Serbest Forum
July 14, 2024, 06:00:09 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Туркинята която избра

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Туркинята която избра  (Read 3272 times)
samvoin
Guest
« on: October 08, 2010, 08:45:01 am »

Е това правили я по малко Туркиня? като е със сменено славянизирано име тази естрадна певица. Това че въпросната силвия кацарова се срамува от името и етноса си, само показва разложителната функция на славянството, което трябва на всяка цена всеки да заприлича на тях умственно ограничени и да им се казва какво да правят и да си очакват свободата да им я поднесат на тепсия, а след това по никакъв начин не са задължени и да им споделят безропотно утопиите и лъжите, за да се каже че са интегрирани.

И хайде след това разните пишман националисти да ми говорят! АМА ТЕ В ТУРЦИЯ НЕ ДАВАЛИ ПРАВА НА КЮРДИТЕ И НА ОСТАНАЛИТЕ ЕТНОСИ, ами как да им се дадат правата, като им дадеш правата и ето го резултата, разлагат етническата и национална идентичност на хората, но инак твърденията са обратни, че тях ги били разлагали.

За това на славяните каквото и зло да им се случи, все им е малко. Славянина няма да стане по господар от господарите си, ами само се залъгват че са господари, а всъшност са си едни роби с господарски мечти.

Зна и теб името Мустафа, не те прави по - малко българин?
Report Spam   Logged


Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy