Serbest Forum
December 06, 2024, 07:29:39 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Моят Отговор към "покушението" на Доган!

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Моят Отговор към "покушението" на Доган!  (Read 613 times)
teo
Jr. Member
**

Turkum ve gururduyuyorum!

« on: January 20, 2013, 12:47:27 pm »

http://news.ibox.bg/material/id_513991765/fpage_2/#clist

Аз съм турчин,
и искам да споделя това което чувствам.Разбира се осъждам Октай за нападението...но от друга страна Доган и догановщината доведоха до този случай .Рано или късно това щеше да се случи!!!!Доган и догановци се самозабравиха и посягаха със бой и то жесток на своите инакомислещи опоненти-турци.Имаше много жестоки побои по митингите ...от фанатизиралите се "любящи Доган".(Мой съселянин лежа в болница и беше пребит със същия начин...изпочупени зъби,ребра,отток на бъбреците).Като гледате сцените ,пак ще видите как тези същите биха убили или осакатили човек в името на "любимия си Водещ-Лидер-Диктатор.Помните ли как Ким Ир Сен кога умря как плачеха .....корейците.Това е истината....диктатурата и авторитарният Лидер винаги водят поседователите си до тази мания.По тоя начин тези последователи нанасяйки тежкия побой....показваха преданоста си към "любимия Вожд".
На всички турци,помаци искам да кажа :"Не гласувайте за Доган!Доган и агентите му от ДПС трябва да си отидат ....за да се даде шанс на демократичното мислене!
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево

« Reply #1 on: January 26, 2013, 05:55:41 pm »

ХМ! не се правя на бияч, защото не съм такъв. Но казвам си го откровено, тези катили, и сам ще се справя с тях, паднат ли ми в ръцете, и паднели ми завесата на очите. Ако могат да носят на толкова много бой, колкото те нанесоха на Октай, медали ще им дам тогава.
Report Spam   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: