Serbest Forum
September 30, 2023, 10:55:59 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Незабравими Снимки

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Незабравими Снимки  (Read 1011 times)
samvoin
Guest
« Reply #15 on: October 08, 2010, 02:08:58 pm »

Снимките са от Австралия. Знаеш какво е било коренното население на Австралия. Знаеш също така, че са избити от нашествениците - европейци - християни. Виж добре някъде писал ли съм, че са Православни?
Да, само че докато онези нашественици там са избивали и гнетяли, България и българите са спадали не към гнетящите и нашествениците, а към "гнетяните", сиреч са били "от другата страна" на "световната барикада", условно казано - сред угнетените, както и в последните няколко века въобще, а не сред гнетящите и подтискащите,за да имаме някакви допирни точки с тези.
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #16 on: October 08, 2010, 02:25:58 pm »

Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: +3/-0
Posts: 434« Reply #17 on: November 06, 2010, 11:43:58 am »


Съгражданино съмвоин,

Като чета постнгите на доста Българи,стигам до извода че у вас злобата към Турците и Малцинствата е на първо място(което е може би донякъде е разбираемо-толкова години безспир Комунистическа анти Турска и анти Оттоманска  пропаганда, която още продължава)(въпреки всичко би трябвало да е в допустимите граници)?
Като оставим настратана тази злоба към нас Турците най вече, виждам че  имаме и никoй  общи мисли и проблеми които не  подлежат на  отлагане?
Зло от нас сегашните Турци не сте видели(говоря за народа като цяло а не за "пастирите" които "водят стадото" където си искат и правят каквото си искат.
Злото за България ако не закачате Турците и Малцинствата, няма да дойде от тях."Злото" идва и е дошло от други държави и отвън."Паразитите" и тези които искат "проблеми" и правят всичко възможно за това, са вече в България.
"Двама се карат третият печели" и може би след години ще кажем "Не бяхме добри стопани или господари на Родината си и ев..те ни я взеха от ръцете"Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #18 on: November 06, 2010, 07:25:08 pm »

Съгражданино съмвоин,

Като чета постнгите на доста Българи,стигам до извода че у вас злобата към Турците и Малцинствата е на първо място(което е може би донякъде е разбираемо-толкова години безспир Комунистическа анти Турска и анти Оттоманска  пропаганда, която още продължава)(въпреки всичко би трябвало да е в допустимите граници)?
Като оставим настратана тази злоба към нас Турците най вече, виждам че  имаме и никoй  общи мисли и проблеми които не  подлежат на  отлагане?
Зло от нас сегашните Турци не сте видели(говоря за народа като цяло а не за "пастирите" които "водят стадото" където си искат и правят каквото си искат.
Злото за България ако не закачате Турците и Малцинствата, няма да дойде от тях."Злото" идва и е дошло от други държави и отвън."Паразитите" и тези които искат "проблеми" и правят всичко възможно за това, са вече в България.
"Двама се карат третият печели" и може би след години ще кажем "Не бяхме добри стопани или господари на Родината си и ев..те ни я взеха от ръцете"


Турците са видели най - малко зло, ако въобще са видели такова /В отделни - изолирани случаи и райони на страната и Балканите, където има българско население. Говорим за редовите - цивилни турци, иначе въоръжените са яли як пердах от българи, тва нема как да го отречем и знаем, че ви боли още .../ от българите на Балканите и са срещнали най - много толерантност и разбиране от тях, в сравнение със всички останали народи и държави, които са били под Османско "владичество".
Това го доказва обективното сравнение на статистиката, на наличие на етнически турци у нас и в останалите страни - били в един или друг исторически период, част от Османската империя и нека започнем с мюсюлманските ако искаш?...
Нещо повече, българската национална доктрина, нанашите национал - революционери и възрожденци, чиито основи са положени именно в Заветите на Левски, единствена е широко скроена спрямо останалите етноси - заселени тук през османските времена и към турците също така, предвиждайки тяхното право да живеят в България иразглеждайки ги също като угнетени и поробени от Османската империя, както и признавайки правото им на притежание и обработване на земя и недвижима собственост.
Докато за сравнение, съседските нам "националистически" следосвобожденски доктрини, не предвиждат никакво наличие надруги етноси и народи на техни територии, а натурци - в никакъв случай, които разглеждат от първия до последния през цялата си борба като угнетители и поробители и са абсолютно безпощадни със всеки попаднал в ръцете им етнически турчин или въобще мюсюлманин, дори  /Особено сърбите и гърците.../.
В тва ли се сътои "злобата" на българите срещу турците? В наличието и до днес на близо 1 000 000 турци на наша територия и още няколко стотин хиляди турчеещи се, вписвани често пъти като "цигани" или "неопределени"?
В коя друга страна, била част от Османската империя, има близо милион определящи се като турци /Освен в Кипър, където властва тотален антагонизъм и разделение на гръцка и турска част.../?
В коя друга такава страна, има турци в администрация, управление,има партия залагаща на турската етническа карта /Дали наистина е такава и с такъв генезис и цели, това не коментирам тук - проблем си е на електората и, но е факт гласуването за нея, защото се смята за такава!/, има емисия в националната - държавна телевизия на турски език и се провеждат изборни кампании на турски език ито без всякакви обществени последици, агресии, изстъпления, законови действия срещу това дори и пр.?
Във ФРГ - една смазана и потъпкана ционистка колония, на която коренното население е едно от най - унижаваните в Европа и където има най - голям бройтурци в Европа, имат ли турците новини на майчин език в национален ефир?
Страна при това, която никога не е имала пряка вражда с Турция, но винаги е била в приятелски и съюзнически отношения с нея /Германия и по време на Бисмарк, кайзера, че дори и при Хитлер традицията не е нарушена.../.
В Сърбия и Гърция, колко етнически турци има днес според статистиката и какви права имат те там, ако въобще ги има? Някой чува ли нещо за техното съществувание?
Знаем иначе, че в тези страни, имаше далеч по - големи преселения на турци през османските времена.
А колко масови гроба има установени на Балканитена турци,  причинени от българи? Подкрепени обаче с фотография, дата и час на откриването им и на извършването на престъплението, имена на жертвите и доказателства, че са от най - малкото до най - голямото и са били невъоръжени всички, както и имената на масовите убийци и ръкодводителите и брой на жертвите, както и доказателство, че подбудите са били етнически или национални... Броя и местата на такива случаи?!
А място, дата и час, на което българското население в мирните и следосвобожденски така наречени години, се е вдигнало спонтанно на масов погром срещу туркоезичното население и го е избивало или прогонвало?
Нещо повече, в малкото един - два исторически момента, в които управляващите на България са прибягвали към някакви "нетолерантни" действия срещу туркоезичното население - в епохата на Фердинанд и в епохата на "възродителния процес", ти в никакъв случай не можеш да ми докажеш, че масовата част от българското население е било "въодушевено" и е аплодирало и съдействало с хъс на тези действия, така както съседските нам населения са съдействали на тираните избивали и прогонвали българи от изконните им земи и са ги аплодирали силно, в тези моменти.
Има ли България "свой" Батак или Сребреница?
Българските националисти в частност, бяха в първите редици на граждански отпор срещу "възродителния процес" и всички знаем кои бяха те - гнилите цял живот по лагери и затвори, заради своите български националистически виждания, за разлика от турците които влизаха с дипломи "Среден 3" пред българите, в тва време във ВУЗ - овете...
Да не би турците да застанаха срещу комунистите, когато се македонизираха насила българи или когато се потурчваха насила българи или "помацизираха"?
Нима не беше българският националист - Илия Минев /Не е спирал никога да се определя като такъв! И за това беше мразен от ционистите в американското посолство, дори когато Тодор Живков и режима му, започна да става също така много нежелан от тях и беше наричан в един хор с комунистите, либералите и квазидемократите - "фашист, нацист и расист".../ първият у нас, който се противопостави открито на "възродителния процес" /Докато имаше турци в репресивните органи на ДС и МВР!/?
Сигурно и той беше "силно злобен" на турците, като масовата част от българите според теб, та те показаха своята "лоялност и благодарност" към него, отивайки малко след това в лагера на Доган и Желев, в пълна "бойна готовност" срещу България и в полза на настъпващите нови окупатори в България и техния сателит тогава - Турция /Велика дружка на ционистите и Израел.../? Точно така, както едно десетилетие и нещо по - късно, ги видяхме пак заедно с Доган, нотози път зад кандидата на партията, считана за "наследничка" на същата онази партия - "възродителка", този път готови за борба на живо ти смърт, но срещу въображаемият и имагинерен "български национализъм" на някогашната дружка и ожесточен глашатай на същия техен "татко" - Доган - Волен Сидеров...
Само за справка, сръбските "националисти" - великошовинисти, не само влезнаха с хъс в капана заложен им от Слобо и неговите задокеански тогава господари /На койтои самия той накрая, стана жертва и падна в него./, но и с пълен устрем тръгнаха да колят всички народи в околовръз, надявайки се да повторят старото благоволение или усилена поддръжка на западните сили, да завършат започнатото от ПСВ и да разгърнат своята хегемония и изколване на всички около тях, които не желаят да се сърбеят и да им предадат доброволно земите и идентичността си и предизвикаха по слобово внушение, макар и до вчера "смъртни врагове" на партията му Сребреница, Вуковар и пр., макар и да твърдяха, че техния народ е също така "роб" на "несръбската" империя - СФРЮ и "антисръбският злодей" - Тито...
Тръгнаха с настървление и фанатизъм, да бранят с израелско и руско оръжие кървавата империя на хървато - еврейна - Тито /Чиято идея и основи обаче, бяха положени от великосърбина и масов българоубиец - Александър Караджорджевич!/, надявайки се от Югославия да я превърнат в 100% Сърбославия, а след това и целите Балкани.
 но господарите им на Запад и дружките им в Близкия Изток, взеха че решиха друго изведнъж...Решиха че е време да си "вземат пая" от удара на слугите им - великосърби /масони/, както си го взеха от Османската империя, преди това. От Австро-Унгария...
Така е, те дават, но и вземат хилядократно после и "изкарват през носа"...
И при това забележи, сърбите предизвикаха тая касапница и етнически прочиствания на изконно чужди теритрии, не на тяхна изконна територия.
А българските националисти, които наричаш "шовинисти", не само никога не си поставиха за цел да "побългаряват" турците на Балканите и в техните /Завладени от други народи и главно от нас./ територии, но и на самата територия на тази окастрена България, граничаща със себе си, на която коренното население беше подлагано на жестокгнети асимилации от всички страни, се противопостави на техното преименуване и отнемане на идентичността им, и макар и за някои да беше категорично доказано, че са турчеещи се българи или други нетурци /Насила потурчени... В това число и от коминтерна!/.
Сигурно в това се състои българската "злоба и шовинизъм", според теб?
А "антиеврейската злоба" у българите, сигурно се състоеше в това, че България няма нито един антиеврейски масов погром в своята история и че България единствена не прати и един евреин през ВСВ в хитлеров лагер, но и не репресира и не уби и един евреин, заради неговия произход, нито го прогони?
Сигурно се състои в това, че дори когато водим "проруска" политика, а Русия прогонваше /С много основания!/ от своя територия юдеизираните хазари /При няродняшкото правитество на Стоилов, който е и адвокат на евреи - обвинени в ритуално убийство на българско - православно дете! Водещо "русофилска" политика и ориентация и свалила русофоба - Стамболов от влас и неговия мракобесен антинационален режим... Впрочем, Вазов е член на тази партия по това време./, България им разтвори своите обятия /Както и Германия.../ и ги прие тук? Както и приема масови поселения, когато самите ние бяхме гнетяни и убивани, през петте века от Египет, от Испания - сефаради горяни на кладите при Инквизицията /Разбира се, по - късно това не пречеше на франкистите - фалангисти, да подкрепят геноцида над коренното население на Близкия Изток, всъщност наистина кръвни родственци на избиваните и изгаряни живи от тях "семити" - сефаради и така да затвърдят до край, наистина своя генетичен "антисемитизъм", по - скоро един еничарски комплекс, спрямо техните също така "семитски" гени.../  и от Близкия Изток - автентични юдеи - пак сефаради?...

Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #19 on: November 06, 2010, 07:27:02 pm »


През ВСВ, България не само спаси с демонстрации така наречените свои евреи /Даже новодошлите юдеизирани хазарски погромаджии от Русия и други страни, някои избягали вече и от Сталин!/, но и приемаше и отказваше да депортира отявленит терористи и погромаджии, съучастничещи на другата страна във войната и отявлени сътрудници на терористични и бойни ядра и клетки у нас.
Еврейската "благодарност и любов" към нас, в кое беше?
В разорението на нашата авиокомпания ли?  В сатанинските им секти у нас ли? В разрушаването и поругаването на българските паметници в Израел ли? В масовите убийства на българи, посредтвом "народните съдилища" - окупационни трибунали и в разорението и ограбването на български имоти и работилници, като червени велможи и разбойнически - башибозушки тартори?
В изнасянето на нашия златен резерв и пенсионен фонд в Израел ли?  В завръщането на същитетия "угнетени изселници", с израелските им паспорти във вътрешния им джоб и наглите им претенции към нас през 1992 - а година ли?
С шпионската дейност през ПСВ и през 1878 - а и техния прочут масов убиец на българи - Соломон Леви, по - известен в нашата история като Сюлейман Паша ли /Пощаден от "масовите убийци и кръволози" - българи, като "достоен и доблестен военачалник", вместо да бъде на секундата обесен на някое дърво, за своите масови палежи и кланета над цивилни българи!.../?
Нещо повече. Няколко български националистически организации, заемат първа линия в протестите срещу депортацията на евреи от България, българската националистическа интелигиенция и научни среди, организира и участва активно в петициите и протестните ноти срещу репресиите над евреи в Европа, само заради етническата им принадлежност и срещу планираната тяхна депортация, а в това число и националистическият главно генералитет и офицерство на страната, застават на такива позиции + Българската Православна Църква и повечето свещенници в нея - също така националистически настроена по това време и то доста.
Министри от кабинета на Филов, се обявяват против тези действия на висок глас и застават срещу собственото си правителство, както и депутати от управляващото - доминиращо националистическо и консервативно мнозинство, както и висши чиновници от царският дворец, бранници и представители на висшия - близък до царя генералитет и офицерство.
Същата тая интелигиенция и генералитет, не знаеха какво ги очаква от същите тия "страдалци" които защитават, само няколко години по - късно чрез "народните /окупационни/ съдилища" /Както Талмуда учеше повечето от тях - "Избивай първенците на гоите!" Т. е. - християните.../.
В България, нямаше нито една запалена синагога и нито един изгорен еврейски дом, докато почти всички останали народи в онзи момент по света и особено тия дето днес ни учат на "толерантност" /И я показаха осезаемо срещу наши съграждани, съвсем наскоро!/, демонстрираха публично своята "велика любов и търпимост" спрямо евреите и особено католическите народи и тези в бившия СССР, където само чакаха с четири очи хитлеровата хегемония, за да продемонстрират своите "топли чувства" към евреите, та се стигна до там, "основният носител на антисемитизъм" - германците, да влизат във въоръжени сблъсъци срещу масовите народни разправи с евреите в лагерите и извън тях и особено срещу тия на украинските паравоенни формирования, които са известни с това, че където видат евреин /Както и руснак./, направо го обезглавяват, независимо от пол и възраст /По - късно тези жертви и избитите от самата Червена армия евреи, както и поляците от Катинската гора, са умело приписани на германците, за години напред... Така се "пише история от победители".../.
Така че, твоите голословни лъжи са много плоски и без всякакво практическо покритие.
Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: +3/-0
Posts: 434« Reply #20 on: November 24, 2010, 05:10:38 am »

Gecmisten fotograflar
Report Spam   Logged

asker
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: +3/-0
Posts: 434« Reply #21 on: November 24, 2010, 05:26:38 am »

k
Report Spam   Logged

asker
Global Moderator
Sr. Member
*****

Karma: +3/-0
Posts: 434« Reply #22 on: November 24, 2010, 05:30:10 am »

n


Report Spam   Logged

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy