Започваш да ми звучиш наистина на славяно-шовинист, опитващ се да се криеш зад гагаузството.
Ти няма да си еди какъв си, ако не си еди онакъв си. Това е крадено, онова е присвоено, алооо последната инстанция, докажи нагледно, с исторически извори, с някакви автентични документи, че тогава води диспути. Просто няма начин да си тюрк.
Защото не търсиш общото, а гледаш да разделяш.
Поздравих те, и отговорът ти не е приятелски, а е враждебен. А славяните точно с това се занимават, да сеят раздор и интриги, и да се представят за други.
Не те знам кой си,?!от къде си, и коя е жена ти. Но през годините съм си изградил, такава интуиция покрай тази славянска мърша, че не може да ме излъже човек, кога е искрен, и кога е злонамерен в намеренията си, а ти сега, си точно злонамерен.
Може да се каже, че съм един недипломиран психолог. Така че когато решиш да лицемерничиш за нещо, не забравяй, че има кой да те чете, и наблюдава.
Останалите момчета няма да ти кажат нищо рязко, защото са културни, и се опитват да водят разговор, макар че на тях не им се дава тази възможност по останалите WC форуми, и форумни клоаки, но аз не съм такъв, който да премълчава неща, който са в разрез със добрият тон, и взаимното уважение. И никак не обичам хората, държащи се супер надуто и надменно, и винаги намирам начин, как да ги смъкна на земята.
Поздравявам те приятелска, ти ме ругаеш. Ще те изтрая още малко, и ще ти заритам псевдо гагаузкият ти задник, че няма да те черпя с бира.
И когато си направиш шибани ДНК изследвания на геномът си, е тогава приказвай какъв си по произход. Защото аз вече си го направих изследването, и мога да твърдя че съм тюрк, от рода Дуло, и ако се видим на живо, ще те бия със изследванията си през лицето, и ще ти ги набия в мозъчните ти гънки, за да не ме обиждаш по този начин славянино, и фалшив гагаузино.
И ако държиш, върви и оборвай науката, хайде да те видим тогава безумецо, до къде ще стигнеш. ДНК експертизата не лъже и не мами, като славянски историк.
Тази шовинистична сган, пак ли се активира бе. Почина си, и пак започна с опитите да си налага отровите си, относно историята по много подъл и долен начин, представящи се за такива, кавито не могат да бъдат, и си личат от другият край на галактиката, че са славяни под прикритие.
Добро утро приятелю. Напротив не те ругая, нито имам такова намерение, и не се държа супер надуто и надменно. А родата на жена ми е от Истанбул, живеят в квартал улус. И за разлика от повечето хора по форумите, не съм националист. Междудругото имам много приятели турци, татари и българи.Аз не деля хората по етнос, а по характер.Лек ден.