Serbest Forum
September 29, 2023, 04:46:08 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Кръвопийците на България

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Кръвопийците на България  (Read 817 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« on: June 30, 2018, 02:14:09 pm »Валери Симеонов: На майките не им е работа колко струва билетът на зам.-министърката

Quote
„На майките не им е работа колко струва самолетният билет на зам.-министърката”, каза вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV. Той обяви, че не е съгласен с оставката на Росица Димитрова и, че тя е пожертвана от премиера.

„Тя е в моя ресор, това не е съгласувано с мен. Категорично заявявам, че тя е един добър професионалист”, допълни Симеонов.

Той определи обвиненията срещу нея като абсурдни, че Зам.-министърката, пътувала до Ню Йорк за 8300 лв., и е подала оставка

„Пътувала с бизнес класа в самолет. Всички тези, които разпространяват тази информация, би било добре да проверят, че когато се наложи да купиш билет в последния момент, обикновено са останали места само в бизнес класа”, каза Симеонов.

Той уточни, че преди две седмици и на него му се било наложило да си купи билет за бизнес класа.

„А къде е спала там, някой сети ли се да попита? В общежитието на посолството. Това за мен е несериозно и смятам, че по този начин държавната администрация ще се обезкърви”, каза Симеонов.

Той коментира, че е разговарял с премиера Бойко Борисов и го е призовал да не подписва оставката ѝ.

Разбира се Симеонов, не им е работа на хората да питат къде им заминават парите от инак плащаните от тях данъци. Разбира се, вие сте над всички останали издигнали се и можете да си правите каквото искате, след това ще обясняват заканително, как е трябвало законите ви да важели за всички, но това всички са всички останали, не и такива като теб. Да не ви чувам гласовете да обвинявате цигани, турци, помаци че ви били завладявали държавата, че ви били претопявали демографски. Ето кой е врагът на България, ето кой се само претопява, точно такива като теб. Където харчат парите на данъкоплатците си по луксозни пътувания, но след това храчат по всеки повдигнал ги тези въпроси за какво са похарчени въпросните пари. Так дебиль, так идиоть...
Report Spam   LoggedPages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy