Suleyman
Full Member

|
 |
« on: April 27, 2012, 12:40:54 pm » |
|
Ahmed Doğan hala Ajan olarak çalışıyor. Bu ülkede ajan olmayan birisi parti yönetiminde bunca uzun bir zaman kalabilir mi diye sormamız gerekiyor kendimize. Dünyanın en demokratik siyasi kuruluşlarında bile yönetimde değişiklikler olur. Ama sözde Hak Ve Özgürlükler Partisinde böyle bişey olamaz. Şimdi hiç sesleri çıkmıyor. Yan kuruluşları Ataka denen sözde milliyetçi parti de susuyor. Seçim dönemi yaklaştığında sesleri çıkmaya başlıyor hepsinin. Aslında gerçek bir muhalafet olsalar şu anda susmazlardı ve halkı ayaklandırırlardı çünkü Bulgaristan uçuruma yönelmiş bi durumda. Ama ne yazık ki muhalefet diye bişey yok şu anda zaten hepsi kardeş bunların , ayni Komünist Partisinin ajanları. Gelecek seçimlerde kimsenin oy vermemesini öneriyorum. Ben şahsen zaten karar aldım ve artık oy kullanmayacağım çünkü hiç bir anlamı yok. Bulgaristanın doğru yola girmesinin tek bir yolu vardır o da Nükleer Bomba. Tabii önce vatandaşı dışarı gönderecen ki masum insanlara zarar gelmesin. Ondan sonra nükleer silah atacaksın ki ne pislik varsa hepsi kökten temizlensin başka çare yok.
|
|
|
|
|
|