Serbest Forum
December 03, 2024, 05:21:41 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Добре дошли в RIBNOVO

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Добре дошли в RIBNOVO  (Read 1456 times)
Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #15 on: July 29, 2010, 05:35:13 pm »

Samotni voine vsichko li e v takava kasha v glavata ti? Ot koy klas si napusnal uchilishte?

Obyasni ni kakvo razbirash pod naimenovanieto "Turtsi". Koi sa spored teb turtsite i kade jiveyat. Ako iskash da pishesh po tazi tema naka da pochnem s opredeleniyata.
A za 3 mart koy kakvo e chestval neka da ne govorim zashtoto komshiyata bay Stoyan sashto chestvashe KURBAN BAYRYAM vapreki che beshe hristiyanin da kajem li che toy e stanal TURCHIN? Chestvashe zashtoto znaeshe che ima meze kam ichkiyata si.

A za balgarite? Mnogo skoro shte razberesh po DNK koyto v momenta se obrabotva che ti nyamash nishto obshto s tezi balgari. Che godini nared sa te lagali. Che si se poddal na asimilatsiya. Taka che pochuvstvay se oshte malko kato takav izjivey udovolstvieto ot tova.
Samo da ti kaja posle mojesh pak da  si ostanesh balgarin no znay che balgarite sa musulmani. I govoryat edin ot turkskite ezitsi. Taka che shte ti tryabva da go nauchish za da bade gordostta ti na 100%.

uspehi priyatelyu

Оттоман, аз викам да помогнем на самвоин (Христо) да се върне към прабългарските си корени. Да започнем да даване на едно звучно Аспарухово име. В главата ми се върти Хакан може и Хикмет а и Иса. Имаш ли-по добра идея. Самвоин, каква риза искаш  Wink Няма само вие да сменяте имена я  Cheesy ?

Този път ще бъде истински възродителен процес без кавички възражане и връщане към корените. Ако не си женен можеш да намериш една хубавица от покрай Волга да те научи на езика на Аспарух и на правоверната религия. Чак тогава можеш да се гордееш, че си българин. В момента си асимилиран българин срам за предшественика ти стъпил заедно с Хан Аспарух отсам Дунава.
Колко ли пъти се обръщал човека в гроба.
Report Spam   Logged
samvoin
Guest
« Reply #16 on: July 29, 2010, 09:29:54 pm »

Оттоман, аз викам да помогнем на самвоин (Христо) да се върне към прабългарските си корени. Да започнем да даване на едно звучно Аспарухово име. В главата ми се върти Хакан може и Хикмет а и Иса. Имаш ли-по добра идея. Самвоин, каква риза искаш  Wink Няма само вие да сменяте имена я  Cheesy ?

Този път ще бъде истински възродителен процес без кавички възражане и връщане към корените. Ако не си женен можеш да намериш една хубавица от покрай Волга да те научи на езика на Аспарух и на правоверната религия. Чак тогава можеш да се гордееш, че си българин. В момента си асимилиран българин срам за предшественика ти стъпил заедно с Хан Аспарух отсам Дунава.
Колко ли пъти се обръщал човека в гроба.

Не знам кои "ние" сме ти сменяли  името?
Ако смяташ че имам нещо общо с твоя вероятен съплеменник /макар да е под въпрос/ - Меди Доганов /впрочем и битото в Кърджали семейство, излезе че има общо с МВР/...
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: