Serbest Forum
July 17, 2024, 12:36:54 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Абсурдите по света

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Абсурдите по света  (Read 469 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: January 29, 2013, 07:19:41 pm »

Москва засилва борбата с интернет пиратството

Министерството на културата на Руската федерация е внесло предложение за промяна в законодателството, отнасяща се за засилване и вземане на по-строги мерки в борбата срещу интернет пиратството.

Културното ведомство предлага да се задължат хостинг провайдърите и собствениците на сайтове да изтриват информация, която е посочена от нейните притежатели, в срок от едно денонощие след постъпването на жалбата от тях, че е качена в даден сайт без тяхно разрешение.

Тази молба може да бъде подадена и по електронен път, се казва в предложението.

Преди да изтрие пиратските файлове, собственикът на сайта трябва да ги копира, за да ги предаде на правоохранителните органи заедно с данните за ползвателя, поместил въпросната информация. Министерството на културата предлага също в Кодекса за административните правонарушения да бъдат включени и санкции срещу интернет пиратството.

Според предлаганите санкции граждани, хванати да качват на свой сайт чужди материали,  ще бъдат глобявани от 3000 до 5000 рубли, длъжностните лица и частните предприемачи - от 30 000 до 50 000, а юридическите лица - от 300 000 500 000 рубли. Последните дори ги заплашва спиране на дейността им за срок от 90 дни и конфискация на техниката.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #1 on: January 29, 2013, 07:24:39 pm »

Демек кажеш нещо срещу криминалният режим в Кремъл, и главатарят на тази престъпна бандитска шайка убийци начело с Путин, и глоби. А след това такива като Станишев, и Местан ми плещят глупостите си че били под диктатура, и че искали да командвали те, за да наложат и те същата диктатура като на Путин, и тази нова дивотия и лудост, искат да я прекарат на национален интерес, а си е нищо повече от една славяно-талибанска прослойка примитивни среди организирали се в някаква бегла форма на държавност.

Но и да ги кара човек да гледат какво се извършва в Москва такива като Станишев и Местан, те именно това искат, Диктатура! а не Демокрация. Просто при тях термините имат двойни значение. За тях Диктатурата е Демокрация, а Демокрацията е Диктатура. Така че никаква толерантност не би трябвало да се проявява към подобни комунистически прояви и претенции, защото ето до къде се стига. Когато те налагат с диктат претенциите си, колкото и да е протестираш, това нямало никакво значение за тях. и ти си просто никой за тях. Но като на тях им наложат абсолютно същият диктат, и веднага искат да бъдат приемани като всички останали граждани с произтичащите им от това права. И искат да ги приемат на хора, а пак го казвам, ти за тях си едно абсолютно нищо. Наложат ли им диктата, и веднага търсят и изискват да им се зачитало правото им на свободно изразяване, и свобода да са правят каквото си искат комунистическите престъпници.

И не им ли го осигуриш този комфорт, започват да се бунтуват, метежи да вдигат, революции за да се освободили от игото на демокрацията, че им забранява да извършват престъпления върху правата и свободите на хората, и прибягват до всякакви шмекерии и фокуси, само и само да си наложат насила тоталитарните си претенции и цели, с механизмите на това което най-силно го мразят и ненавиждат до смърт, а именно Демокрацията. Но пак го казвам. Ти и колкото и да протестираш, за теб я няма тази привилегия да получиш това което ти се полага, И търсят всякакви начини за да те потискат и ограничават в претенциите ти. Ти просто нямаш права, което те винаги ги искат правата само и единствено за себе си, и сродните им съмишленици. Искат това, да имат правата на самоконтрол, без никакъв страничен контрол. Защото който и да се опита да им го наложи, и веднага се започва със заплахите, ама ограничават ни правата, ние ще се борим за тях. А те искат точно това. Да извършват престъпления, но никой да не им търси след това никаква сметка.

И вместо да им се затворят непрестанните им опити за дестабилизация на дадено общество или държава, пускайки много отровни корени и сокове, със сурови мерки, вместо това им се угажда, а след това си лош като като се възмущаваш на прекалената им разюзданост, която им се позволява. И винаги тази разюзданост води до по голяма разюзданост, но само че този път защитена от правила и репресивни ограничения, наречени закони, а в действителност са си техни си вътрешно партийни закони, обнародвани за пред останалите че има все нещо на което да се слугува, а в действителност правилата им наречени закони, са си за изцяло вътрешна лична употреба.

Но инак задължават останалите да ги спазват, само до там, до къде правилата им действат като спирачка за надигането на все по недоволните им от тях хора и обществени среди, като само задълженията важат за всички останали, а привилегиите ето както се вижда че са само за тях. Ето това се получава сега в момента в тази зла империя на злото Русия (СССР) и на всякъде по света, до където левите не са се добрали до властта...
Report Spam   Logged

tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #2 on: April 07, 2015, 05:36:43 am »

Едно логично обяснение за войната в Сирия ( 18 минута ) : Сирия е най големият езотеричен център на земята . Подставените лица на рептилите под прикритието на ИД и др. подобни искат да го завземат


проф. Дамян Попхристов - "БОГОМИЛИТЕ" - 2014-12-20
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy