Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево
|
 |
« on: April 11, 2013, 06:06:54 pm » |
|
Насам народеее, пистолети на килограм, който разбира, тук се спира. Наистина че тези американци, това огнестрелното бойно оръжие, накратко казано, пистолети. Определено че за нищо го нямат. Купуват в неусвест оръжие янките, все едно че купуват детски водни пистолети, или бонбони за децата си. А бе тези родители, сигурно вместо бонбони, подаряват на децата си, кутии с патрони на празниците и на важните им семейни събирания. Направо невероятно, че не съм се родил в САЩ, а съм се родил прецакан от наистина гадният живот в BG.
Да съм там море жено. Че да си напазарувам една пазарска чанта с пистолети някой петъчен ден, че да си дойда тук в BG, че да видим тогава ще може ли да се разговаря с мен нормално. Ще наводня с американско оръжие тук пазара, подбивайки смешните цени на руските Макарови, и разните измислени чешки тенекии от сорта на сброьовки, и тям подобни чезета, мезета, и измислени, желязо-гърмящи простотии, наричани накратко, бойни огнестрелни пушкала. Че тогава на комунистите, космите и на най-интимните им места ще им се изправят от страх и ужас тогава за властта им. Пистолетна революция ще си спретнем тогава, или по елегантно казано. Ще постреляме по живи мишени, откривайки ловният сезон, за едър и дребен политическо-червен, пернат и рогат дивеч, че да видим кой кого тогава. Те или ние...
|