Serbest Forum
February 17, 2025, 11:43:23 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Home Help Gallery Staff List Login Register  

Кои са помаците?

Pages: 1 2 3 [4] 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Кои са помаците?  (Read 8623 times)
Gagauz
Newbie
*

« Reply #45 on: March 22, 2012, 12:59:07 pm »

Странна работа. Еди кой си не са еди какви си, гагаузите не са турци, а са еди какви си, а сам казваш че жена ти и роднините и живеят в Истанбул, а не Варна. Знака IYI казваш че е бил краден, а като заприказваш на езикът си, и този символ го използваш в ежедневната си употреба.

Значи едно нещо го презираш, но и въпреки всичко го използваш. Хайде сега ми обясни от къде се появяват тези жестоки несъотвествия, и буквално двуличие.

И форумът не е националистически, а е демократичен. Тук са все хора с демократични убеждения.

Това че си отстояват етническата и верска идентичност, изобщо не означава че са националисти, но може да се каже че те са РОДОЛЮБЦИ в пълният смисъл на думата. Но симптомите ти са точно националистически, и безспорен факта че е така, само по държанието ти.

Държал съмс е надменно и надуто.

Че пак го повтарям. Поздравих те, побърза да ме обидиш, казвайки че не съм булгур, понеже булгурите не били тюрки, а са от произхода на черната врана.

И сега аз съм надменият и надутият, че го казах, че ще те изтрая още малко, и ще ти заритам псевдо гагаузкият ти задник, понеже се чувствам засегнат на произход, произход доказан с ДНК изследване, и че не търсиш допирни точки, а разделителни линии чертаеш.

Не те знам гагузин ли си? какъв си? макар че аз силно се съмнявам в гагузството ти. Но знам от къде ти произхожда проблемът, да делиш хората на наши и ваши, определено не е от турският ти произходът, а от съвсем друго място е. Но ще си замълча, за да те преценят хората сами все пак.

И когато му дойде времето, ще го кажа източникът ти на деление какъв е.

Я виж първо, народните носии и обичаи на гагаузите. Аз не съм виждал още турци да играят хоро, и да са с български обичаи и носии. Знака IYI e на Дуло, на Кайь е IVI. Май нещо не съвпада, когато фактите говорят и боговете мълчат.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Няма друг бог освен Аллах и Мохамед е негов пророк
Report Spam   Logged

IYI Дуло нека Тангра бди над нас
Pages: 1 2 3 [4] 5 6   Go Up
  Print  

Jump to: