Serbest Forum
September 29, 2023, 04:27:47 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Кръвопийците на България

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Кръвопийците на България  (Read 817 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: October 23, 2018, 06:31:28 am »Симеонов призова да не се провежда протест в негова защита

Quote
„Демонстрацията срещу мен беше тюрлюгювеч”, заяви вицепремиерът
„Протестът срещу мен беше тюрлюгювеч”. Така вицепремиерът Валери Симеонов определи демонстрацията пред Министерския съвет в понеделник, на която майки на деца с увреждания и граждани поискаха оставката му. Недоволството им предизвика изказване на Симеонов, в което той нарече майките „кресливи жени с уж болни деца”.

За оттегляне на вицепремиера от поста му настояха и от „Атака” и обявиха, че снемат политическото си доверие от него.

„Не бях изненадан, че те поискаха оставката ми”, заяви Симеонов на брифинг в МС във вторник. И увери, че към момента конфликт в коалицията „Обединени патриоти” няма.

„Дори да подам оставка, правителството може да продължи да функционира”, каза още Симеонов.

Той обяви, че редица организации готвят контрапротест в негова защита, който трябва да се проведе в сряда сутрин. Вицепремиерът обаче призова демонстрацията да бъде отменена, защото самият той не приемал „средствата на уличния натиск”.

„Обръщам се към тях да не провеждат този митинг, защото аз се чувствам достатъчно уверен в това, което правя. Не приемам морални оценки от всякакви посоки – отгоре, отдолу, отляво, отдясно”, категоричен бе Симеонов.

Яко крадене пада в момента, за да са тези клоунади както на Симеонов в изказванията му, така и на т.н. бсп-протестиращи. Защо мисля така ли? Ами бойча борисова е в оае в египет за да сключвал бил изгодни договори и за това е тази циркова програма на нагли изказвания, придружени с т.н. протести за да се отклони общественото внимание от процеса на финансово отклоняване на не малко средства идващи от двете сатрапии оае и сисевистки египет. Явно двете крила на бкп, гербсп са се разбрали за делене на откраднатото, за да се разиграват тези сегашни театри. Не че ме вълнува това де, кой, какво бил казал и кой се възмутил от изказванията им на видимо неадекватни лица като в. симеонов?
Report Spam   LoggedPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy