, 05:29:10 pm »

За да се онагледи че историята на България е тотално изопачена, и се използват чисти митове и легенди, за сериозна научна основа, може би следното определение, би доказало ясно и недвусмислено за безогледните кражби на тукашните пишман историци, на история, на семантика, и на много други неща свързани с държавните символи на третата българска държава и нейното и развитие, кражба винаги осъществявана от нейните и съседи и врагове.

Мнозина в тази тук географска ширина наречена правилно България, но погрешно интерпретирана политически след това, някой по любознателен човек, задавали ли си е въпроса за следното несъответствие.

В Герба на държавата България, от стои и кусур години, доминира едно животно, което не само не е характерно като животински вид за тези тук географски ширини, но и никога не е живяло като животински вид, понеже това животно е изключително топло устойчиво, и непригодено за да живее на много ниски температури каквито падат тук по тези географски ширини в дадени периоди на годината. И това животно просто няма биологичният шанс за да оцелее тук на балканите, а ще умре видът му от студа, и за това то вирее предимно в тропическите, и полупустинни региони на централна и средна Африка. И пак по тази причина, това животно изцяло е доминантно в Африка, и части от Азия, предимно в Индия, и по топлата част на този регион на света Азия.

Но и въпреки това географско несъответствие, това могъщо в характерът си животно от семейството котки, доминира в гербовата семантична символика на третата българска държава, и до ден днешен.

За кое животно става на въпрос? ще бъда попитан съвсем логично.

Ами именно за Лъвът става на въпрос, че е най-изобразяваното животно в гербовата символика на България, и така незапознатите с географското разположение на България, зад океански нации като американската, съвсем резонно ще ни вземат за някоя много бедна африканска държава, поставяйки ни в третият свят, което почти не е далеко от истината за бедността, само където териториално спадаме в Източна Европа, а не в Африка. Но по останалите показатели, сме си направо абсурдна африканска бананова държава.

Но това не съответствие с реалност и семантика, и най-малко не спира разни исторически хейтъри, да ни го натрапват това животно за национален символ, че дори и валутната единица на тази държава България, да е наречена на това животно от семейството на видът котки ЛЪВ/ЛЕВ. По нашите гори и балкани, кой силни традиционни студено устойчиви животни живеят? който идеално да стават за гербова символика. Именно такива животни са мечките и вълците.

Не могат да бъдат сложени тези животни в гербът като характерни животински видове, отговарящи на условията и на разбиранията на тукашното човешко общество, ами са пляснали някакъв си лъв, понеже искат да се чувстват на най-силните в света, и дай да си сложим и наложим лъвът за наш символ и герб, а се вижда колко им е силата в реалността на някой среди и представители на дадени среди.

Една демографска политика като хората не могат си оправи с висока раждаемост. А вместо това заместват раждаемостта с непрестанни опити за асимилация на чужди народи и етнически групи, населяващи тук тези земи от векове. Превърнали се в неделима част от човешкият геном на балканите. Но инак били най-силните на света.

Поне да бяха наистина като лъвовете. Да си оставят ДНК-то, грижейки се за неговото му оцеляване, а те какво правят? точно обратното. Сами си заличават геномът си, но инак няма по силни от тях на света. И всеки им е бил длъжен, да се съобразявал с тях, а те с никого не са длъжни да се съобразяват.

Защото с чуждата сила, много ясно че всеки може да се хвали, наричайки я че е негова. Но реалността съвсем друго нещо говори. Налагат си някакви си измислени символи, който са изгодни за една Ботсвана например, от колкото за България, но не можеш да ги убедиш, че са едни жалки крадци, а не сериозно издържани хора.

Но върви да им го кажеш на такива същества неразбиращите какво им казваш, че не само история крадат от съседите си, но и символиката я крадат от съседните континенти, без да рискуваш да бъдеш оплют и омаскарен, само защото им казваш истината, че са едни жалки крадци, и не са нищо друго.

И цялото това написано до тук, Господа и Братя, Дами и Сестри, какво искам да акцентирам с него.

Че е време за радикална промяна, не подмяна, а промяна на абсолютно всичко което е на творено през последните 130/140 години, като историческа лудост, и семантологична шизофрения...
Report Spam   Logged

tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #2 on: September 06, 2013, 05:51:30 pm »

 Grin Разбирам , че лъвът в герба ви разтройва . И мен ме разтройваше и повече приемах версията на някакъв историк , че е женски барс символ на Велика България , а малкото барсче е символ на Дунавска България ...
Да , ама Не ! Работата била съвсем друга . Лъвът е символ на Персия , Вавилон , Асирия и най-вече на религията Зороастризъм . Старата религия на всички "тюрки" . Бог Тангра не е имало . Имало е Тенгри , но той е бил монголско божество ,  а както е доказано с ДНК тестове всички европеиди сме потомци на траките-пелазги . Те са обитавали територията Около Черно и Азовско море / тогава сладководни езера / и след последната Катастрофа са се разселили , като са създали Критско-Микенската и Асирийско -Вавилонската , а също така и Индо-Гангската култури .
С две думи Лъвът си е на място , ама нашия акъл не е на място , защото сте прав за измислената византийска култура .
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #3 on: December 24, 2013, 11:20:11 am »

Шок ! Шок ! Шок !
В този филм след 29-та минута
Пища богов №32 (15.10.2013)

В шестнадесети век император Петър I иззема всички стари руски книги от манастирите / а между другото там за да бъдат спасени от турците са занесени много стари български книги / . Уж за преписване , но повече не ги връща . Книгите исторически , готварски , билкарски и т.н. изчезват за винаги .
Петър I пренаписва историята на Русия от ново като времето започва от Рюриковичи . Тогава започва и въвеждането на славянският етнос ...интересно е
...........................
Според мен този , който е поставил Петър I на трона има пръст в това дело . В същото време сигурно са иззети и книгите на други народи и под нечия диктовка и тяхната история е пренаписана ...не е трудно да се досетим къде се съхраняват
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #4 on: December 28, 2013, 04:19:05 pm »
Пища богов №35 (05.11.2013)

Много интересни подробности след 20-та минута . Не е имало никакво татарско-монголско иго /думата "иго" е термин с който се обозначава точно периодът на татаро-монголското владичество над Русия и другите европейски държави в т.ч. и България /...Но се оказва , че няма никакви монголо-татари : А е било гражданска война . На престола е бил княз Владимир Московски , а неговият брат Ярослав е предявил претенции за престола . Имал е известно количество монголоидни наемници . Те уж го наричали хан Бати ....После на престола се възкачили  Романови / всъщност с истинска фамилия Голдщаин / ...Петър I за когото се има предположение , че е сменен с двойник / доказателствата във филма / изгорил книгите и унищожил всичко и написал историята така както я знаете сега ...панидиотизъм
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #5 on: January 07, 2014, 08:15:24 am »

http://www.youtube.com/watch?v=C8-mSBanIr4&list=PLX94qsyzswKSR9ba5FhFv8Mf3tWcidx9P

История: наука или вымысел? Фильм 01 Знаем ли мы свою историю?


24 серии
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #6 on: January 22, 2014, 10:07:13 am »

Непременно изгледайтеН. Стариков "почему в оппозиции много евреев"

Николай Стариков о Чубайсе


Отговорът на въпросите : Кой има полза да се карат "славяните" и "турците" ? Кой има полза от икономическите кризи ? Кой има полза историята да се подменя ? и т.н.
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #7 on: January 23, 2014, 10:47:35 am »

ШОК !
Истинското име на Чингиз хан е княз Георгий Данилович . Доказателствата тук

http://www.youtube.com/watch?v=wUHHwF3aZeA&list=PLX94qsyzswKSR9ba5FhFv8Mf3tWcidx9P


История: наука или вымысел? Фильм 12 Реконструкция истории

За Чингиз хан в 20-та минута . А за Йорос>Троя > Вторият Рим > Цариград > Константинопол > Истанбул да се гледа от началото  Wink
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #8 on: February 14, 2014, 02:32:12 pm »

Отново шок ...Истинското име на представеният за император Петър I всъщност е Исак ...


Глеб Носовский на Эхо Москвы 2012 ПЕРВАЯ ВСТРЕЧА


От там следва  да си направим съответните изводи . Кой е имал интерес панидиотизма да расте и крепне .
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #9 on: February 24, 2014, 12:35:09 pm »«Вам и не снилось 2: За семью печатями» (29.01.2014) Полная версия

Непременно изгледайте това . На планетата има вече само две раси : елит и тези които няма да влязат в " Златният милиард " ...Тогава притесненията ви ще тръгнат в правилна посока . На фона на това , което са ни подготвили Родшилдовци , миналото на България , Византия , Русия и Турция изобщо ще  спре да ви вълнува
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #10 on: August 03, 2014, 01:46:52 am »

Най-накрая дочакахме/те (тези който ги вълнуваше въпросът за къпането на българина през средновековието)

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=22699
Проф. Божидар Димитров: когато в България е имало канализация, в Лондон и в Париж не са знаели какво е това

И най вече следните цитати :
"Колегата от Преслав е прав, че през Средновековието в Европа няма такива неща. Канализационни инфраструктури има само във Византия и България. Сведения – и писмени, и археологически – за това има в изобилие. Един надпис от 837 г., намерен в Плиска, свидетелства, че кавкан Исбул е построил със свои средства водопровод, увенчан с чешма в центъра на столицата, „за да пият българите”. Водопроводите в Созопол са три, а има и отточна канализация, заустена в морето, както е и днес. Подобни инфраструктури са открити и в почти всички български средновековни градове."
"
Проф. Божидар Димитров: когато в България е имало канализация, в Лондон и в Париж не са знаели какво е това
Петък, 1 Август 2014

Директорът на Преславския музей съобщи вчера, че в старопрестолния град е открит водопровод от Х век, т. е. от времето, когато цар Симеон изгражда новата столица. Само две-три малотиражни печатни медии съобщиха за това откритие. Ако колегите бяха намерили кило-две златни накити или златни съдове за пиене, находката щеше да бъде представен с огромна снимка на първа страница на всички вестници и с репортаж за нея щяха да започват новините в праймтайма на всички телевизии. За съжаление, през последните 10-20 години белег за успех в археологията стана откриването на златно съкровище. А всъщност най-висш белег за цивилизацията на един народ (освен писмеността) е наличието на канализация за пресни и отточни води.

Колегата от Преслав е прав, че през Средновековието в Европа няма такива неща. Канализационни инфраструктури има само във Византия и България. Сведения – и писмени, и археологически – за това има в изобилие. Един надпис от 837 г., намерен в Плиска, свидетелства, че кавкан Исбул е построил със свои средства водопровод, увенчан с чешма в центъра на столицата, „за да пият българите”. Водопроводите в Созопол са три, а има и отточна канализация, заустена в морето, както е и днес. Подобни инфраструктури са открити и в почти всички български средновековни градове.

Средновековните българи не само пият прясна вода и отвеждат отточните води в безопасни за здравето си места, но се и къпят. Изглежда – всеки ден, защото цар Борис І пита в 866 г. папа Николай правилно ли гръцките архиереи да ни забраняват да се къпем в сряда и в петък. Папата, който желае да ни прилапа в църковно-административно отношение, отговаря, че не е неканонично да се къпем, когато и както си поискаме. Освен в 200 крепости, в които се къпем и днес – Хисар, Кюстендил, София, Бургас и т. н. и т. н.) бани откриваме навсякъде другаде. Само преди три дни археологът Иван Христов съобщи, че е открил отлично запазена баня с подово парно отопление в малка планинска крепост в Троянския балкан"

От което следва да се направи извода , че не са се научили старите хора да се къпят когато се наложи от чужди източници , напротив те са били пример за подражание ...
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #11 on: August 04, 2014, 06:04:18 am »

 WOW!  Ако е вярно .....
http://www.chudesa.net/tova-e-chudo-mark-zukarbarg-e-napolovina-balgarin/
ТОВА е ЧУДО! МАРК ЗУКЪРБЪРГ е наполовина БЪЛГАРИН!
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #12 on: August 04, 2014, 10:58:38 am »

 Grin И малко евроидиотизъм . Добре , че е само 9 минути .


Вся правда о «немытой» Руси
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #13 on: August 09, 2014, 01:35:42 am »

Ето кой има интерес хората да са идиоти :

http://www.epochtimes-bg.com/201403/14070207.html
Масоните са създали многовековна вампирска пирамида за контрол и се страхуват да не я загубят

Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #14 on: August 24, 2014, 09:21:15 am »

http://nikikm.blog.bg/politika/2014/08/23/bylgarskite-imena-na-trakiiskite-plemena-http-sparotok-blogs.1291479
БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА НА ТРАКИЙСКИТЕ ПЛЕМЕНА

Като го прочетох реално ми звучи няма големи измишльотини  Grin както при някои ...
Интересното е че се потвърждава , че словяните(говорещите) са тракийско племе живеещо близо до немците (немите) и р.Одер  ... Останалото е дело на любимата ни руска императрица и нейният екип от министри и историци
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy