asker
Global Moderator
Sr. Member

|
 |
« on: October 29, 2010, 05:09:47 am » |
|
AHMED DOGAN
konu baslatimi
04 Mart 2010, 12:35
Bu konu 934 defa görüntülendi ve 14 defa cevaplandı.
Bu adam Komunist ve Milliyetci Bulgarlarlan isbirligi yapip ve Bulgaristan Turklerini satan ve tun milletimizin gozlerini baglayip aldatan adam.Kendi cebini ve etrafindeki HOH hirsiz arkadaslarinla caldiklarini paylasan adam.Bakin, tun gocmen dernek bakanlarini,gazeteleri,medyalari ve her onune dikileni ya satin aliyor ya kureyip gecen adam.Kormusunuz olanlari gormuyormusunuz? Satilmayin ve onun koleleri ve destekcisi olmayin.Bizler Bulgaristan Turklerinin 20 yildir, hic bir zaman iyiligini dusunmemis ve birsey yapmamis,aksine namus,seref ve gururunuzu satip tun halkimizi hirsiz ve pislik bir toplum alcak gosteren adam.Kimsenin kolesi olmuyalim.Etrafta olup bitenleri baskasinin degil kendi gozlerinizlen gormelisiiz.
yorumlar
( 05 Mart 2010, 15:34 )
Bu konuyu onca insan, veya Bulgaristan Turkunun okuyup, ve bir tagne bilem yorum yazilmamasi, sizlerin Bulgaristan Turklerinin nekadar korkmus veya HOH Mafiyasina teslim oldugunuzu ve satilmis oldugunuzu gostermis oluyor?Erkeklik,Turk ve Osmanli Torunu boyle mi olunur?Kendinizden ve evlatlarinizdan utanin!Ayip cok,cok ayip! Derin uykudan uyanin Kardesler,bu gidislen yakin zamanda HOH'un yapmis ve uyguladigi siyasetlen Bulgaristanda Turk denilen bir azinlik ve millet kalmiyacaktir.Zaten cogu ana dilini konusmuyor arttik.Gidin Bulgaristana ve kendi gozlerinizle gorun,kulaklarinizlan duyun, ehhhh uykucu Bulgaristan Turkleri #
santra02 ( 06 Mart 2010, 08:50 )
Yazdıklarına herkes katılıyor, itiraz eden kimse yok demek Çetin.
# kuzeyli ( 10 Mart 2010, 23:52 )
Acaba neden yorum yapmıyorlar. Bence Sizin gibi basit düşünen kişilere cevap vermek istemiyorladır. # santra02 ( 11 Mart 2010, 14:26 )
Evet, o da bir ihtimal ama yine de bu ağır ithamlar karşısında susmak ne kadar doğrudur bilmem?... Zavallı Ahmet Doğan ne günlere kaldı, bir Allahın kulu çıkıp ta kendisinin savunmuyor. Acaba bu ''ilgisizliğin'' nedeni iktidar'dan düşmüş olması mıdır diye düşünüyorum? # ( 11 Mart 2010, 17:05 )
santra02 "bu ağır ithamlar karşısında susmak" sorunuza yorumu yine ben yapacagim benziyor.
Herhalde yorum yapmaya korkuyorlar,veya kendileri de o HOH somuncu kopeklerinlen buyuk kemikten yemisler, isirmislar ve kacirmaktan, veya rahatlari bozulacagindan da korkuyorlar.Satilmis pislikler gyavurlarlan isbirligi yapip kendi saraylarini kuruyor ,Fakir halkimizi, Turkleri ve Turklugu batirmek icin elinden geleni yapiyorlar.Bana inanin demiyorum-yanliz o satilmis dernek bakanlari ve o odenik HOH ve Bulgar agenlarinin bos laflarina ve ucretsiz oy verme otobuslerine binip korlemesiye gitmeyin,gercekleri gormenizi ricagi ediyorum. # santra02 ( 14 Mart 2010, 11:02 )
Ahmet Doğan'ı kimse savunmayacksa ben başlayacağım savunmaya. Çok ayıp oluyor adama. # Ekrem BALABANLI ( 22 Mart 2010, 10:04 )
Çetin Çetin gaflet delalet ve hıyanet uykusundan uyanmanı temenni ediyorum. Yaşın kaç bilmiyorum. Benim şu anda 33. Ben 1977 Razgrat doğumluyum. Türkiyedeki adım Ekrem Balabanlı, Bulgaristanda Ekrem Ertuğrul Hakkıdır. Eğer inanmaz isen faks numarası ver sana seve seve fakslarım kimlik foptokopilerimi. Benim 3. dereceye kadar bütün akrabalarım da türk isimleri taşırlar. İkincisi bugün Bulgaristana ne kadar gittiğini bilmiyorum. Gidiyosun da laf olsun diye mi gidiyosun, yoksa gittim diye bilmek için mi gidiyorsun. Senin HÖH laf atman için önce bin düşünüp bir konuşman lazım. Üçüncüsü o insanların Komunizim yılarında Stara Zagora hapishanesinde yattıklarını biliyormusun. Bu insanların buralara gelene kadar hangi mücadeleleri verdiklerini biliyormusun. Mesela Emel Ethem 1985-1989 yılları ara sında Vraca da sürgün ve ev hapsinde olduğunu biliyormusun sen. Ahmet Doğan ve diğer arkadaşlarının Stara Zagora Hapishanesinde peki ne aradılar. Karpuz mu çalmışlardı da ordaydılar. Biraz insaflı olalım lütfen. Ben onların hepsiyle gurur duyuyorum. Çünkü onlar eğitimli entellektüel ve zeıkidirler. %95 i millet vekillerinin üniversite mezunu iken TBMM malesef bu oran çok düşüktür. Selametle kalın. # santra02 ( 27 Mart 2010, 19:19 )
Ekrem, Ahmet Doğan için Dırjavna Sigurnost ajanı diyorlar, doğru mu bu? # halit tokkuş ( 27 Mart 2010, 19:31 )
bak ben ne güzel yapıyorum beni ilgilendermeyen konularda yorum yapmıyorum # ( 04 Nisan 2010, 01:44 )
Kardesler, Ahmed Dogan'i ve geri kalan bircok HOH Bulgar gizli Polis agan ve Komunistlerini destekleyen ve savunanlarin "camasirlari" Ahmed Dogan'in "camasirlarindan" daha "kirli" ve "pis" oldugunu dusunuyorum.Ahmed Dogan tilki ve seytandir,ve topun onune herzaman daha cahilleri ve baskalarini koyar ama "Sapka dustu kell gorundu" Su agida kendisi de zor durumlarda ve nereye gizlenecegini bilemiyor. Fakir ve herkeze guvenip inanan halkimizi "satip" Bulgaristan Turklerinin ismini kirleyip yaptiklarina gun gelip ya bu Dunyada ya oteki Dunyada cevap verecek,cezalanacaklar.Insan gozu doymak bilmez- iste o alcak aclar da fakir halkimizdan nekadar da calmis olsalar da gun gelip ac gozleri dymadan, hepimizin birer birer gittigimiz gibi, geberip gidecekler,ama Osmanli torulari ve Bulgaristan Turk'u olarak namus ve serefimizi temizlemek kolay olmuyacak. Onun icin, derin uykudan uyanip gercekleri-"Gunesin nereden dogup nereye astigini gorun" yeter. # ( 03 Mayıs 2010, 02:00 )
Ekrem BALABANLI ve bircok derin uykuda olup gercekleri gormeyen veya gerceklere goz yumanlar su alt yaziyi okusunlar ve benim yazdiklarim tam gercek oldugunu anlarlar? Bu gizli Bulgar ajanlarinin arasinda bir bakin kac tagne HOH hayini de var. Списъците на агентите и служителите на ДС във властта
1. Списъкът на доносниците във Великото народно събрание, публикуван във в. "Факс" на 22 април 1991 г.
Депутати във ВНС, подписали декларации за сътрудничество с Шесто управление на Държавна сигурност:
Асен Райнов,Бойко Костов,Васил Костов'Георги Марков,Димитър Баталов,Ибрахим Татарлъ,Иван Михов (Драшков), Йордан Кукуров,Йосиф Петров,Калин Димитров,Крум Неврокопски,Лазар Дългарски,Манол Журналов,Михаил Михайлов Нуредин Ахмедов,Огнян Мишев,Митрополит Панкратий,Петко Огойски,Пирин Воденичаров,Стойчо Донев, Цанков,Янко Янков
Народни представители във ВНС, поемали определени ангажименти към Шесто управление: Иван Глушков,Иван Палчев,Борян Калчев,Петър Берон,Тодор Колев,Роман Садов,Трифон Георгиев,Дончо Каракачанов
Щатни служители на Шесто управление, депутати във ВНС:
Благой Дечев,Иван Кръстев,Ибрахим Татарлъ
2. Списъкът на вътрешния министър Богомил Бонев, изнесен от 22 октомври 1997 г.
НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ
Щатни сътрудници
О.з. ген. Людмил Маринчевски,Петър Башикаров,
Нещатни сътрудници
Георги Манов,Георги Колев,Любомир Божков,Тодор Костадинов,Евгени Кирилов,Георги Агафонов,Христо Иванов Христо Смоленов,Кемал Еюп,Осман Октай,Юнал Лютфи,Ахмед Доган
ЧЛЕНОВЕ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ Ангел Александров,Деньо Проданов,Румен Андреев,Петър Василев,
3. Списъкът на комисията "Андреев", оповестен на 1 юни 2001 г.
Щатни сътрудници
Радион Попов,Бриго Аспарухов,Тодор Бояджиев,Петър Косев,
Нещатни сътрудници
Венцислав Давидков,Доньо Донев,Никола Русев,Павлина Тодорова,Тома Попов,Атанас Атанасов,Красимир Маринов Добромир Задгорски,Любомир Божков,Божидар Димитров,Евгени Кирилов,Кръстьо Петков,Веселин Алексиев, Кемал Еюп,Нурхаят Мехмед,Сирил Июджи,Юнал Лютфи,Ахмед Доган,Осман Октай,Олег Боянов,Спас Ташев,
Оперативни работници
Владимир Димитров,Георги Панталеев,Гаврил Благоев,Огнян Китов,Димитър Димитров,Любомир Терзиев,Стоян Колев
4. Списъкът на комисията "Андреев", оповестен на 22 юни 2001 г.
Щатни сътрудници
Любен Гоцев,Петър Башикаров,Георги Хаджиков,Чавдар Червенков,Борислав Георгиев,Петър Стефанов,Димитър Митков
Нещатни сътрудници
Любомир Драганов,Михаил Трифонов,Тодор Василев,Боян Пенков,Мариана Тодорова,Александър Сталийски,Боян Скопаков Кирил Садонков,Валентин Александров,Георги Танев,Иван Филипов,Христо Гергински,Витко Еленков,Васил Байчев,Иван Белчев Румен Гечев,Васил Чичибаба,Илчо Димитров,Любомир Дачев,Митьо Виделов,Владимир Кърпачев,Иван Йорданов,Воля Русев, Хасан Хасан,Румен Драганов # Gylkibar Ibriam Yzeir ( 04 Haziran 2010, 15:09 )
Bulgaristan da guzel turk topluluguda var ve uykucu degiller herkez isinle gucunle ve gecinmek mucadelesinde. Bu Turklerin arasinda da cok uskuyatci da var ve gercek turk ve Osmanli torunlarini ve soyunu kokeninin ve degerini bilen torunlar var ve asla kendini bes krus icin satmayan ve daha cok turk olmasina destek ve yardim edenler de var.Evet bu yazdiklariniz kisiler siyasette olup mesur olmaya mucadele edenler .Kendi emeginle ve calismalarinla basari olmak isteyen cok bulgaristanda turk olaarak kendinden gurur duyan kisileri sorun bulun ve deneyin ve onlarla is yapin.Onlar size kim uskuyatci oldugunu acikladimin dinleyin ve deneyin.00359876557715 Ben bi bayanim ve korkak degilim hic uyumamisim daima gorevimdeyim ve yardim edebilirsem ne mutlu bana . Paralan alinmiyacak hayatta cok seyler var. #
( 19 Temmuz 2010, 13:24 )
Degerli Gylkibar Ibriam Yzeir Kardesim,
Evet dediginiz, ve candan yurekten istedigimiz gibi Osmanli torunlari,toplar damarlarinda tamamen Turk kani tasiyan kardesler ve insanlar da vardir,katiliyorum, ama parmaklan sayilacak kadar azlar.Malisef Milletimizden cogunlugu kendini,kimligini,din, ana dil,iman,adet,gelenekler,seref,namus ve bayragini bilem kaybetmis ve yasiyan birer "golge" gibiler? Kimse benim dedigimin dogru olmadigini soylemesin,nedense aci gercek tam yazdigim gibi. ##
|