Serbest Forum
September 29, 2023, 07:37:13 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

POMИ (Цигани)

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: POMИ (Цигани)  (Read 4439 times)
Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #30 on: November 30, 2010, 12:09:35 pm »

Няма смисъл от саморазправа deniz. Потърпевшите Цигани, могат да се възползват от Условната им присъдана на тези расови красавци. Факта е че са получили Условни присъди с 3 г. изпитателен срок. Аз до като бях задържан преди да ме осъдят, все още следствен, най-се страхувах да не ми дадат Условна присъда.

Защото този вид присъда е нож с две остриета. Вярно, пускат те на свобода, но при и една малка грешка по непредпазливост, може ти да не са виновен, но те съдят теб, защото вече си отбелязан като престъпник макар и на свобода. Не само за повторното си провинение, което може да я адски смешно, но първоначалната ти присъда влиза в сила и те вкарват в затвора да я лежиш ден за ден, както има един затворнически жаргон, лежи се кантар.

Та какво искам да кажа с това! Примуществото на тези Цигани е да не се саморазправят, защото ОК! ще си отмъстят за убийството на техният близък и любим човек. Но ще стане обратният ефект. Вместо убийците на момчето да лежат в затвора, ще отидат неговите близки. Както се казва, те ще им излежат присъдите. А така е най-сигурно.

Да се съберат четирима от тях, да отидат и да предизвикат с нещо същите тези расови жребци, трябва само да посегнат и да ударят някой от провокаторите, но без да отвръщат провокаторите на удара с удар. След това отиват в Полицията, подават жалба че са бити от въпросните хора, изкарват трима човека за свидетели, изкарват си медицински свидетелства за нанесени средни телесни повреди и въпросните расисти, отиват в затвора за доста дълго време.

А в затвора като попаднат във отряд пълен пак със представители на Циганиският етнос, а в затворите на BG са на 85% от осъдените са Цигани. Влезнат ли в това закрепостено и заключено общество, там вече са издали багажа. Няма да успеят да си излежат присъдата. Или ако оцелят, то със сигурност няма да са девствени.

Да имах възможност на тези хора да им подскажа тези неща, така по този начин е много по добър начина за отмъщение от колкото вендетата.

Колко му е роднините на убитото момче, да си осиновят някой техен сънародник Циганин в затвора или ако имат роднина от затвора в който ще лежат присъдата си убийците на тяхното дете, ще е още по добре, да му занесат на някое свиждане 3 кг. Кафе и три стека с Цигари и въпросните расистки персони нон грати, никак няма да им е лек режима и живота от въпросните хора в затвора.

Но няма кой да ги научи да му се и невиди, за това ще вземат да направят някоя глупост с живота на тези отрепки, че след това хем ще ги осъдят, хем ще дадат допълнителни мотиви и допълните приказки да се приказват от расистките копелта, за Циганската престъпност.

70% от Циганската престъпност в BG е провокирана от наглото държание на подобни славянски същества като тези. Те в този случай са станали палачите. Но в 90% от случайте палачите стават Циганите, който в знак на самоотбрана, нападат първи и след това се цитира за Циганска престъпност от същите тези ненормалници и от агресори стават на жертви, а истинските жертви стават на агресори.

А най-нежелатеният вариант за един Циганин е, да е излязъл от затвора. Хем Циганин, хем пандизчия. Те като не са осъждани Циганите ги подлагат славяните на дискриминация и не искат да ги интегрират, интегрират ги само на приказки, икономически ги държат в нищета, не ги допускат до образованието, сегрегират ги с предизборни цели, а след като излезнат от затвора, тогава вече хептен няма как да се реализират на пазара на труда. И ето ти рецидива и пак затвори и така се завърта омагьосаният кръг пред даденият Циганин.

Озлобява се даденият човек от надменното и бездушно отношение на "българите" или да си я кажем истината претопените Цигани през вековете в славянският етнос, започват да си отмъщават за накърнената им чест и човешко достойнство Циганите, и ето ти нечуваната Циганска престъпност, която на последно време прекалено много се раздухва от разни импотентни отрепки, за да си скрият собствените си действия и бездействия и да излезнат те жертвите, а истинските жертви палачи.

Смърт за расистката чума в BG само мога да кажав този случай.
Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #31 on: November 30, 2010, 05:30:14 pm »

Естествено е, че ако са някои роднини на служители на Цоко например, няма да получат присъда за убийство на който и да било редови български гражданин...
Не е зле да се проучи родата им, на тези "редови българи"...
Един скинар например дето преби момче и момиче от ромски произход с бухалка, се указа ченгесарски син.
Това че е пребит просто един "мангал" или "гяур", може да се радва само един турчин и да е част от неговия израз.
Аз на никое нарушение на законите в Република България и посегателство срещу български граждани, ако е незаслужено не се радвам!
А това ваше лицемерие, колко много обичате циганите, го оставете за пред някой друг и то извън тук. Защото ви знам коментарите за тях...
Турците поради синдрома си да не ги сравняват в България с циганите, са далеч по - склонни от българите да ги отбягват и дори да проявяват етническа агресия и дискриминативно отношение спрямо тях.
А иначе, нека не се връщаме към темата, колко убийци на българи, в чиито мотиви има вероятност да присъстват и етническите, бяха осъдени през последните 20 години и то адекватно?
Report Spam   Logged
OTTOMAN
Hero Member
*****

Karma: +0/-1
Posts: 978« Reply #32 on: November 30, 2010, 05:47:04 pm »

Ne samotni voine

Turtsite se strahuvat da ne gi sravnyat s taka nareklite sebe si Balgari.
Znaesh li zashto?
Zashtoto slavyanskata tsiganiya e takava kasha ot hora che daje i tsarska Rusiya se e otkazala ot tozi si proekt da vtalpi na tazi masa che sa balgari.

Rusiya koyato za tozi si proekt e poharchila i dosta pari i dosta vreme.
Samo deto ne e dootsenila horata skoito si ima rabota.

Ne komentiray tezi vaprosi ne sa ti v kompetentsiyata.
Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: +3/-0
Posts: 434« Reply #33 on: February 21, 2011, 08:00:09 am »

Баба Айша била убита от Кьорчо, Маджара и Домузчията

Трима роми от Гюлински род са задържани за убийството на 88-годишната жена Айша от новопазарското село Памукчии, станало на 17 февруари. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР Шумен.

Арестът е осъществен след съвместната работа на криминалисти и полицаи от ГД "Криминална полиция", ОДМВР Шумен и РУП Нови пазар.

Ромите от Гюлинския род са известен с многобройните си престъпления в околностите на Нови пазар. Преди няколко години те дори пребили кметът на село Преселка.

Всичко започнало, след като на 17 февруари около 17:30 часа в полицията бил получен сигнал, че в къща в село Памукчии е намерена починала самотно живееща 88-годишна жена. Веднага била сформирана оперативна група, която извършила оглед на мястото. Тялото на възрастната жена било изпратено за аутопсия в МБАЛ Шумен. Според резултатите от изследването жената била починала от нанесени сериозни травми.

В хода на разследването били разпитани всички, които могат да предоставят допълнителна информация. Проверен бил и криминалния контингент от района.

На 18 февруари в полезрението на униформените служители попаднали трима криминално проявени мъже от село Преселка. По-късно през деня полицаите задържали 43-годишния И.А. по прякор Домузчията, 20-годишният му син Р.А. с прякор Кьорчо и М.А. (33 г.) известен като Маджара.

Било изяснено, че два дни по-рано около 20 часа тримата заедно с 63-годишния С.Х. от село Преселка посетили село Памукчии. Аверите се придвижвали с лек автомобил "Опел", който спрели в края на населеното място и пеш отишли до дома на възрастната жена. Те проникнали в избеното помещение на къщата и задигнали намиращия се там кабел. През прозорец видели, че в една от стаите се храни възрастната жена. Четиримата мъже се върнали с плячката си в село Преселка и се разделили със С.Х.

По-късно Домузчията, Кьорчо и Маджара взели ръкавици и шапки с изрязани дупки на очите и се върнали в село Памукчии. Там те се опитали да проникнат в къщата, но били усетени от възрастната жена. Тримата „смелчаци" влезли в стаята, запушили устата на бабата и започнали да търсят ценности. Мъжете накарали възрастната жена да се закълне на Корана, че в къщата й няма пари и ценни вещи. След като упражнили насилие върху нея тримата бабаити напуснали къщата, а в близкия контейнер за смет изхвърлили ръкавиците и маските.

Тримата мъже са "задържане" за срок от 72 часа и са им повдигнати обвинения.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #34 on: February 21, 2011, 10:43:21 am »Двама души заживяха в катун под прозорците на Първанов и Борисов

Как някой хора който дори и лично ги познавам се занимават със съвсем безмислени неща.

Всичко друго са оправили, ами са стигнали до проблема с циганите и местообитанието им. В тази статията в нюз.бг се доказва едно нещо. Че в българия няма правилно политическо и икономическо мислене. А всичко се изкривява до фикция. И се омаловажават къде къде крещящи факти, а се фаворизират съвсем опасни, но безмислени тенденции. От който тенденции най-много си патят същите тези, който са ги фаворизират, но след това всички други са виновни, но не и провокаторите провокирали дадените тенденции.

Наистина че в BG се продава национализъм и шовенизъм на килограм буквално. Но до кога ще е тази тенденция, един Allah само знае.

Джамбазки да вземи и да слезне на земята, че адски страшно се излага като кифладжия.

Защото за него е нечувано престъпление да не бъдат допуснати в чужда държава, и да си поднасят венците на герой който те са си канонизирали. И да крещят площадните си лозунги от сорта, Сърбите по пет на нож, и България на три морета, и не знам си на колко океана, и не знам си още какви умствено остарели лозунгарски фрази са искали да врещят в сръбско.

Ами аз тогава предлагам по тази причина в София да се изгради Бюст на Мустафа Кемал, понеже видиш ли преди да го обявят за Баща на Турците (Ататюрк) е бил военен аташе в София, че и за тукашна девойка е бил влюбен. И за несмалко да стане и тукашен зет.

Но пословичната славянска расова враждебност на татенцито на девойката е осуетило този брак. И за това аз викам! Да му се изгради един хубав Бюст паметник, и всяка година да идват по 10 - 15 автобуса от Р. Турция, за да му поднасят венците си хората в знак на уважение.

Тогава за въпросната персона, дрОгария Ангел Джамбазки, пак ще е крайно недопустимо и ще е вмешателство във вътрешните работи на сувереннна държава, и кожен член на ЕС от страна на Р. Турция, но това те най-редовно го правят със суверинитета на Сърбия.

Както се казва, тези от МВРО и Калтака, са все хора, не проявяващи и грам уважение спрямо други държави, и правото им те да определят кого да допуснат, и кого да не допуснат на територията си.

Но най-редовно изискват уважение от същите тези държави, че и заплашват със адски смешни заплахи, не го ли получат изискваното уважение, и търговията с национализъм върви на пълни обороти. Като не проявяват уважение, тогава за какво уважение може да става на въпрос.

А специално за цирка който са си изградили тези гении и титани на мисълта от МВРО да правят копия на катуни пред правителствени сгради. Си е израз на тотална профанщина и невъзможност да измислят нещо друго, много по градивно от това да се правят на Цигани, каквито са и си, с което да се занимават, и от което да има някаква реална икономическа изгода.

Но нека все пак, нека да има и палячовци който да се правят на такива. Че да разсмиват хората видят ли ги тези супер неадекватни циркаджии, до къде могат да отидат в популизмът и демагогията си. Защото те за друго да измислят са неспособни. Но за глупостите и постановките ала Цигански катуни, и тем подобни откровенни смехории, са ненадминати.

Поне лично познавам способностите на въпросният Батановски неудачник Ангел Чавдаров Джамбазки, и мога много да говоря за пословчината му егоцентричност и самовлюбеност, на въпросният зам. председател на МВРО.

Както се казва! това са умственно импотентни смешници. Доказаха го, и продължават да го доказват с тези си неадекватни циркови постановки.

Света върви напред, а само те вървят назад, но претендират че вървят на напред. Абе мъка мъка мъка има много на този свят, разбираш ли.
Report Spam   Logged

OTTOMAN
Hero Member
*****

Karma: +0/-1
Posts: 978« Reply #35 on: May 08, 2011, 08:38:07 am »

Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: +3/-0
Posts: 434« Reply #36 on: May 08, 2011, 02:31:56 pm »

 Grin
 Bez tyah ne mojemhttp://www.youtube.com/watch?v=VViHd2JEZzM&feature=player_embeddedReport Spam   Logged

asker
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: +3/-0
Posts: 434« Reply #37 on: May 27, 2012, 11:23:46 am »

Цветан Цветанов – Усвоихме 335 милиона евро по програмата “Декада на ромското включване”

17 събота мар 2012

Posted by chergar in Политика, бизнес, интеграция, международни отношения, новини, обществоВ специален доклад адресиран до Европейската комисия, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов изложи постигнатото до момента относно “Десетилетието на ромското включване”:

” Уважаема комисия

В качеството си на национален координатор за България на инициативата “Десетилетие на ромското включване” искам да заява, че сме положили огромни усилия в постигането на заветната цел, циганите да не бъдат наричани цигани, а роми. Смятам, че почти сме успели да наложим този европейски модел на обръщение към циганското малцинство. Всичките отпуснати от вас средства по програмата възлизащи на сумата от 335 милиона евро са усвоени на сто процента. А ето и постигнатите резултати :

Ние включихме ромите в 3567 преписки; 20 348 доклада; 5 783 лекции от които аз лично съм изнесъл  348; 783 програми; 190 342 протокола;  204 387 акции на МВР; 38 заседания на министерски съвет; 29 парламентарни контрола; 53 заседания на парламента; 340 заседания на парламентарната комисия по малцинствените въпроси; 671 посещения на политици на ромски гета; 238 излъчвания в националните телевизии; 13478 публикации във водещите ежедневници и седмичници;

Ромите са включени и във всички новогодишни обръщения към българският народ; в тържествените зари проверки, като част от музикалното оформление; в 23 457  български сватби отново като музиканти; В представянето на страната на Евровизия, което само по-себе си представлява едно включване с Европейски мащаби. В 237 срещи с американският посланик. В уникална среща с държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън.

Огромна част, дори по-голямата от отпуснатите средства са използвани за прякото включване на ромите в изграждането на демократичните устои на държавата, чрез активизиране участието им в изборните процеси. Благодарение на ДМС-и (допълнително материално стимулиране) постигнахме нечуваните резултати от стопроцентова ромска активност, както на местните, така и президентските избори. Смятам, че това е едно особено постижение, едно своеобразно постижение което може да служи за пример и в останалата част на Европейският съюз ,където седи въпроса за включването на ромите в демократичните процеси.

Не на последно място създадени са около 238 фондации, комитети, граждански сдружения, инициативни групи и други сдружения, участващи активно в усвояването на парите отпуснати по програмата за ромското включване. За съжаление имахме известни проблеми с еколозите, които протестираха, че поради прекалено огромният обем от документи в които бяха включени ромите, са изсечени 100 000 декара горски масиви. Въпреки това успяхме да постигнем консенсус и занапред ще осъвременим програмата, като въведем “Десетилетие на електронното включване на ромите в България”, като за целта ще са ни необходими нови 500 милиона евро.  Ако тези пари ни бъдат предоставени то ние ви гарантираме, че ромите ще бъдат включени в 2 милиона е-мейла; 1 милион теми във форумите; 500 000 обсъждания в социалните мрежи визирам основно фейсбук; 3 000 клипа в you-tube и още толкова във v-box; 4 000 профила в сладур.ком и още толкова в гепи-ме. ком

Смятам, че положените от нас усилия ще бъдат високо оценени и очакваме вашата подкрепа за споменатото по-горе Електронно включване на ромите.

  Главен координатор на инициативата “Десетилетие на ромското включване”,  вицепремиер и вътрешен министър на република България – Цветан Цветанов “
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #38 on: January 28, 2013, 07:04:58 am »

95% от ромите в "Столипиново" си плащат тока, българите не вярват95% от ромите в „Столипиново" си плащат тока, но повече от половината българи още не вярват на тези данни. Информацията предостави Димитър Димитров от фондация „Отворено общество" на семинара „Факти срещу митове", свързан с дискриминацията на малцинствата, информира Дарик.

Промяната е настъпила след инвестиция на EVN след 2007 г., когато платените фактури били едва 3%. Според изследване на фондацията повече от 5 години след промяната българите все още не вярват, че ромите плащат за електричество.

„Столипиново" е най-добрият пример в страната по проблема с електроснабдяването в гетата, добави адвокат Даниела Михайлова от сдружение „Инициативи за равни възможности". Организацията е направила изследвания по казуса в 6 ромски квартала в страната. Най-тежко е положението в Самоков и варненските „Каменар" и „Максуда". Там електрическите табла са поставени на височина над 6 метра, а често сметките се събират от „наместници" от махалите.

В „Столипиново" таблата са поставени на достъпно за наблюдение място. В самия квартал са разположени 4 каси, а в дружеството са назначени роми, които да консултират потребителите по различни въпроси. Примерът от пловдивската махала показва, че с добра комуникация, разяснителни кампании и нормално отношение проблемът може да бъде решен навсякъде, смята адвокат Михайлова.
Report Spam   Logged

Atilla Blazhev
Hero Member
*****

Karma: +7/-1
Posts: 996


Севлиево


« Reply #39 on: January 28, 2013, 07:06:04 am »

Е как да повярват белите мангали на циганите че си плащат хората сметките на електроенергията, като това обвинение се е превърнало в етикет за националистическа реторика, с предизборна цел. Защото винаги съм го казвал, и продължавам да го казвам. Циганите блъскат и работят, а мангалите единствено и само философстват кухи философии, и скандират празни от към съдържание фразеологии. Колко са умни. Колко са велики. А в това същото време се вижда колко са жалки в претенциите си.

Ами добре че ги има циганите. Че иначе с кого ще плашат децата и бабите от село Мечка, с етническо напрежение. Но това не е политически анализ, а е лична гледна точка на един от многото.

Но все пак нека да си зададем въпроса!?

Цигани ли внасят контрабандно радио-активна захар от Чернобил.

Цигани ли източват милиони от ДДС.

Осъдени ли цигани избягаха с 40 милиона евро с джип в Дубай.

Безработни цигани ли полицаи и военни участват във въоръжените грабежи? по улиците на България.

Цигани ли митничари крадат милиони на смяна.

Циганска ли е банка фалира, и собственика и избягва в чужбина.

Цигани ли са собственици на МОЛ-ове? хотели по морето и Пампорово, и цигани ли притежават луксозни яхти и самолети.

Галеви, Маргините, Пашата, Маджо, Тиквата, Кратуната и Хъръско Кар са цигани сигурно по тази логика.

Ето за това България издъхва и умира с ускорени темпове, а не че циганите я умъртвяват тази наша обща Родина майка според изказванията и приказките на някой националистически маргинални среди. Най-добре е "патриотите" да тръгнат на война, но не с циганите който им работят за без пари буквално ангария. А да тръгнат и да воюват със гърците, сърбите и македонците, за да защитават българите живеещи там.

Само че много се съмнявам че ще го направят господата националисти. Защото много по-добре е на умряло куче нож да извадиш предизборно, и да го заколиш ритуално, от колкото да се сбиеш с равностоен противник на теб, и да те победи с унизителна загуба. Така че укори защо така мисля и разсъждавам, ще приема, само ако ми се каже.

Конфликт на интереси ли е депутатите сами да си определят със закон заплатите.

Защо трябва политици и партийци да им се води ходенето и слугуването за трудов стаж.

Има ли професия партиец? политик? депутат? общински съветник.

А професия циганин и професия мутра има ли.

Защото доматите на пазара до вчера бяха 5 лв. а в ЕС са само едно евро. Защото ядем растителното сирене, и ГМО продуктите, китайският боб, италианските картофи, но смятаме че търпим промяна инак.

Защо западняците изпробват лекарства? ваксини и вируси първо у нас.

Защо децата ни робуват на Ангела Меркел, и с висше образование работят като техници в Германия. Като монтьори, като сервитьори, жигола и проститутки. Все въпроси без отговор.

Защото техните младежи без да работят и получават по 1500 евро социални помощи. Пълнят ни стадионите и курортите ни, карайки ултра-модерни джипове по тукашните ни магистрали, а ние се радваме, че децата ни работят като роби за жълти стотинки.

И накрая като за завършек, циганите отдавна знаят, че края на света е близо. И затова живеят ден за ден хората. Не им трябва власт, нито държава, нито милиони, или яхти или палати. Който ги има, ами да си ги носи в гроба...
Report Spam   Logged

Velika Bulgaria
Newbie
*

Karma: +0/-0
Posts: 3


« Reply #40 on: October 23, 2013, 05:24:46 pm »

Много интересен подход има тук-да се громи етническата дискриминаця като се насажда...етническа дискриминация.Интересно...и умно
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #41 on: February 16, 2014, 03:21:11 pm »Вам и не снилось №3. "Табор уходит в разведку" (05.02.2014) Все 3 серии
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #42 on: February 18, 2014, 04:56:25 am »

Във филма има дума " гайдже" , която много и по съдържание и по форма ми напомня японската дума " гай джин"="варварин"
Report Spam   Logged
e-chobanin
Newbie
*

Karma: +0/-0
Posts: 12


« Reply #43 on: March 12, 2014, 03:36:47 am »

Цигани се оказват едно доста увредено генетично племе. Не случайно най-пропадналите се пишат нявсякъде турци. Въпроа е защо турците позволяват да им се цапа така и без това доста съмнителния геном. (ПРАВИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ)
Report Spam   Logged
tana68
Sr. Member
****

Karma: +3/-0
Posts: 397


« Reply #44 on: March 12, 2014, 01:36:25 pm »

Цигани се оказват едно доста увредено генетично племе. Не случайно най-пропадналите се пишат нявсякъде турци. Въпроа е защо турците позволяват да им се цапа така и без това доста съмнителния геном. (ПРАВИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ)


Изобщо не са увредени . Преструват се . Циганите мислят три пъти по-бързо от другите . Владеят хипноза и знаят невероятни психологически трикове . И не само на турци , те могат да се направят на всякакви . Ако си бяхте дали труда да изгледате филма щяхте да научите , че :циганин е бил генерал и три пъти герой от Втората Световна Война ; цигани са били назначени на работа и в SS ; Василий Чапаев е бил циганин ; Николае Чеушеску и цялата Секуритате ; Чарли Чаплин и Антонио Бандерас ; Бил Клинтън и Никола Саркози ; английската кралица има циганска жилка и един бивш президент на Аржентина е чист циганин ; Людмила Зикина и много други певци , артисти и музиканти ; много футболисти и лекари и т.н.
А да не говорим , че цяла Индия и Пакистан  Wink са и си имат и университети и професори
Циганите принадлежат на кастата на шактриите . За да ви стане ясно брамините са най-висша каста и след това са шактриите : царе и войни .
Това , че не посещават  нашите училища нищо не означава . Обаче това , че успяха да ни разбият социалното осигуряване ви го оставям да си го мислите за домашно
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy