KARTAL
Full Member

|
 |
« on: October 12, 2010, 06:30:14 am » |
|
Helal olsun kürt kardeşlerime! Hak böyle aranır. İnşallah onlardan bizler de bi ders almış oluruz. Türkiye onlara 24 saatlik televizyon hakkı verdi hemde Devletten bizim bulgarlar 7 dakikayı çok görüyor ama suç bizim. Evet bizim. Biz kürtler gibi olsak bulgar şovenistleri uyku uyuyamazdı. Ben kürtleri haksız görmüyorum tabii onlar da yüzyıllardır anadolu da yaşamış bi halktır. Milli mücadelede Türkiye uğruna binlerce şehit vermiş bir halktır. Ne zannediyorsunuz Sarıkamışta ruslarla savaşırken şehit olan onca Ana evladı sadece Türk müydü? Hayır Kürtler de vardı. Mesela Urfa neden Şanlı Urfa? Fransızları püskürten kimler? Urfa'da kimler yaşıyor?
Tabii kürtlerin türkelrden ayrılmasını istemem. Türk Kürtsüz ya da Kürt Türksüz olmaz - birlikte güçlüyüz aksi halde perişan oluruz.
Tabii PKK ermeni ASALA örgütünün devamıdır. Bir ermeni oyunudur. Kürtlerin bunlara uymaması gerekir ama ne yazık ki aldananlar var.
Kürtlerin partileri kürtleri savunurken bizim sözde ''türkler'' bi tek ceplerini doldurmaya düşünüyor ondan bu haldeyiz.
Zaten türkler kürtler gibi olsa şu anda halkımız Sofyaya yürür ve önce Ahmet Doğanı asardı sonra da bi kaç polis kafası dağıtırdı sonra tabii Molotov kokteylleri ile bir kaç banka tutuşturur sonra da belediye otöbüsüne molotov atardı bak nasıl işler düzeliyor ama bizim düşüncemiz böyle: BENİ SOKMAYAN YILAN BİN YIL YAŞASIN
...yaşasın o zaman
|
|
|
|
|
|