Bakin kendi ana dil ve kulturunun batip kaybolacaginlan ilgilendiren nekadar az insan veya Turk var-konuyu uc kisi okumus yanliz?Ayip.Cok ayip.Lanet olusun
Asker ana dili bir DPS yalaklarindan olusan teatro kapanmasinla kayip olacaksa vay halimze vay. Demek durum cok kritik.
Vejdi zeki birisidir ve ne yaptigini bilir. Onun anesinin isimini kulanip "HOH" yalaklari milleti otlatmaya devam ediyorlar. Sozde o teatroda kac kisi var "HOH" torpilsiz ise baslayan ?
Sen bana ot teatronun halkin kafasini yikamaya icin kurulmadigini ispatliya bilirmisin ? Zamaninda turkce Sofia radiosuda sozde tukrceydi fakat halkin kafasini yikayip "soya donuse" hazirladilar. Turkler ne mutluymus komismede ....
Sadiha Ahmedova'nin ciy-ciy mutlu komunist turkulerini duyunca dalgayi hemen TRT ye cevirdim.
Asker sen zeki birisisin DPS komunistlerin oyunlarina tutulma. Anesinin ismini dasiyan teatroyu kapatmak erkeklik ister. Vejdinin bildiyi senin benim bilmedigim gercekler var burada. Haceleci olma. Zaman gosterecek kim dogru kim yalnic oldugunu.