Serbest Forum
July 18, 2024, 10:13:10 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

ДПС .....ЗАДКУЛИСНО!

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ДПС .....ЗАДКУЛИСНО!  (Read 634 times)
teo
Jr. Member
**

Karma: +2/-0
Posts: 56


Turkum ve gururduyuyorum!


« on: October 11, 2010, 07:03:10 pm »

Ще сложа това заглавие защото,аз обикновеният човек,който ратува  за правата на малцинствата.....пак се задавям от въпроси.Аз ,който при една враждебна и расиска обстановка в България към малцинствата винаги дори и със крива душа казвах:"По добре малкото зло,отколокто никаква правда.“Отричането на ДПС ,аз никога не съм поставял, аз съм бил за промени и то глобални...свързани именно със незабавното отиване на Ахмед Доган и всичките останали бивши и действителни агенти на ДС вътре в ДПС.С цялата си душа сЪм искал тази партия да бъде от чисти и пламенни радетелли на демокрацията.
След второ самоубийство от редиците на ДПС ...почвам да задавам въпроси  на които търся отговор и .....не мога да намеря.
Задавам си следните въпроси:
1.Обичаният от Всички Доган защо се крие и мълчи.Защо,този човек приема в ДПС КОРУМПИРАНИ ХОРА  и остава безучастен към техните корумпционни схеми?
2.Повечето от ръководителите на ДПС от защитници на малцинствата са станали проводници на корумпционни методи и линии и са се превърнали  в местни деспоти и феодали.
3.На това ли ние бленувахме и ги избирахме?
4.Такива неща и сигнали има че, не мога да ги разкажа.На много места,кметовете изгонват кадърните професионали за да назначат на техни места дъщери и зетове или на приближени хора близките....за да са вечно до облагите.Това е вече моят срам!
5.Ахмед Доган незабавно трЯбва да си отиде след многобройните и смешни комбинации от отдел "хидроинженерство".Все едно аз от тракторист да стана кардиохирург.Ако има съзнание  този човек ,веднага ще подаде оставка и ще се оттегли....за да не петни нас,обикновените избиратели.
5.Доган казва:"Власта сме ние!",А друга като Емел Етем :"Парите са в нас затова ни избирайте ......за да сполучите!"
6.Нужният човек е нужен ,докато е нужен....а след това се превръща в "мъжка секретарка"...дори този човек пресмъртно си изразил лоялноста към него.Дори когато си лидер(тоест в позицията на "всемогъщ"), е "не нужно" да изпратиш поне съболезнования на опечаленото семейство на починалия "съратник"
Понеже бързам за работа ,моля ви ДА ОБСЪДИМ, без да употребим псувни,за да покажем че и ние редовите обикновени хора сме на ниво да обсъдим належащите неща.
Давам ви линк:
http://frognews.bg/news_27721/Samoubi_se_kmet_zabarkan_v_aferite_na_Giunai_Sefer/
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Posts: 845


« Reply #1 on: October 12, 2010, 12:23:37 am »

 Не е достатъчно да си ходи само Доган ! Цялото създание на БКП и ДС трябва да отиде на бунището на историята като срам за тези, които чрез тази клика са грабили народа си. Какво като си отиде Доган, ще дойдат хора съучастници на неговите далавери като Касим Дал. В ДПС некомреметирани хора няма. Или са преки участници в далавери или са прикривали далаверите на началниците си.

 Ако някой пък си мисли, че младежите на тази клика са бъдещето много се лъже. Синчетата на партийните секретари са по нагли и озверели от бащите си.

   От първата секунда на ДПС съм казал : Това е партия на БКП и ДС за подигравка с нас турците. Злините, които българските комунисти неможаха да ни направят турските ще направят. Нито за секунда не съм си променил мнението за тази червено-мафиотска клика. ДПС омърсява турците и другите мюсюлмани в България.

Единственото спасение от това зло е :

http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,193.0.html

Всичко друго е бош лаф и лакардии от страх !


 
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy