Serbest Forum
February 08, 2025, 10:44:42 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

BULGARLAR KAZANMADI MI?

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: BULGARLAR KAZANMADI MI?  (Read 337 times)
asker
Global Moderator
Sr. Member

« on: July 18, 2010, 11:47:39 am »

Asimilasion kampanyasinda yuz binlerce veya milionlarca cesitli azinliklarin zorunluklan isimlerini degistiren Bulgarlar bu isten kyarli cikmis ve muradina ermis gorunuyor.
Helbet'de onlarin muradina ermelerine yardimci olan yuz binlerce(ortalama 350000-400000 Turkiyede)  ve dis ulkelere goc etmis ve hala Bulgar kimliklerinde veya tamamen Bulgar ismi tasiyan utanmaz Bulgaristan Turklerinin de katkisi var.
Binlerce Pomak ve Romalilar da cesitli nedenlerden dolayi hala eski isimlerini geri almis degiller ve aci gercek su ki son zamanda eski ajan ve Komunist HOH'un olumsuz siyaseti ve halklan ilgisizliginden bircok Pomak yeniden geriye Bulgar isimlerini aliyor ve Hristiyanligi kabul ediyor Turkiye'de bir arastirma yapildiginda aci ve utanc verici gercekler meydana cikacaktir.
Bulgar kimliklerinde Turk isimlerini geri almama neden olarak kimsi "yoksulluk" ve "parasizlikdan" diyiyor ama Bulgaristan'a yilda iki uc defa geziye ve tatile gidiyor,kimsi ismini geri almaya "vakit bulamadiklarini",kimsi de cahillikten ve "eski ismimi alsam ne olur almasam ne olur" diyiyor, bagzilari rahmetli olduklari icin ve genelliklen de isimlerin Bulgarlar tarafindan zorunlukla degistirilip eski isimlerin mecburi geri verilmedigi icin eski isimlerini alabilmis degiller.Su sonuncu neden en gecerli bence.Bu arada sunu da belirtelim ki Bulgaristan'da Turk isimlerini geri almamis olan secmenler, nufuz kiyatlarinda, "Kutuk'de" ve oy sayiminda "Bulgar" sayiliyor ve oyle'de biliniyorlardir.Bulgaristanda Bulgaristan Turklerinin nufusunu da boyleliklen az gostermis oluyorlar.
Bu gercege HOH ve DPS goz yumuyor ,nedense bircok Bulgaristan Turk'u Turkiyede Turk isminle ve Bulgaristanda Bulgar ismi ve kimliginle
onlar icin bir insan HOH icin iki defa oy vermis olup onlarin  calma ve Turk milletini satma faliyetlerine yardimci olmus oluyor
Lutven sizlerin de akliniza gelen nedenler var ise siralayin ki tartisalim.
Isimlerini geri almayanlari eger isimlerini geri almazlarsa sonuclarin nekadar kotu olacagini konuyu kucumsemeden anlatalim.Beraberce su derin uyku'da olan vatandasi uyandiralim ve su eski isimlerini geriye aldiralim
Saygilar
Report Spam   Logged

Share on Bluesky Share on Facebook

Serbest Korkmaz
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1 on: July 18, 2010, 04:32:05 pm »

Asimilasion kampanyasinda yuz binlerce veya milionlarca cesitli azinliklarin zorunluklan isimlerini degistiren Bulgarlar bu isten kyarli cikmis ve muradina ermis gorunuyor.
Helbet'de onlarin muradina ermelerine yardimci olan yuz binlerce(ortalama 350000-400000 Turkiyede)  ve dis ulkelere goc etmis ve hala Bulgar kimliklerinde veya tamamen Bulgar ismi tasiyan utanmaz Bulgaristan Turklerinin de katkisi var.
Binlerce Pomak ve Romalilar da cesitli nedenlerden dolayi hala eski isimlerini geri almis degiller ve aci gercek su ki son zamanda eski ajan ve Komunist HOH'un olumsuz siyaseti ve halklan ilgisizliginden bircok Pomak yeniden geriye Bulgar isimlerini aliyor ve Hristiyanligi kabul ediyor Turkiye'de bir arastirma yapildiginda aci ve utanc verici gercekler meydana cikacaktir.
Bulgar kimliklerinde Turk isimlerini geri almama neden olarak kimsi "yoksulluk" ve "parasizlikdan" diyiyor ama Bulgaristan'a yilda iki uc defa geziye ve tatile gidiyor,kimsi ismini geri almaya "vakit bulamadiklarini",kimsi de cahillikten ve "eski ismimi alsam ne olur almasam ne olur" diyiyor, bagzilari rahmetli olduklari icin ve genelliklen de isimlerin Bulgarlar tarafindan zorunlukla degistirilip eski isimlerin mecburi geri verilmedigi icin eski isimlerini alabilmis degiller.Su sonuncu neden en gecerli bence.Bu arada sunu da belirtelim ki Bulgaristan'da Turk isimlerini geri almamis olan secmenler, nufuz kiyatlarinda, "Kutuk'de" ve oy sayiminda "Bulgar" sayiliyor ve oyle'de biliniyorlardir.Bulgaristanda Bulgaristan Turklerinin nufusunu da boyleliklen az gostermis oluyorlar.
Bu gercege HOH ve DPS goz yumuyor ,nedense bircok Bulgaristan Turk'u Turkiyede Turk isminle ve Bulgaristanda Bulgar ismi ve kimliginle
onlar icin bir insan HOH icin iki defa oy vermis olup onlarin  calma ve Turk milletini satma faliyetlerine yardimci olmus oluyor
Lutven sizlerin de akliniza gelen nedenler var ise siralayin ki tartisalim.
Isimlerini geri almayanlari eger isimlerini geri almazlarsa sonuclarin nekadar kotu olacagini konuyu kucumsemeden anlatalim.Beraberce su derin uyku'da olan vatandasi uyandiralim ve su eski isimlerini geriye aldiralim
Saygilar

Degerli Asker kardes,
Lutven DPS seytanlara satinlanlara turk deyipte beni gucendirme . Atamizin sozlerinden disari cikan turk olamaz. Domuz yeyip raki, sarap icen musluman olamaz. Bulgaristanda bizim turk ve musluman kalmis cok az kardeslerimiz vardir. Benim mucadelem onlar icin. Nedense diyer satilmis domuzlarin yaninda onlarda ceki cekiyor. Sozde Bulgaristan Turkleri dunyada turk miletenin en zayif bolumudur. Onlar artik turklukten cikmis.

Turklukten baska insanliktanda cikmislar. Ne yazikki ki durumu normal goruyorlar ve yuzlerine soylediktensonra dut'tan dusmus inek gibi bakiyorlar. Ben neden bariyorum seytan Dogan diye. Halkimizi berbat etti bu cingene ve onun etrafinda dalaveracilar. Bir tasakli turk bulunmadi
bu cingenenin belasini versin. Ondan Boskurtlarmis omus bumnus masali bana anlatmasinlar.

Yaziklar olsun bulgaristanda turkten doyupta turklugunu satanlara. Bulgarlara tapa ,tapa onlari bile gectiler yamiklikta, satilmakta,hirsizlikta,yalaklikta,domuzlukta. Turk yalniz isimle olunmuyor. Biz Turkler sanli, gururlu, korkmaz ve durust insanlariz. DPS komunistlerine ve soykirimcalarina oy verenler turk ve musluman deyildir. Lutfen onlara turk deyipte milli kururumuzu ve saviyemizi dusurmeyin. Anka'lar,Fankalar, Mladenler ister Ahmed ,Mehmedler olsun, satilmislar turk olamaz.

Bakiyorum bu sereflsizler bulgar atlarinla bile musluman mezarlarina gomsunler istiyorlar. Ben Ivanla, Hristouyla, Anka yan yana yatmek istemiyor. Bg'da cektim onlarin satilmisligindan oturu mezarlikta onlari komsu gibi istemem. Hristiyan atlari okadar hosuna gedene popazla hristiyan mezarligina gomsunler.

Asker kardes bizim "turklerin" bg-da % 80-90 satilmis. Madi cikarislari icin . Kelepirleri icin seytanlari destekleyip satilmislar.
Osmanli demek cok durust ve gurur getirici bir emparoturluktur. Turkiye Cumhuriyeti'de ozgurlugunu cesurla ve onurla kazanmistir.

Bizim zubukler Turkiye'de onlara bulgar dedinen dariliyorlar. Hic darilmasinlar onlar gayvurdan beter olmuslar. Dinsiz , imansiz, hirzirlara satilmislar.

Ne mutlu Turkum, kirmizi seytanlara satilmadim diyebilene !
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: