Serbest Forum
July 17, 2024, 10:47:50 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Незабравими Снимки

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Незабравими Снимки  (Read 1101 times)
KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« on: October 07, 2010, 01:21:48 pm »

Газовите камери и хората в очакване на смъртта


Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #1 on: October 07, 2010, 01:42:36 pm »

Докато някои обвиняват мюсюлманите в жестокост за това, че се колят жертвени животни в името  на Твореца вижте какви ги вършат "хуманните" европейци изповядващи "християнски ценности" :


Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Posts: 845


« Reply #2 on: October 07, 2010, 02:05:46 pm »

Докато някои обвиняват мюсюлманите в жестокост за това, че се колят жертвени животни в името  на Твореца вижте какви ги вършат "хуманните" европейци изповядващи "християнски ценности" : Biz Bulgaristan turkleri ve muslumanlari bu yunuslarin halindeyiz.
Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #3 on: October 07, 2010, 04:26:02 pm »

Година: 1963
Фотограф: Malcolm W. Browne
Будисткият свещенник Thich Quang Duc се самозапалва в знак на протест срещу избиването на будисти в Южен Виетнам. Докато умира свещенникът не трепва и не издава звук.
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #4 on: October 08, 2010, 05:35:59 am »

2002 година - Иран
Фотограф: Eric Grigorian - САЩ
Военни и селяни копаят гробове за многобройните жертви в земетресението. Едно дете държи в ръце панталона на баща си и гледа към мястото където ще бъде погребан.
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #5 on: October 08, 2010, 05:41:06 am »

1985 - Колумбия
Фотограф: Frank Fournier - Франция
След изригването на вулкана Nevado del Ruiz 12 годишната Omayra Sanchez е притисната под развалините. Въпреки опитите на френския журналист да я държи в съзнание след 60 часа момичето умира.
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #6 on: October 08, 2010, 08:20:10 am »

Децата на Израел изпращат "послание" до децата на Ливан:
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #7 on: October 08, 2010, 08:30:57 am »

Иракчани "демократизирани" от САЩ:Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #8 on: October 08, 2010, 09:43:12 am »

Газовите камери и хората в очакване на смъртта


Аз тук не виждам никакви "газови камери", нито "хора чакащи смърттта си", а виждам един празен крематориум, каквито има напромер и в София и през тях за един месец минават далеч повече хора, отколкото през тия в Освиенцим/Аушвиц.
Дори не виждам и дежурните - пропагандни снимки, дето булдозера рине труповете - причинени предимно от англо - американските бомбардировки над Освиенцим /със сигурност много повече в Дрезден и Хирошима/ и от епидемията на петнистия тиф, причинена от Изток и от сталиновите биологични оръжия най - вероятно - използвани срещу германците и взели живота на много редови руснаци, между впрочем.
Виждам, че освен всичко останало, много яко си се "вкарал във филмите" на ционистката пропаганда и вярваш в съществуването на някакви митични "газови камери" в хитлеровите "лагери на смъртта", каквито прочие е имало и за германците в "демократичните" САЩ.
Сигурно следва да ни разкажеш за "конвейрите" на които евреите чакали да ги "задушат с газ" и за "6 000 000 еврейски жертви" несъществували никога като бройка, т.е. евреи в Европа и още по - малко под хитлерова власт и в частност в хитлеровите лагери?
По - малко гледай "Списъка на Шиндлер" и тем подобни ционистки манипулации - оправдаващи истинския геноцид и холокост над коренното население в Палестина, прилични само на прожекциите на сектантските на "Свидетели на Йехова", евангелистите - петдесятници и мормоните.
Не го очаквах от тебе, да сравняваш боламащините на ционистката пропаганда относно ВСВ, с реалните - потресаващи снимки от Палестина и Ирак...
Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #9 on: October 08, 2010, 10:09:16 am »

В Нацистка Германия са загубили живота си много хора. Аз съм сигурен, че броят им е много преувеличен. Всъщност били са убити и много цигани.
Аз мисля, че "холокоста'' е измислица но със сигурност много хора (не-евреи ) са загубили живота си.
И не съм ги сложил с цел "да сравнявам" онези събития които са пълни с лъжи и тези в Палестина или Ирак.
Разбира се, че има много голяма разлика.
А иначе има и снимки в които се виждат нацистки офицери до маса от трупове но реших да не ги публикувам защото не съм сигурен в правотата им.
Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #10 on: October 08, 2010, 10:24:10 am »

Докато някои обвиняват мюсюлманите в жестокост за това, че се колят жертвени животни в името  на Твореца вижте какви ги вършат "хуманните" европейци изповядващи "християнски ценности" :


Не че общото и широко - антиисторическо принципно понятие "европейци" /арийската цивилиация и в частност - българската, е много далеч по - стара от съществуванието и наименованието на Европа, а баш наследниците на арийците, чиято държава в буквален превод значи "земя на арийците", днес въобще не се намират в Европа... За това за мен лично, понятието Европа оцеляло благодарение на българите, въобще не значи нищо./.
Но все пак да те попитам, от къде, как и по - какво разбра,че тези изроди и садисти са точно европейци, след като не за друго, но въпросните избивани животни не знам да се срещат в Европа? Че и от къде и по - какво разбра точно, че са и християни и то православни? Ннякъде пише ли? Символи имат ли?Поименно знаеш ли ги?
Според някои например, мюсюлмани заклаха най - жестоко нашите шофьори в Ирак, но лично според мен,тези които и да са и на когото и да служат, определено не е на Корана който не учи на такива неща, както и Евангелието.
Аз лично никога може би, не бих станал мюсюлманини не бих приел Исляма, но замен и 11 септември не може да е дело на истински вярващи мохамедани, както и гаврата с гробовете ни в село Опълченско и терористите от гара Буново, за мен не може да са истински вярващи мюсюлмани.
Истинските мюсюлмани, единодушно и потресени осъждат подобни актове искрено!
Само да те "светна", че принушението в жертва - Курбан, го има точно при Исляма и не знам какво всъщност търси тази дума в нашата религия наистина.
После, това принушение в жертва "на Боговете" си е чисто НЕБЪЛГАРСКА езическа черта, а не християнска и православна - изцяло присъща и "привнесена" от небългарското - елинско и етиопско - варварско гръцкото или така наречено "древногръцко" езичество, както и от Юдаизма, ако погледнете Танаха /пълен с жертвоприношения, кръв, жестокост, отмъщение и смърт над хора и животни, както и с издевателства над Природата и антиприродни дела и извращения, макар и в сравнение с извртения Талмуд, Стария Завет така наречен, да има някаква своя си мъдрост и морал/.
Квазихристиянството на византийските попове, на Инквизицията на Ватикана и на протестантските ереси по нашите земи, си каза своята дума, колкото и квазиисляма на Османската империя - копие на Талмуда, не на Корана.
Ченгетата и равините в нашата църква - също, както и инфилтрираните дегенерати и чужди езически нрави и традиции.
Още повече пък ширения сатанизъм и нисши нагони по медиите, които младежта и подрастващите "попиват" криптосатанизма, в една или друга степен и съзнателно или не, особено там където глобализацията и американизацията /в изцяло най - лошия смисъл и страна на тазидума, не и в позитивните и страни като съдебна система и правото на носене на оръжие и на самоотбрана и отбрана на собствеността с него!/ е пробила, както и либрализма - благодатна почва на сатанизма и ересите и на падението и примитивизацията, нямащи нищо общо нито с Християнството, нито с арийските Веди.
Какво друго можем да чакаме и когато религията и образованието отсъстват /не догмите на поповете, а нравствеността и въплъщението на нравите и възпитанието и в живота и бита/, както и образованието, освен произвеждането на нравствени уроди, дегетнерати, сиреч убийци, садисти и изнасилвачи над хора, животни и предимно безпомощни живи същества - същества без нравственост и съвест, без нация и религия, без род и корени сиреч! Или с "религия" - сатанизъм, на която атеизма на комунистите бе прелюдие и предвестник, независимо дали са осъзнати или неосъзнати сатанисти...
Да не забравяме, че книгата Талмуд - "свещенна" за много определящи себе си като евреи /предимно хазари/, призовава и за канибалски жертвоприношения над хора, както и редица юдейски деноминации - секти и ереси, по - точно на "нечовеци" - християни или "гои" / огоени овце за заколение/, според последователите му.
Но да не забравяме,че днес циониститеса точно в същата степен, както и слугите им, в която християнофоби и богоборци, в абсолютно същата степен са и основните ислямофоби в Европа и света! При това успешно и опасно внедрили се и инфилтрирали се вече, дори в национализма на неевреите - християни, неочаквано за мен, както и в консерватизма или "неоконсерватизма". Справка - Б"Атака", РЗС, МВРО в България, АНТИ"Свобода" в Австрия /след вътрешния преврат от страна на ционистките агенти, с който Хайдер беше отстранен/ и Холандия /където истинската националистическа опозиция, също бе смазана и отстранена/, в България едно лице с неясен произход и расови параметри, видима мутра - Павел Чернев, беше тръгнало да създава партия - пародия на тези ционистки агенти, с техни пари /иначе - близък приятел на великосръбския фашист, уж "антисемит"- антиевреин и антиюдеин - Горан ДАВИДович, който се беше заклел в един сръбски форум, че "докато е жив, ще се бори да върне по - голямата част от свещенната Сръбска Вардарска Македония, в пределите на майка Сърбия", разбирайте избивайки и асимилирайки вардарските македонски българи.../...
Вярвам, че не забравяш това....
Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #11 on: October 08, 2010, 10:32:25 am »

Но все пак да те попитам, от къде, как и по - какво разбра,че тези изроди и садисти са точно европейци, след като не за друго, но въпросните избивани животни не знам да се срещат в Европа? Че и от къде и по - какво разбра точно, че са и християни и то православни? Ннякъде пише ли? Символи имат ли?Поименно
Снимките са от Австралия. Знаеш какво е било коренното население на Австралия. Знаеш също така, че са избити от нашествениците - европейци - християни. Виж добре някъде писал ли съм, че са Православни?
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member
***

Karma: +0/-0
Posts: 234« Reply #12 on: October 08, 2010, 10:38:14 am »

терористите от гара Буново, за мен не може да са истински вярващи мюсюлмани.
Истинските мюсюлмани, единодушно и потресени осъждат подобни актове искрено!

Така е. Разбира се , че вярващият истински мюсюлманин осъжда убийствата.
Относно "Буново" - това си е проект на ДС с цел да се оправдаят действията на държавата спрямо българските турци. за да се покаже "колко са лоши"
Report Spam   Logged

samvoin
Guest
« Reply #13 on: October 08, 2010, 11:42:10 am »

В Нацистка Германия са загубили живота си много хора. Аз съм сигурен, че броят им е много преувеличен. Всъщност били са убити и много цигани.
Аз мисля, че "холокоста'' е измислица но със сигурност много хора (не-евреи ) са загубили живота си.
И не съм ги сложил с цел "да сравнявам" онези събития които са пълни с лъжи и тези в Палестина или Ирак.
Разбира се, че има много голяма разлика.
А иначе има и снимки в които се виждат нацистки офицери до маса от трупове но реших да не ги публикувам защото не съм сигурен в правотата им.
http://samvoin.blog.bg/politika/2010/08/13/holokost-falshivi-snimki.590463
Като тези ли? Wink
Да, спомням си как комунистите едно време разправяха "в зората на демокрацията", за "правенето на циганите на сапун", освен по циганските гета - място за дискриминация, в които "Партията - майка" ги беше натикала, но и в българските училища и медии преди 1989 - а година...
Естествено, това освен да внуши параноя и страх у малограмотните цигани от имагинерните "фашисти" които идват ако БКП си иде от власт, целеше и прикриването на собствената дискриминативна политика, която в България се провеждаше над ромското малцинство, именно през режимите на БКП /за сметка на лансирането, привилегироването и облагодетелстването, в това число и имотно на други "малцинства", особено на еврейското и за сметка на така нареченото "мнозинство", вкючително.../.
Само че когато режима на Живков, попадна под собствените му пропагандни удари и манипулации и тези на неговите господари от Москва и неговите съпартийци, особено по време на "голямата екскурзия" и при измислената "българска следа" в атентата срещу папата, както и при убийството на агента на ДС - Георги Марков от британското разузнаване, на Живков взе че му стана "терсене" и днес с огромно учудване, откривам изведнъж, че се появили холокост - ревизионисти и сред живковистите /разбира се анонимно и само в интернет/?!...
Така както и на 10 ноември 1989 година, за една нощ, сума ти живковисти станаха "български националисти" /ОКЗНИ, сега "Нова зора"/ когато системата и "Партията - майка" зави на Запад и ги изхвърли - превръщайки ги в аутсайдери и прехвърляйки им цялата вина за "възродителния процес" на тях, но не и над Политбюро, както и колективно /чрез ДПС и СДС/ на българският народ и нация, че и на Православието .
Сега чувам и идиотизма, измислен и спуснат от псевдоцигански - на щат при ционистите организации, плащани от Джордж Сорос/Дьорд Шорош/, според които и професор БогданФилов, искал да "вари циганите на сапун" или да ги депортира в хитлеровите "лагери на смъртта" /Нагла, опашата лъжа! Дори това за депортацията. При управлението на същия този Филов - син на един славен българин - опълченец, българските граждани без оглед на име, религия и етническа принадлежност, са посрещани в Германия с почести и уважение, дори последния занаятчия и работник, за разлика от в днешната израело - британска колония - ФРГ - управлявана от агентката на ЩАЗИ, сега на МОСАД - "другарката" Ангела Меркел и нейния син коминтерн, и в днешната Западна Европа и никой не е смеел да пипне и депортира особено български граждани!/.
Години наред от същия тоя режим на Живков, както и от предните - още по - мракобесни и кървави антинационални и антибългарски болшевишки режими, ни надуваха ушите с еврейската "многострадалност" през ВСВ, въпреки че Живков уж беше възприел "официална" линия на приятелство с арабските страни и на "антиционизъм" /все пак тогава България подкрепи Резолюцията на ООН, определяща ционизма като "форма на расизъм"/, така както и години наред, само и само да бъде сатанизиран режима преди 1944 година и отречени Българските държави през 20 - и век до тогава /кратките национални възходи на Третото Българско Царство/, слушахме какви ли не гадости - спускани от нашите съседи и неприятели, които търпяхме в името на "славянското братство и добросъседските отношения" за "масовите български зверства във Враня и Сърбия /всъщност България!/" че дори и Гърция /дори при най - големите влошавания на отношенията ни с Югославия/ и убитите "40 000 сърби" - несъществували никога там, същата нагла лъжа, целяща да прикрие и неглижира престъпленията на БКП срещу българският народ и нация след 1944 година.
Макар и Живков, да бе принуден под народен натиск, да отрече в един момент, поне престъпния македонизъм и неговите митове, легенди и лъжи, както и престъпната лъжа за "помашкия народ и нация" - съчинена от коминтерна и БКП, което обаче бе придружено от един нескопосан "възродителен процес над така наречените "помаци", който доведе до абсолютно обратен, от заявения уж ефект - бягствто им в Турция и на Запад. Както и да играят ролята на "патриоти", за да спрат надигналата се омраза на българският народ срещу комунизма и изиграха донякоде успешна "социалистическа" роля, за да прикрият строежа на държавния - после станал частен и робовладелски капитализъм.
Точно колкото и нескопосаните опити на Боян Саръев, да спре дебългаризацията им със смяна на техната религия и религиозни пропаганди.
Това ще се спре рационално и бързо, не със смяна на имената и религията им, но с изграждането на българоезична ислямска диаспора у нас! С образователни мерки, подобряване на инфраструктурата, културата, образованието и здравеопазването в тези райони и пр...
С ликвидация чрез законови мероприятия, на презрителното и дискриминативно отношение в България, спрямо българите от друга - неправославна вяра, при това от страна на безбожници - демагози!
Тогава почвата на дебългаризацията им ще пресъхне и на политиците които я целят особено, а българизацията им ще стане на 100% - естествено, природно и напълно.
За това, аман от исторически измами.
Разбира се, че не оправдавам режима на Хитлер и неговото подтисничество на етническа основа,тъй като никой не е виновен, че се е родил включително евреин за да го затваряш в лагери и гета, за възпитанието на родителите му и никой не избира какъв да се роди.
В никакъв случай не оправдавам лагерите, репресиите и дискринминацията, депортациите на цели семейства, както и на бурските семейства в Африка от англичаните, както и депортацията и репресиите над германци, японци и италианци в САЩ презВСВ, също и в Канада и Австралия /по Дискавъри дадоха достатъчно красноречиво,но тази тема се неглижира/.
Не мога обаче да приема историческите лъжи и манипулации, целящи да оправдаят или неглижират, истински и доказани кървави и нечувани злодеяния и престъления срещу човечеството, през 20 и 21 век, извършени от ВСВ насам и агресиите и престъпленията на победителите в ПСВ и ВСВ!
"Уникалното чудовище" Хитлер, беше изфабрикувано и се втълпява ден и нощ като "уникално зло и чудовище", за да оправдава техните престъпления и терор над цялото човечество, на световния левитски елит и мафия, и особено терора и репресиите срещу всеки нееврейски национализъм, патриотизъм и родолюбие, срещу свободомислещия човек, търсещ историческата истина и народите които искат свобода и суверенитет в своите исторически жизнени пространства.
Защо никой днес не съди хитлеристкия акт на Саркози, спрямо българските и румънски роми и въобще граждани/дори не само от ромски произход/?
Разбира се, евреите дават не малко невинни жертви, само заради произхода си. Не го отричам, но истината е че техните жертви са далеч малобройни, в сравнение с тези на други народи, на същата основа, в контекста на тази колосална историческа трагедия.
Относно отношението на Запада и на нашите съседи спрямо ромския етнос, винаги съм изразявал своето категорично мнение и осъждане, както и срещу масовите убийства и изселвания над цигани, от фашисткия режим - хунта в Румъния /преди това огромни асимилации и брутални репресии, както и над българи/. Също и съвременните прояви на дискриминация спрямо тях, у нас и в Европа - виновник за тяхното ниво и положение, само защото нямат държава и такава поддръжка на "силните на деня и великите сили", каквато евреите например.
Но нека бъдем исторически обективни, аз доста съм се занимавал и проучвал всякакви документи, свързани с ВСВ и близкото минало, защото твърдя, че безпристрастно търся и искам да знам истината и само истината за него и събитията тогава, и в интерес на обективната историческа истина, искам дакажа, че не съм срещнал дори една пропагандна статистика на другата страна или дори една реч или документ, в която Хитлер или нацистите, дори да разпореждат депортацията над представители на ромския етнос в Европа, както разпореждат такава над евреите /като "потенциално враждебен ееемент", защото са били воюваща страна във войната, без да оправдавам този акт!/ или в някоя своя реч, да споменава циганите като врагове на германците или като раса и нация. Просто защото не са били воюваща страна като евреите, може би.
Чувал съм от тук от там, между другото, че в нацисткото законодателство е имало текстове /между другото твърде сходни с тези на израелското и талмудското схващане и закони/, които като цяло са "ударили" доста голяма част от негерманските етноси и чужденците в Германия, но не и за някакво "специално отношение" към циганите.
А ако мога да бъда опроверган и имаш документи, ги покажи,ще си взема думите назад.
Така че тука просто, ми мирише особено за това специално, на една болшевишка пропаганда /както и това, че Хитлер говорил за славяните така наречени - лингвистична група, че са "раса" и "унтерменши"/, както и подобни на пропагандата за Катинската гора.
Да не забравяме, че лъжите и митовете на македонизма, на СФРЮ, на коминтерна, на останалите наши врагове - победители в ПСВ и ВСВ, повтяаряни и до днес от пропагандаторите им, клетките на Сорос и васалните им режими и "образование", не целяха дискредитирането и окалването на Третото Българско Царство, на режима преди 1944 - а година, на националистическите организации от тогава, а целяха омаскаряването и вменяването на колективна вина у ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!
Същото важи и за митовете около "холокоста", те не целят само дискредитирането на Хитлер и нацизма, а смазването на целия германски народи всички съюзници на Германия през ВСВ /като изключим особено "привилегированите" Италия и Румъния/, както и лъжите като "българската следа в атентата срещу папата" и пр., винаги са целяли вменяването на колективнавина у българите, като на някакви "терористи, престъпници и убийци"...
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #14 on: October 08, 2010, 02:06:11 pm »

Децата на Израел изпращат "послание" до децата на Ливан:

Подрастващите изродчета и канибалчета, "възпитавани" в "духа" на Талмуда, не са по - малко отвратителни от своите родители...
Report Spam   Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy