Бивш пияница, агент-предател на мусулманите са го назначили за главно духовно лице в БГ.
Този факт ме зарадва защото мусулманите в БГ чувстват коварната гавра на управляващите и така те са принудени да се борят за правата си гарантирани им от ЕС. Именно тази гавра с мусулманите ще ги поддържа във добра форма за борбенност и те винаги ще се чувстват различни от булгаро-християнския елитен етнос.
Благодаря на всички булгарски неофашисти и лумпени които поддържат тази атмосфера и служат като бариера пред естественната асимилация.
Мусулмани от цяла Булгария съединявайте се !!!
Още едно шизофренично изказване и неподготвено....
От кога една световна религия, предсталява етнос или се утъждествява само с конкретни етноси и народности? И обраото,от кога един народ, съществувал далеч преди всички познати ни религии в момента, а не настанал в следствие на някоя от тях, може и трябва да се утъждетвява само с една от тях /От световните религии.../?
Аз си спомням само за един народ - секта всъщност, който се утъждествява само с една така наречена религия,защото е настанал вследствие на нея, а не обратното.
Много ви се ще да измислите етнос "мюсюлманин", за да увеличите насила бройката на небългарите в България, ама аз викам първо в Турция да идете да го създадете изкуствено...