Serbest Forum
January 15, 2025, 01:27:16 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Yüreğimdeki Kanayan Yara

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Yüreğimdeki Kanayan Yara  (Read 1726 times)
KARTAL
Full Member

« on: September 19, 2010, 10:40:45 am »

Bu gerçek bir hikayedir...

Üç yıl önce Türkiye Cumhuriyetine gittim dostlarım..orada yaklaşık bir sene çalıştım.
Orada başında zorluklar çektim. Evet hayat zordur orada da. Ama alıştım. Ama acı yanı bu ki orada bi kızı sevdim. Önceleri sakındım söyleyemedim. Utandım. Ama sonunda dayanamadım.
Oranın insanı o kadar delikanlı ki..
Şimdi ben ne yapayım.. hala onu unutamadım. Öyle bir insan ben bu topraklarda tanımadım ve hala içim kanıyor. Hala üzülüyorum..
Hayat neden bukadar acımasızdır bazen soruyorum kendime.
Neden insanlar sevdiklerinden ayrı olmak zorundadırlar?
Geçen sene Türkiye'ye gittiğimde çok mutluydum ama sonra oradan dönmek...o boğaz köprüsünden geçmek... ne diyim size..ardımda İstanbul'un ışıkları parlıyor - gözlerim nemli..
Artık Türkiye'ye gitmemeye karar verdim çünkü o boğaz köprüsü, Kız Kulesi, Eminönü, Kadıköy, - kısacası herşey bana onu hatırlatıyor..oranın nemli havası, sıcak insanları, güneşin batışı hep onu andırıyor..

Kusura bakmayın - politik bir forumda böyle şeyler yazılmaz ama ne yapayım kimseye anlatamıyorum  Embarrassed

Bu şarkıyı sürekli dinlerim ve içim ağlıyor inanın:

Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #1 on: September 25, 2010, 03:16:34 pm »

Kartal Kardesim,

Herbirimizin yureklerimizde kanayan bir degil birden fazla yaralarimiz vardir.Seni eger birtagne ise -sen sanslisin demektir. Grin
Insan derdini dostlarinla,guvendiklerinle dertlesir,paylasir.Eger bizler bunu hak ettik ise-ne mutlu bizlere? Wink
Report Spam   Logged

YUZEIROV
Full Member

« Reply #2 on: September 26, 2010, 03:48:50 am »

gecmis olsun kardesim.
boile bir durum beni her zaman cok uzer ama sen bir daha dyusun,seni duygularini karsi taraf da duidumu yuoksa sadeje senmi,oileise bos ver.
ama karsidada ayini meseleise hic durma namusunla serefinle istemeye git,kesin verirler.
vermezlerse kacir.yada unut.
karar seni.
Report Spam   Logged

Uploaded with ImageShack.us
KARTAL
Full Member

« Reply #3 on: September 26, 2010, 03:51:07 am »

Sağ ol Asker Kardeş!!
Tabii hepimizin binlerce yaraları vardır ama bazı yaralar çok derin olur ve silinmezler.
Burada bunları yazmakla belkide biraz rahatladım. Ne de olsa biz burada bir aile gibiyiz artık.
Malesef İnsan Oğlu çok zekii bir varlık olmasına rağmen daha çok duyguları doğrultusunda hareket ediyor...ve acılar çekiyor.. bizi de Allah böyle yaratmış ne diyelim.
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member

« Reply #4 on: September 26, 2010, 03:52:01 am »

gecmis olsun kardesim.
boile bir durum beni her zaman cok uzer ama sen bir daha dyusun,seni duygularini karsi taraf da duidumu yuoksa sadeje senmi,oileise bos ver.
ama karsidada ayini meseleise hic durma namusunla serefinle istemeye git,kesin verirler.
karar seni.
teşekkür ederim Yüzeir Abi..
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #5 on: September 26, 2010, 11:24:23 am »

gecmis olsun kardesim.
karar seni.

Yuzeirov cok iyi demis Kartal kardes ! Bu sevda iki taraflisa bu is olur. Ama benim anladigim kadar sen galiba sevdigine soyliyememissin oglum.
Genclikte benimle olduyu var boyle. Deli gibi sevip utanip soyliyememek. Kimi zaman insan yanilabilirde dostum. Hatirliyorum bir defa nekadar sevdigimi bir kayata yazip bir burkana koyup gommustum. Onsuz olurum sanirdim.

Uc sene sonra cikardim burkani ve okudum. Yaniliyormusum be kardesim. Baskasinla cok mutludum. Ve gulup gulup kendime dedim Saban gibi .
Tuh be Serbest ne de salakmisin yav ! Amerikalilarin dedigi gibi "sleep on it " Kartal. Bir kac zaman uyu bu sevda dusuncesinle.

Sevdandan uzsaksan onu ideolize edip daha cok sevirsin. Fakat onunla bile olursan cok daha realistic gorursun bu isi. Yine seversen.
Yuzeirofun dedi gibi yap ozaman. Soylemedisen soyle. Evet derse serefinle iste. Vermezlerse kacir. Hayir derse yaz nekadar seviyorsun fikirlerini bir burkana koy ve gom topraga. Sesle su asarki yarkiyi ve hayatina devam et. Allah sana yeni sevda eminim gonderecek.

Kisacasina bu sevdanla multu olabilrsen ol. Olamzsan uzme kendini. Allah bilir isini.

P.S.- Ah zamaninda bana birisi boyle fikir verseydi. Bir bilsen nekadar agladim o sevdam icin.

Kolay gelsin Kartal kardesim !

Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member

« Reply #6 on: September 26, 2010, 04:25:42 pm »

Yuzeirov cok iyi demis Kartal kardes ! Bu sevda iki tarafliysa bu is olur. Ama benim anladigim kadar sen galiba sevdigine soyliyememissin oglum.
Genclikte benimde olduyu var boyle. Deli gibi sevip utanip soyliyememek. Kimi zaman insan yanilabilirde dostum. Hatirliyorum bir defa nekadar sevdigimi bir kayata yazip bir burkana koyup gommustum. Onsuz olurum sanirdim.

Uc sene sonra cikardim burkani ve okudum. Yaniliyormusum be kardesim. Baskasinla cok mutludum. Ve gulup gulup kendime dedim Saban gibi.
Tuh be Serbest ne de salakmisin yav ! Amerikalilarin dedigi gibi "sleep on it " Kartal. Bir kac zaman uyu bu sevda dusuncesinle.

Sevdandan uzsaksan onu ideolize edip daha cok sevirsin. Fakat onunla bile olursan cok daha realistic gorursun bu isi. Yine seversen.
Yuzeirofun dedi gibi yap ozaman. Soylemedisen soyle. Evet derse serefinle iste. Vermezlerse kacir. Hayir derse yaz nekadar seviyorsun fikirlerini bir burkana koy ve gom topraga. Sesle su asarki yarkiyi ve hayatina devam et. Allah sana yeni sevda eminim gonderecek.

Kisacasina bu sevdanla multu olabilrsen ol. Olamzsan uzme kendini. Allah bilir isini.

P.S.- Ah zamaninda bana birisi boyle fikir verseydi. Bir bilsen nekadar agladim o sevdam icin.

Kolay gelsin Kartal kardesim !

Yüzeir agam ve sen haklısınız Serbest abim..neyse kafaya takmamak lazım..unutmak lazım.
bu kadın milletini anlamak imkansız zaten..her neyse..yaramıza tuz basacağız artık.
Sağ olun.
Report Spam   Logged

OTTOMAN
Hero Member

« Reply #7 on: September 26, 2010, 05:53:37 pm »

Bu gerçek bir hikayedir...

Üç yıl önce Türkiye Cumhuriyetine gittim dostlarım..orada yaklaşık bir sene çalıştım.
Orada başında zorluklar çektim. Evet hayat zordur orada da. Ama alıştım. Ama acı yanı bu ki orada bi kızı sevdim. Önceleri sakındım söyleyemedim. Utandım. Ama sonunda dayanamadım.
Oranın insanı o kadar delikanlı ki..
Şimdi ben ne yapayım.. hala onu unutamadım. Öyle bir insan ben bu topraklarda tanımadım ve hala içim kanıyor. Hala üzülüyorum..
Hayat neden bukadar acımasızdır bazen soruyorum kendime.
Neden insanlar sevdiklerinden ayrı olmak zorundadırlar?
Geçen sene Türkiye'ye gittiğimde çok mutluydum ama sonra oradan dönmek...o boğaz köprüsünden geçmek... ne diyim size..ardımda İstanbul'un ışıkları parlıyor - gözlerim nemli..
Artık Türkiye'ye gitmemeye karar verdim çünkü o boğaz köprüsü, Kız Kulesi, Eminönü, Kadıköy, - kısacası herşey bana onu hatırlatıyor..oranın nemli havası, sıcak insanları, güneşin batışı hep onu andırıyor..

Kusura bakmayın - politik bir forumda böyle şeyler yazılmaz ama ne yapayım kimseye anlatamıyorum  Embarrassed

Bu şarkıyı sürekli dinlerim ve içim ağlıyor inanın:

Kartal kardeş

Her zaman herkese bunu anlatırım. İstanbulda bir hastalık vardır. Bu hastalık bulaşmaması mumkun değil güzelim İstanbulu gorene.
Bu hastalığın adı aşık olmak işte.
İstanbulun kızı da güzel insanları da.
Boşa dememişler yurt dışına çıkmaya gerek yok. İstanbulu dolaş. Türkiyeyi dolaş yeter. Ömür yetmez.

Senin için özellikle yarın fotograf makinemle bahsettiğin yerlerin resimlerini çekeceğim ve buraya yayınlayacağım.

Aşka gelince.

Kartal kardeş, bence gel İstanbula. Görüş bu kızla. Delikanlı ol. Anlat kendini ona. Bunda çekinecek bir şey yok. Gerekirse beraber görüşelim. Kız kulesinde chay içeriz. Sultan Ahmette beraber bir namaz kılarız. Ayasofyayı dolaşırız. Taksimin İstiklal caddesinin tadını çıkarırız. Bakırkoyün marinasında veya kumkapıda yeni rakı tadarız.

Balıkçı Kenanda o lezzetli balıklardan yeriz.

Burasi Türkiye Kartal kardeş burası dünyanın merkezi.

Ne dersin?
Report Spam   Logged
asker
Global Moderator
Sr. Member

« Reply #8 on: September 27, 2010, 05:09:16 am »

OTTOMAN Kardes,

"Yaralarima tuz septin",arkadasim,gurbetten hemen alip basimi varsam oralara oyleyim?
Bizleri kiskandiriyorsunuz? Grin
Evet dogru Istanbul cok guzel.Turkiye gayet guzel. Turkiye'yi emperialistler nekadar batirmaya calisslarda basaramiyacaklar.

Kartal kardeş

Her zaman herkese bunu anlatırım. İstanbulda bir hastalık vardır. Bu hastalık bulaşmaması mumkun değil güzelim İstanbulu gorene.
Boşa dememişler yurt dışına çıkmaya gerek yok. İstanbulu dolaş. Türkiyeyi dolaş yeter. Ömür yetmez.

Senin için özellikle yarın fotograf makinemle bahsettiğin yerlerin resimlerini çekeceğim ve buraya yayınlayacağım.

Aşka gelince.

Kartal kardeş, bence gel İstanbula. Görüş bu kızla. Delikanlı ol. Anlat kendini ona. Bunda çekinecek bir şey yok. Gerekirse beraber görüşelim. Kız kulesinde chay içeriz. Sultan Ahmette beraber bir namaz kılarız. Ayasofyayı dolaşırız. Taksimin İstiklal caddesinin tadını çıkarırız. Bakırkoyün marinasında veya kumkapıda yeni rakı tadarız.

Ne dersin?

Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member

« Reply #9 on: September 27, 2010, 07:44:00 am »

Kartal kardeş

Aşka gelince.

Ne dersin?

İstanbul'da gerçekten de bir ''hastalık'' var.
Ben ilk gittiğimde pek o kadar da beğenmedim. Mahlemizde yaşlı bir amca vardı ve ben onun yanında saçımı kestiriyordum. Arkadaş olduk.
Ben ona ''artık gelmem buralara dedim'' onun cevabı şu oldu - ''İstanbulun suyunu içen hiç bir zaman İstanbulu unutmaz evladım'' dedi - haklıymış. Adam bana ''hemşerim'' diyordu ve bana çok sıcak davranıyordu çünkü kendisi arnavutluktan göç etmişti daha gençliğinde.
Çok iyi görüşürdük. Bazen çay içerdik onun berber dükkanında.
Belki artık gelen yaza sağ olursak giderim oralara bi geziye..
Aya Sofya ya gittim. Güzel yerler var çok. Dolaşılmaya değer. Kapalı çarşı çok hoşuma gitti.
Her Pazar sabahı ise Kadıköy iskelesine giderdim. Orada kocaman bir balon vardı ve orada denizin karşısında kahve içerdim.
Fenerbahçe stadyumu çok yakın olduğu için maç olduğu zaman akşamlar bir şölene dönüşürdü.
Gençler, kızlar erkekler bayraklarla maça giderdi çok ilginç olurdu..hayat var orada..
Bi defa Türkü Bar'a gittim. Orada rakı içtim ve güzelce kafayı buldum..bağlamayla canlı müzik çok hoşuma gitti.. hesap geldiğinde gözlerim yuvalarından fırladı ama olsun  Smiley
Bir de vapura binip karşıya geçmek çok hoşuma gidiyordu..bir simit ve bir çay alırdım kendime ve Kız Kulesinin yanından geçerken çayımı yudumluyordum..harikaydı.
Beşiktaş da güzel ama Üsküdar'ı daha çok beğendim. Daha sakin oralar ve yeşillik.
Bi defa da yolumu şaşırdım ve bi baktım ki Çamlıcadayım..neyse insanlara sordum ve yolu buldum yine de.

Oranın polisleri de insandan çok anlıyorlar.
Mayısın biriydi. O gün Kadıköyde miting vardı. Her yeri polis ve çevik kuvvet idi.
İskeleye gidenlerin kimlikleri kontrol ediliyordu. Herkesin.
Ben de kalabalığın arasında yürüyorum ve ben tabii bulgar pasaportuyla olduğum için turist sayılırım.
Benim sıram geldi. Polis benim yüzüme baktı ve kimlik istemeden sadece ''geç kardeşim'' dedi.
Oysa benden öncekilerin kimliklerini kontrol ediyordu.
Demek ki insanın gözünden, veya duruşundan anlıyorlar...

bu da Kadıköy'ün meşhur Boğası:

yolda yürümek de çok zor ama - çok insan var
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member

« Reply #10 on: September 27, 2010, 07:47:53 am »

OTTOMAN Kardes,

"Yaralarima tuz septin",arkadasim,gurbetten hemen alip basimi varsam oralara oyleyim?
Bizleri kiskandiriyorsunuz? Grin
Evet dogru Istanbul cok guzel.Turkiye gayet guzel. Turkiye'yi emperialistler nekadar batirmaya calisslarda basaramiyacaklar.

Türkiye'yi batıramazlar. Türkiye'nin geleceği çok parlak.
Türkiye'nin düşmanları hasetlerinden geberiyorlar.

Ne mutlu Türküm diyene!
Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #11 on: October 03, 2010, 03:10:08 pm »

Kartal kartes bu klasikler sana selamim olsun !

"...iyi gun dostlari siz soyle durun, gercek dostlar beni yerden yere hurun..."

http://www.youtube.com/watch?v=VjRxEEI6kaE&feature=related

"...sev cunku sev en kolay ..."

http://www.youtube.com/watch?v=n0NKXMKa5hI&feature=related

Report Spam   Logged
KARTAL
Full Member

« Reply #12 on: October 05, 2010, 12:18:59 pm »

Kartal kartes bu klasikler sana selamim olsun !

"...iyi gun dostlari siz soyle durun, gercek dostlar beni yerden yere hurun..."

http://www.youtube.com/watch?v=VjRxEEI6kaE&feature=related

"...sev cunku sev en kolay ..."

http://www.youtube.com/watch?v=n0NKXMKa5hI&feature=related

Eski ama unutulmaz şarkılar  Smiley  Teşekkürler
Report Spam   Logged

KARTAL
Full Member

« Reply #13 on: December 11, 2010, 05:53:57 pm »

Her gün seni düşünürüm..her akşam seni özlerim..olmuyor sensiz...

Report Spam   Logged

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #14 on: December 15, 2010, 09:50:38 am »

Her gün seni düşünürüm..her akşam seni özlerim..olmuyor sensiz...

Kardesim git yureginde kanayan yaragi anlat su guzel ve zeki kiza ve askina kavus. Uzulup durma. Boyle senin uzuldugunu gorurken benimde yuregimde yara oluyor.
 Git derdini anlat ve insallah muradina eririsin.

Boyle kendini uzmekle kendine zarar vereceksin ! Hadi bakalim kocum ! Bizide dugune davet etmeye unutma !

Report Spam   Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: