Serbest Forum
July 22, 2024, 05:39:23 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Кръвопийците на България

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Кръвопийците на България  (Read 901 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: January 29, 2013, 05:55:12 pm »

Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен

Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.
(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за:
1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация;
2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;
3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд";
4. моралния и икономическия упадък на държавата;
5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;
6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;
7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;
8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението;
9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия;
10. безогледното унищожаване на природата.

(2) Комунистическият режим е отговорен за това, че:
1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки;
2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека;
3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона;
4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като:
а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия;
б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии;
в) лишаване от право на собственост;
г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия;
д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната;
е) лишаване от гражданство;
5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;
6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.
(2) Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.

Чл. 4. Всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит.

Законът е приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #1 on: January 29, 2013, 05:57:49 pm »

И накрая наследниците на същите тези кръвопийци, си играят на политика и на Демокрация. Като я разчекват между обществото, и личните си интереси и ежедневно я изнасилват по най-брутален начин демокрацията в BG.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #2 on: June 30, 2018, 02:01:28 pm »България в демографска смърт: Паднахме под 7 милиона

Населението на България падна под 7 милиона. Това се случи точно в 14 часа 07 минути 03 секунди и бе отбелязано в брояча на населението в света от Департамента по икономически и социални въпроси към ООН.

"Това е най-тъжната новина на най-тъжния Петровден. България е в клинична демографска смърт, тя умира!", коментира новината пред "Труд" акад. Петър Иванов, шеф на демографския институт към БАНИ.

Данните се променяха през целия ден, като към 16 ч. вчера показваха, че в петъчния ден у нас са се родили 120 бебета, а са починали 193 души.

"Всеки ден намаляваме с 220 души, или 9 души на час, като това намаление в действителност е минус 13 етнически българи и плюс 4 роми, (-9=-13+4). Това означава, че българите намаляват с 13 и стават малцинство, а ромите се увеличават с 4 и стават мнозинство в Отечеството ни. А ние сме най-бързо намаляващата нация в света", каза още акад. Иванов.

Официалните данни сочат, че за пръв път сме минали 7 милиона през 1946 година – преброяването на населението тогава показва, че към 31 декември 1946-а сме 7 029 349 души. През 1985 г. бележим пик и сме близо 9 милиона – 8 948 649 души.

В галерията може да видите как се е движил броя на населението на България през годините.


Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #3 on: June 30, 2018, 02:12:14 pm »

Хайде аджеба да помислим, а кой ли им е крив на бай-ганьовците, че демографията им се срива с всяка изминала година? Турция ли им е пак виновната за демографската смърт на българската нация. Или да посочим виновникът в действителност кой е.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #4 on: June 30, 2018, 02:14:09 pm »Валери Симеонов: На майките не им е работа колко струва билетът на зам.-министърката

Quote
„На майките не им е работа колко струва самолетният билет на зам.-министърката”, каза вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV. Той обяви, че не е съгласен с оставката на Росица Димитрова и, че тя е пожертвана от премиера.

„Тя е в моя ресор, това не е съгласувано с мен. Категорично заявявам, че тя е един добър професионалист”, допълни Симеонов.

Той определи обвиненията срещу нея като абсурдни, че Зам.-министърката, пътувала до Ню Йорк за 8300 лв., и е подала оставка

„Пътувала с бизнес класа в самолет. Всички тези, които разпространяват тази информация, би било добре да проверят, че когато се наложи да купиш билет в последния момент, обикновено са останали места само в бизнес класа”, каза Симеонов.

Той уточни, че преди две седмици и на него му се било наложило да си купи билет за бизнес класа.

„А къде е спала там, някой сети ли се да попита? В общежитието на посолството. Това за мен е несериозно и смятам, че по този начин държавната администрация ще се обезкърви”, каза Симеонов.

Той коментира, че е разговарял с премиера Бойко Борисов и го е призовал да не подписва оставката ѝ.

Разбира се Симеонов, не им е работа на хората да питат къде им заминават парите от инак плащаните от тях данъци. Разбира се, вие сте над всички останали издигнали се и можете да си правите каквото искате, след това ще обясняват заканително, как е трябвало законите ви да важели за всички, но това всички са всички останали, не и такива като теб. Да не ви чувам гласовете да обвинявате цигани, турци, помаци че ви били завладявали държавата, че ви били претопявали демографски. Ето кой е врагът на България, ето кой се само претопява, точно такива като теб. Където харчат парите на данъкоплатците си по луксозни пътувания, но след това храчат по всеки повдигнал ги тези въпроси за какво са похарчени въпросните пари. Так дебиль, так идиоть...
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #5 on: October 23, 2018, 06:31:28 am »Симеонов призова да не се провежда протест в негова защита

Quote
„Демонстрацията срещу мен беше тюрлюгювеч”, заяви вицепремиерът
„Протестът срещу мен беше тюрлюгювеч”. Така вицепремиерът Валери Симеонов определи демонстрацията пред Министерския съвет в понеделник, на която майки на деца с увреждания и граждани поискаха оставката му. Недоволството им предизвика изказване на Симеонов, в което той нарече майките „кресливи жени с уж болни деца”.

За оттегляне на вицепремиера от поста му настояха и от „Атака” и обявиха, че снемат политическото си доверие от него.

„Не бях изненадан, че те поискаха оставката ми”, заяви Симеонов на брифинг в МС във вторник. И увери, че към момента конфликт в коалицията „Обединени патриоти” няма.

„Дори да подам оставка, правителството може да продължи да функционира”, каза още Симеонов.

Той обяви, че редица организации готвят контрапротест в негова защита, който трябва да се проведе в сряда сутрин. Вицепремиерът обаче призова демонстрацията да бъде отменена, защото самият той не приемал „средствата на уличния натиск”.

„Обръщам се към тях да не провеждат този митинг, защото аз се чувствам достатъчно уверен в това, което правя. Не приемам морални оценки от всякакви посоки – отгоре, отдолу, отляво, отдясно”, категоричен бе Симеонов.

Яко крадене пада в момента, за да са тези клоунади както на Симеонов в изказванията му, така и на т.н. бсп-протестиращи. Защо мисля така ли? Ами бойча борисова е в оае в египет за да сключвал бил изгодни договори и за това е тази циркова програма на нагли изказвания, придружени с т.н. протести за да се отклони общественото внимание от процеса на финансово отклоняване на не малко средства идващи от двете сатрапии оае и сисевистки египет. Явно двете крила на бкп, гербсп са се разбрали за делене на откраднатото, за да се разиграват тези сегашни театри. Не че ме вълнува това де, кой, какво бил казал и кой се възмутил от изказванията им на видимо неадекватни лица като в. симеонов?
Report Spam   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy