Ще сложа това заглавие защото,аз обикновеният човек,който ратува за правата на малцинствата.....пак се задавям от въпроси.Аз ,който при една враждебна и расиска обстановка в България към малцинствата винаги дори и със крива душа казвах:"По добре малкото зло,отколокто никаква правда.Отричането на ДПС ,аз никога не съм поставял, аз съм бил за промени и то глобални...свързани именно със незабавното отиване на Ахмед Доган и всичките останали бивши и действителни агенти на ДС вътре в ДПС.С цялата си душа сЪм искал тази партия да бъде от чисти и пламенни радетелли на демокрацията.
След второ самоубийство от редиците на ДПС ...почвам да задавам въпроси на които търся отговор и .....не мога да намеря.
Задавам си следните въпроси:
1.Обичаният от Всички Доган защо се крие и мълчи.Защо,този човек приема в ДПС КОРУМПИРАНИ ХОРА и остава безучастен към техните корумпционни схеми?
2.Повечето от ръководителите на ДПС от защитници на малцинствата са станали проводници на корумпционни методи и линии и са се превърнали в местни деспоти и феодали.
3.На това ли ние бленувахме и ги избирахме?
4.Такива неща и сигнали има че, не мога да ги разкажа.На много места,кметовете изгонват кадърните професионали за да назначат на техни места дъщери и зетове или на приближени хора близките....за да са вечно до облагите.Това е вече моят срам!
5.Ахмед Доган незабавно трЯбва да си отиде след многобройните и смешни комбинации от отдел "хидроинженерство".Все едно аз от тракторист да стана кардиохирург.Ако има съзнание този човек ,веднага ще подаде оставка и ще се оттегли....за да не петни нас,обикновените избиратели.
5.Доган казва:"Власта сме ние!",А друга като Емел Етем :"Парите са в нас затова ни избирайте ......за да сполучите!"
6.Нужният човек е нужен ,докато е нужен....а след това се превръща в "мъжка секретарка"...дори този човек пресмъртно си изразил лоялноста към него.Дори когато си лидер(тоест в позицията на "всемогъщ"), е "не нужно" да изпратиш поне съболезнования на опечаленото семейство на починалия "съратник"
Понеже бързам за работа ,моля ви ДА ОБСЪДИМ, без да употребим псувни,за да покажем че и ние редовите обикновени хора сме на ниво да обсъдим належащите неща.
Давам ви линк:
http://frognews.bg/news_27721/Samoubi_se_kmet_zabarkan_v_aferite_na_Giunai_Sefer/