Serbest Forum
September 30, 2023, 10:08:18 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
  Home Help Gallery Staff List Login Register  

Туркинята която избра

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Туркинята която избра  (Read 3121 times)
samvoin
Guest
« on: September 03, 2010, 11:01:27 am »

Аз не мисля, че Силвия Кацарова се срамува от произхода си. Няма нищо срамно в това да си турчин. Аз много се гордея с произхода си. Ако имах избор хиляди пъти да се родя и да избера какъв да съм пак щях да избера да съм турчин. Майната им и на американци и на евреи и на всички.

Но ако се влюбя примерно в една арменка (въпреки, че не ги харесвам арменците) веднага си сменям името на Гарабед ако трябва   Grin  Grin  Grin

В любовта няма народност и вяра. Човек обича ли забравя за всичко останало.
Не казвам че се срамува и ни къде не е крила каква е, просто жената е избрала да носи български имена и Родината и завинаги да е само и единствено България.
А аз заради влюбването сив жена, не бих сменил имената си, вярата си, народността си или националната си принадлежност. И не бих избрал друга страна или Родина за децата си, освен ако обстоятелствата не ме принуждават, за да спася живота им и своя или на семейството и близките си най - вече.
Не бих се отрекъл от рода, корените и предците си и не бих ги предал никога, защото те са едно от малкото неща които ми дават основания да бъда българин и да се гордея с това днес.
За съжаление нещата от настоящето ни, които да пораждат и оправдават у мен тая гордост, почти липсват /освен отделни научни и спортни победи или успешни изяви или музикални - също все по - рядковече на българи по - света/.
Исках да кажа, че се гордея от факта че лично тази туркиня по - произход и корени, носи български имена и представлява България.
Не че те карам ти да се отричаш от народността си.
Report Spam   Logged


Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy