Atilla Blazhev
Hero Member

Севлиево
|
 |
« on: April 21, 2012, 03:02:34 pm » |
|
Човек ако има пари най добре да си живее в България тук поне е спокойно с изключение на София която също е пренаселена но си е село в сравнение с Истанбул. Специално за София мога да потвърдя лично, че си е едно голямо и мръсно село.
Като казвам мръсно. Не го казвам иносказателно, а го казвам буквално.
Уточнавам се, като знам как славянчовците са докачливи, и не схващат със пилешките си мозъчета, кога говориш иносказателно, и кога буквално, и не могат да различават думите от смисълът им, и приемат всичко буквално, така както им го кажеш.
Та казвам го. За да не ми се разсърдят разните им там софийски гъзета, дупета, и не знам си още какви си определения за задни части. Гордост за тях да се наричат с тези определения от човешката анатомия, а хората пазещи както физическа така и духовна чистота, за тях са терористи и камикадзета.
Подчертавам се, за да не ми се нахвърлят, ама аз как така ще им наричам селото им, че е мръсно, а като съм бил в това село, и го знам много добре, какво представлява.
От балконите си, си изхвърлят боклуците, инак селяните са им виновни.
A бе какво да кажа. Размих малко темата.
Но инак по темата, относно за линковете, мога да ти кажа! Chok Teshekur Ederim Arkadasnim.
|
|
|
|
|
|